Mmayhem
UFC Heavyweight
Czytaj ze zrozumieniem kolego.
Nie wiem jakie były intencje Piaseckiego ale ja tu Bandery nie bronię, mówię że technicznie metody Organizacji Bojowej PPS i OUN były podobne do pewnego momentu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

O kurwa, postów zjeba Muska brakowało

Słowo klucz. Te porównania są czasem nie ten teges.do pewnego momentu.
Okej , będziemy kumple jeszczeNie wiem jakie były intencje Piaseckiego ale ja tu Bandery nie bronię,

Słowo klucz. Te porównania są czasem nie ten teges.
Co innego walić pociągi na hajs dla finansowania akcji wywrotowych czy wyjebanie mostu czy odjebanie Caratczyka gdzie to był max PPS'u a co innego ludobójstwo i terror zbrojny na wszystkich- w tym cywilach.
Okej , będziemy kumple jeszcze![]()

I świetny ojciec!Kiedyś to był zjeb od wybuchających elektryków teraz to wizjoner i obrońca wartości.
Nie jesteś na czasie.
![]()

O kurwa, postów zjeba Muska brakowało
Edit: Okej widzę że totalna odklejka
Daleko mi do wjeżdżania komuś bez powodu, ale skoro zaczynasz to w porównaniu do Muska wypadasz kurewsko bladoO kurwa, postów zjeba Muska brakowało
Edit: Okej widzę że totalna odklejka
Daleko mi do wjeżdżania komuś bez powodu, ale skoro zaczynasz to w porównaniu do Muska wypadasz kurewsko blado

Lewica powinna go ubóstwiać, ba pomnik postawić! Przecież jest bardziej murzyński niż każdy murzyn. Narobi i odchodzi do kolejnej.I świetny ojciec!
Kontekst;
Ma 14 dzieci i większość nie chce mieć z nim żadnego kontaktu

Ja jestem kurwa nikim, a ty? Ty jesteś człowiekiem sukcesu większym niż Musk z Trumpem razem wzięci. W takim razie zakończę tą dyskusję, bo trochę się zawstydziłem
Skończę ten temat zanim się zacznie, z fanem Muska mogę co najwyżej po pijaku a lecę na antybiotykach
Polecam obejrzeć, propo Muska świetne pojechany po rajtach w tej parodii![]()
widzę że znalazłeś przyczynę kurestwa na świecie
To jest temat o kurewskich narodach co się biją między sobą, a nie o 800 plus i Naszych skurwiałych politykach...
![]()

Wtedy juz całkiem bedziesz mieszkać na 'ukrainu' z poziomem emigracji wyjebanym pod sufitWidzę płacze o 500+... nie ma co płakać, trzeba by jeszcze porządne bykowe wprowadzić![]()

Bykowe dla suchojajecznych!!!Wtedy juz całkiem bedziesz mieszkać na 'ukrainu' z poziomem emigracji wyjebanym pod sufit![]()

a przyjdzie co do czego to będzie usa Wielki młodszy bracie ratuj

To ten karnawał w Mannheim co dzisiaj był atak terrorystyczny?a przyjdzie co do czego to będzie usa Wielki młodszy bracie ratuj
![]()

Nie. Karnawał był w Kolonii. 3 godziny autem od MannheimTo ten karnawał w Mannheim co dzisiaj był atak terrorystyczny?
![]()