Konflikt USA-Wenezuela

A myślisz, że Chiny nie zaczną się tak bawić?
Niedługo Tajwan, ciekawe co wtedy wymyślisz, przypomnę się. Zobaczymy co napiszesz.
Tak świat działa, od zawsze.
Prawo silniejszego niestety. Dla nas dobrze by ten silniejszy wyznawał podobne wartości jak my, na nic innego nie mamy wpływu.
Jak najbardziej się przypominaj, trzymam za słowo. Ja z kolei będę się przypominał za każdym razem, jak USA napadną jakiś kraj. Jestem ciekaw czy licznik dobije do dwucyfrowej liczby zanim Chiny wjadą na Tajwan.

Z tego co napisałeś wynika, że ich cały sukces i bogactwo opierały się na eksporcie do usa.
Chyba, że źle coś zrozumiałem.
:roberteyeblinking:

Embargo ze strony USA to jedno,
niewydolny sytem komunistycznej gospodarki drugie, trzecie brak pomocy że strony ,,bratnich” krajów socjalistycznych bo ta skończyła się wraz z upadkiem komuny w Europie.

Jaki grzeczniutki, na klatce dzień dobry mówi, happy new year :DC: :beczka:

Ma jebany fart że to nie XX wiek, bo by:
a) Zawisł
b) Został rozstrzelany
c) Zesłany na katorgę na Syberię
d) Osadzony na całe życie w chujowych warunkach
e) Torturowany by wyjawić sekrety wszelakie

A tak to pokazóweczka będzie, i cyk gdzieś na fajną cele jak Siara z Killera. Albo domek na przedmieściach jak ichni koronny po cyrku medialnym.

a) Zawisł
b) Został rozstrzelany

A tak to pokazóweczka będzie, i cyk gdzieś na fajną cele jak Siara z Killera. Albo domek na przedmieściach jak ichni koronny po cyrku medialnym.

Cela obok El Chapo nie będzie złym rozwiązaniem

a) Zawisł
b) Został rozstrzelany

Teraz żyjemy w czasach gdzie dużo osób z lewicy nawet protestuje aby był wolnym człowiekiem i dalej rządził.

G9xzYbVWIAEz07n

:juanlaugh:

Mnie to nie zdziwi jak ten Maduro zamiast w celi to wyląduje na jakiejś wyspie i sobie będzie żył spokojnie do końca życia, a USA w zamian za jego ,,złapanie" będzie miało kontrolę nad Wenezuelą i ich zasobami. No chyba, że ktoś myśli, że wszystko co media podają w tej sprawie to rzetelne informacje dla międzynarodowej społeczności prosto z gabinetu Trumpa :DC:

Klasyk powtarzany wiele razy w historii: bunt nędzarzy,
dojście do władzy komunistów,
jeszcze gorsza sytuacja.

Ale trzeba przyznać, że Arabowie i Latynosi potrafią robić niezłe bitwy z Policją. Polscy kibole mogą się chować i w lesie szyszki liczyć :suchykarol:: nie pamiętam czy w tym filmiku to było, ale to atakowanie profesjonalnymi procami, które są cholernie niebezpieczne, przemyślana walka w tłumie:siuu:

Ale mnie bawi ta czapka i klapki Maduro. Jakby wracał z wycieczki do Disneyland'u :korwinlaugh:

kawał chłopa ten Maduro
:pudzianfap:
I mimo wszystko bez kajdanków na nogach: mimo wszystko szacunek dla władzy mimo, że grozi mu pewnie z ponad 30 lat więzienia :robertmakeup:

Cela obok El Chapo nie będzie złym rozwiązaniem

El Chapo nie ma fajnej celi, ale co zaszalał do jego. Niezły łeb miał aby to wszystko tak dobrze zorganizować. Pamiętam jeden program, gdzie były agent FBI ds walki z praniem brudnych pieniędzy wprost przyznał, że wielu dyrektorów finansowych dużych firm nie dałoby rady robić tak poważnych operacji finansowych jakie robią kartele.

Trump to jest naprawdę niemożliwy. Teraz wszyscy w strachu, a ten na luzie wychodzi i mówi - My potrzebujemy Grenlandii!!!
:DC::DC::DC:
Kocham go.

Back