Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jako kraj, do pierwszych trzech punktów niepotrzebne dopuściliśmy

Ciekawe jak ukrofile sobie tłumaczą ruch Ukraińca, który poszedł grać w jednym klubie z Rosjaninem![]()
Nie musi, p0liaki czują je za niego."fulfil my obligations toward the club"
a ciekawe czy czuje jakieś zobowiązania wobec ojczyzny...

Ciekawe jak ukrofile sobie tłumaczą ruch Ukraińca, który poszedł grać w jednym klubie z Rosjaninem![]()

"fulfil my obligations toward the club"
a ciekawe czy czuje jakieś zobowiązania wobec ojczyzny...

I jeszcze ta szyba jest cała?!
I jeszcze ta szyba jest cała?!
Dokładnie. Ukraińcy w życiu by czegoś takiego nie zrobili."fałszywa flaga"
budowanie konfliktów to podstawa
Dokładnie. Ukraińcy w życiu by czegoś takiego nie zrobili.
Promil?może jakiś 1 oszołom tak...
Czyli jednak Putin to nakleił...ale łatwo widzę sterować ludźmi..

Ukraińskie rakiety bardziej śmiertelne i niebezpieczne dla Polaków niż rosyjskie drony.Jak dobrze że to "tylko" drony a nie ruskie rakiety spadają nam na głowe![]()

Na pewno, na pewno. Będzie dożywotni zasiłek dla rodzin i krewnych za rozjebany dach

Do murzynowa jakiegoś? Pojebawszy?Jak będziecie potrzebować azylu to zapraszam do NL
Jpdl

Pożyjemy zobaczymy gdzie będziecie spierdalać bo to ze ktos podejmie walkę z cohones to kurwa nie uwierzę a na pewno nie zamożna cześć forumDo murzynowa jakiegoś? Pojebawszy?![]()
Spierdalać to będziecie przed murzynami tutaj a nie my przed ruskimi tamPożyjemy zobaczymy gdzie będziecie spierdalac bo to ze ktos podejmie walkę z cohones to kurwa nie uwierzę a na pewno nie zamożna cześć forum
Pośmiejemy sie razem...

Oj i tego Ci życzę!!!!Spierdalać to będziecie przed murzynami tutaj a nie my przed ruskimi tam![]()
Ja Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie również życzę abyście kiedyś chcieli i mogli wrócić do pięknej, swojskiej, białej PolskiOj i tego Ci życzę!!!!

Oj i tego Ci życzę!!!!
I takie wiadomości to ja szanuje!!!Ja Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie również życzę abyście kiedyś chcieli i mogli wrócić do pięknej, swojskiej, białej Polski![]()