Konflikt USA-Wenezuela

Lepiej. Premier pOlskiego państwa oskarża DJa o bycie ruskim agentem.

Żeby potem się spłakać w mediach, że ludzie od Trumpa mają go w piździe.

:beta:
To tylko potwierdza, że tuskaszenko to zwykły debil bo każdy inny politk, który ma mózg i odrobinę wyobraźni by przewidział konsekwencje takich słów w przypadku gdy Trump zostanie prezydentem

• Like
Reactions: jut
To tylko potwierdza, że tuskaszenko to zwykły debil bo każdy inny politk, który ma mózg i odrobinę wyobraźni by przewidział konsekwencje takich słów w przypadku gdy Trump zostanie prezydentem
Wiadome było że Trump wygra. Wiadome było, że będzie odpierdalał kanikuły, bo to taki typ człowieka.
nie przeszkadzało to naszym idiotom z PedO robić z siebie debili i tracić wiarygodność kraju, juz zaczynając od akcji na granicy, do kompromitacji przed wyborami w stanach. Teraz rudy chce walczyć z USA o Grenlandię xD

To się w pale nie mieści xD

Przecież rudy od zawsze gra nie do tej bramki co trzeba. Nawet Gocha potwierdzi.

:beczka:

Trump się po prostu wkurwił, że Putin go ignoruje w kwestii banderlandu i se będzie robił co chce z pozycji siły. Realna polityka, zawsze silniejszy robi co chce.

Jak pan Fułek na przykład :mamed:

Teraz rudy chce walczyć z USA o Grenlandię xD

To się w pale nie mieści xD
No cóż, suweren każe to pomniejszy pan feudalny realizuje. Donka przecież Niemcy postawili, jeszcze za marki. Będzie przy nogach mocodawców i ideologów.
Trump się po prostu wkurwił, że Putin go ignoruje w kwestii banderlandu i se będzie robił co chce z pozycji siły. Realna polityka, zawsze silniejszy robi co chce.

Jak pan Fułek na przykład :mamed:
Potrzebny był jemu jak widać taki zimny prysznic, myślał że zrobi deal bo kawę zaparzy i nazwie kogoś great friend, tak tylko może w deweloperce działa a nie polityce.
Skumał że to ponoszenie kosztów i akcje, a nie zysk i szybka dywidenda od ręki. Już nawet aktor Reagan lepiej kumał świat.

Bardziej pasowałby ten pan.
1767911331408.png

W koncu to walka na śmierć i życie :jjsmile:

Nie doceniłem Trumpa.

Myślałem, że on blefuje, a on nawet teraz przed mediami ostro mówi, że chce Grenlandię i nawet rozważa nowe cła dla krajów, które się temu sprzeciwiają.

:brainoverload::brainoverload::brainoverload:

Skubany ma wielkie jaja.

Szef resortu obrony Wenezueli Vladimir Padrino poinformował, że w wyniku amerykańskiego ataku w Caracas zginęło 47 wenezuelskich żołnierzy.

Wyciekł list administracji Trumpa do Ambasadora Norwegii

:beczka::beczka:

Szanowny Ambasadorze,Prezydent Trump poprosił o przekazanie poniższej wiadomości, udostępnionej premierowi Jonasowi Gahr Støre, do [wymienionego szefa rządu/stanu]Drogi Jonasie: Zważywszy na to, że Twój kraj postanowił nie przyznać mi Pokojowej Nagrody Nobla za powstrzymanie 8 wojen PLUS, nie czuję już obowiązku myślenia wyłącznie o pokoju, choć zawsze będzie on dominujący, ale mogę teraz myśleć o tym, co jest dobre i właściwe dla Stanów Zjednoczonych Ameryki. Dania nie może chronić tego terytorium przed Rosją ani Chinami, a dlaczego w ogóle ma „prawo własności”? Nie ma żadnych pisemnych dokumentów, wiadomo tylko, że statek wylądował tam setki lat temu, ale my również mieliśmy tam statki. Zrobiłem dla NATO więcej niż ktokolwiek inny od czasu jego powstania, a teraz NATO powinno zrobić coś dla Stanów Zjednoczonych. Świat nie będzie bezpieczny, dopóki nie będziemy mieli całkowitej kontroli nad Grenlandią. Dziękuję! Prezydencie DJT.

No kurwa, muszę (ponownie) o to zapytać.
@Zawodnik567
Jakim cudem w niecałe dwa miesiące wyjebałeś 1667 postów ???
Niektórzy w 10 lat tył nie dają rady.

Ten user swoją hiperaktywnością i stylem pisania przypomina mi podobnego koleżke, który w 20-21 był tutaj wielkim orędownikiem przyjęcia cudownego preparatu medycznego. Miał nicka baxx. Myślę, że to ten sam typ i tak samo w górnej połówce sinusoidy choroby dwubiegunowej.

Back