Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
[
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj, z tematu ukroruskim zrobiło się cudo, może tutaj też będzie dobrzeKurwa.. żelazny![]()

Skąd Ci to przyszło do głowy?Wenezuela ma największe udokumentowane pokłady ropy na ziemi.
Oczywiście te dwie sprawy nie są ze sobą powiązane. Co nie?

a w Iraku była broń masowej zagładyWenezuela ma największe udokumentowane pokłady ropy na ziemi.
Wenezuela ma największe udokumentowane pokłady ropy na ziemi.
a w Iraku była broń masowej zagłady

Daj linka do tematu, bo nie mogę znaleźć.Poczekaj, z tematu ukroruskim zrobiło się cudo, może tutaj też będzie dobrze![]()

Daj linka do tematu, bo nie mogę znaleźć.
![]()
To już oficjalnie, więc można założyć oddzielny temat.
Idą ciekawe czasy....
ciekawie sie dzieje..Wenezuela ma największe udokumentowane pokłady ropy na ziemi.
Dobry ten Trump , taki pojebany xD
Lubiłem go jako prawicowiec, ale co chłop kurwa świat podpala to głowa mała![]()
Zaczęło się?
Oprócz Wenezueli gdzie podpala świat?
USA ma potężny dług, ten system jechał na oparach. Nie ma tak, że taki system może sobie jechać za darmo i jeszcze grać kowboja, technologia wojskowa też się starzeje, te lotniskowce mają swoje lata.USA do tej pory miało absolutną dominację światową, było policjantem świata. Spokojny pewny system i taka otoczka. Oczywiście, jak to wielkie imperia miało swoje interesy, ale załatwiało je cichaczem w białych rękawiczkach, wszystko pięknie cacy w imię wolności i demokracji. Miękko fajnie i przyjemnie.
To już zapowiadał w 1 kadencji ale zabrakło mu sprawczości, nasi politycy to debile, nie słuchają co ten człowiek mówił. A europejscy to już kompletna zapaść.A Trump wpadł na pełnej kurwie, szarpie jak wściekły ten system i wiarygodność USA. Tu chcę Greenlandie, tam cłami dojebie, tam daj minerały rzadkie za pomoc. Wgl to sprzedam Ukrainę za Nobla, przeciągnę Ruskich na nasze kosztem połowy Europy, by zasadzić się na Chiny które Ruskich mają w kieszeni. W takich kombinacjach Alpejskich Polska jest wsadzana na mega muke.
Dokładnie to, usa od dawna spada "ważność" może nie tak bardzo jak europie, przede wszystkim też liczbowo, niedługo małpia nigeria będzie miała więcej obywateli czy nawet już ma.Może tak miało być że świat stanie się bipolarny tak czy siak. A oni nie mają już siły żeby go pilnować.
Mało ma czasu by osiągnąć swoje cele, ostatnia kadencja+stary dziad.Ale można to było zrobić ładnie i fajnie, jakoś stopniowo, a nie tak szarpać i zachowywać się jak kowboj.
Bo przyrost naturalny krajów odmiennych od nas cywilizacyjnie jest olbrzymi.Świat staje się znów junglą, gdzie panuje język siły i goła transakcyjność.
Bo przyrost naturalny krajów odmiennych od nas cywilizacyjnie jest olbrzymi.
wiem, wrzucałem z rok temu zestawienie kto gdzie się usadowił, game over, co najlepsze 75% winy za to ponoszą białe lewicowe kobietyPolecam, też zobaczyć ile ważnych funkcji politycznych w Europie przejęli islamiści. Nie będzie chyba nic kontrowersyjnego jeśli napisze, że Europa 2050-2060 to już będzie bardziej Arabia-Afryka niż biali ludzie. To już ostatnie dekady białych w Europie. Przegraliśmy.
Jak "nie będzie nic kontrowersyjnego"?. Nie będzie chyba nic kontrowersyjnego jeśli napisze, że Europa 2050-2060 to już będzie bardziej Arabia-Afryka niż biali ludzie.

Ukradli rope z USA

Było mniej "spektakularnie" jakkolwiek to brzmi, niż się spodziewaliśmyRobi się ciekawie. Wg Tuckera dzisiejsze przemówienie Trumpa to wypowiedzenie wojny Wenezueli wg anonimowego kongresmena.

Dobre wkupne w łaski wojska.