jd0490
UFC Heavyweight
Ależ ukry dojechali podmoskiewską rafinerię
15 km od Kremla

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Coraz ciekawsze te uniwersum
Jak to było z rosyjskim sprzętem wojskowym, że nie ma analoga. No kurwa rzeczywiście nie ma analoga.

Podoba mi się ten Otoka, jeszcze do niedawna nie wiedziałem, że ktoś taki istnieje, zajebiste ma te tweety i zajebiste odpowiedzi dla pieniaczy w komentarzach

To jak Ukraińcy srają w necie na Polaków, dosłownie masowo, to jest absolutne kino.
Czyja to wina, że Polską rządzą debileTeraz ukry nam pokażą gdzie kraby (hehe) zimują.
Miliardy na sprzęt, socjalne dla tych żuli u nas, a jak teraz przyjdzie do odbudowy, gdzie by można coś w końcu do odmiany zarobić, to już dają do zrozumienia, że możemy się w ogóle nie liczyć.
Wiele osób w tym ja, @Siwy25_1 @Miskatonic i pewnie wielu innych od lat o tym mówiło, że nas wyruchają tak w dupę jak nas nikt nie wyruchał.Teraz ukry nam pokażą gdzie kraby (hehe) zimują.
Miliardy na sprzęt, socjalne dla tych żuli u nas, a jak teraz przyjdzie do odbudowy, gdzie by można coś w końcu do odmiany zarobić, to już dają do zrozumienia, że możemy się w ogóle nie liczyć.
Realizm, a nie kurwa fantasmagorie.Wiele osób w tym ja, @Siwy25_1 @Miskatonic i pewnie wielu innych od lat o tym mówiło, że nas wyruchają tak w dupę jak nas nikt nie wyruchał.
Ten naród nas nienawidzi, nie łudźmy się jak 8 letnie dzieci, to przystoi takim spanovczenkom i karateszynom.
Za późno.Wiele osób w tym ja, @Siwy25_1 @Miskatonic i pewnie wielu innych od lat o tym mówiło, że nas wyruchają tak w dupę jak nas nikt nie wyruchał.
Ten naród nas nienawidzi, nie łudźmy się jak 8 letnie dzieci, to przystoi takim spanovczenkom i karateszynom.