Konflikt Rosja-Ukraina

Niewdzięczny pajac zapomniał dodać, że Polacy całkowicie się rozbroili, by ratować dupę przesiąkniętego faszyzmem i korupcją Bandrelandu, którym zarządza. Co dostają w zamian, w ramach podziękowań?

A gdzie tam..
Wolski coś tam se palnie czasem, ale te jego mapki to raczej legitne w przeciwieństwie do wymysłów i fejków Demirova.
Micek to już prędzej popłynie na korzyść ukraińców - nie śledzę go od dawna, ale dalej to znacznie lepsze źródło informacji od tego ruskiego cygana.

O na przykład sprzed dwóch dni:

Ktoś widział te setki tysięcy NATO- wskich żołnierzy zmierzających na granicę z Białorusią :rofl:
Gość pierdoli takie kocopoły, że nawet nie chce mi sie w tym grzebać.

Setki tysięcy może nie, ale mam ziomka z tamtych rejonów to mówił mi kilka dni temu jakoś właśnie, że wzmożony ruch jest wojskowych pojazdów w stronę Białoruskiej granicy.

Ukrainiec ukraińcowy upadlińcem. My też się biliśmy za małolata, ale nikt nie rysował na twarzy nikomu swastyki.

Wasz guru bartosiak stracił tytuł doktora za plagiat? :juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh:

Z Krecika się śmieli, polecam przeczytać temat od początku.

Hahahhaahhahahahahahahahhahahahahhahahahhahahajajajajajajahahahhajajajajajhahahahahha

ezgif-224eb8a260c4ee-gif.130307

A muszą dawać, tak z ręki do ręki? nie mogli by im tak po prostu zrzucić?
:roberteyeblinking:

najlepiej atom od razu, na jednych i drugich:awesome:
3 św Ci się marzy?
Mordo oby nigdy do tego nie doszło że Amerykanie strzelają do Rosjan.

Back