arthurro
Brutaal Super Heavyweight
że jak ?Trzeba było na białym domu wywiesić kartkę: wpuszczać tylko w krawacie! klient w krawacie jest mniej awanturujący się..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
że jak ?Trzeba było na białym domu wywiesić kartkę: wpuszczać tylko w krawacie! klient w krawacie jest mniej awanturujący się..
Jak ostatni raz Netanjahu był w stanach domagał się więcej broni żeby ,,dokończyć robotę" i mu senat brawa biłPrzyjaciół trzymaj blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów. To co, Netanjahu następny?

Ponoć Trump i spółka rozważają teraz ujebanie pomocy do zera Ukrainie![]()
Ja pierdole jakie to są czosnki, kowboje się powkurwiali i na pięcie się obrócą.
Poważna polityka anno domini 2025. Oby w tym szaleństwie była metoda. Inaczej Cohones zbierajmy kasę, wyrabiajmy paszporty bo będzie grubo.![]()
Trump to jeszcze. Po czasie na spokojnie sobie przekminiłem te zwarcie między Vancem i Zelenskim, tam to grubo poszło. Vance napiął się jak american bully, gra długofalowo mi się wydaje i to mocno dosyć. Zagrał takiego macho przez ambicje polityczne, jak Trump odejdzie to on będzie grał pierwsze skrzypce i kandydował do prezydenta i będzie twarzą republikanów.Nie wiem jak można obejrzeć chociaż część tego spotkania i pomyśleć że Trump dobrze się pokazał
Miał być twardy biznesmen a wyszedł buc który się nadąsał że Zełenski nie całuje go po stopach
Emocje go poniosły, przeszarżował.Ja się mu wcale nie dziwię że się wkurwił.Żenujące, że rozmowy o takiej wadze odbywają się na oczach kamer w formie pyskówek.
Zełenski, mógł sobie wydedukować, że jego emocjonalno- roszczeniowe wypowiedzii, które działają w Europie nie przejdą u Trumpa. Polityka i styl wypowiedzi ekipy Trumpa nie są dla niego przyjemne, ale powinien się na to lepiej przygotować, nie kończąc wizyty wylatując z Białego DomuEmocje go poniosły, przeszarżował.
Z drugiej strony, ta umowa o surowcach, zadłużała ukraińców na lata, nie dając nic w zmian. A administracja Trumpa, spolegliwie dla rosjan prowadzi te negocjacje, no i ta ich bufonada.
i chuj, takie słowa w świetle kamer? grubo
Argentyna i mam wyjebanePonoć Trump i spółka rozważają teraz ujebanie pomocy do zera Ukrainie![]()
Ja pierdole jakie to są czosnki, kowboje się powkurwiali i na pięcie się obrócą.
Poważna polityka anno domini 2025. Oby w tym szaleństwie była metoda. Inaczej Cohones zbierajmy kasę, wyrabiajmy paszporty bo będzie grubo.![]()
,,Wygranej" nie ma i nie będzie. Oni próbują przetrwać aż Putin sobie odpuści.Ten gościu to typowy idiota internetowy, nie warto cytować tych „mądrości”
Widzę, że tu wszyscy raczej anty Trump to panowie powiedzcie mi jak dostawy broni, amunicji itp mają dać Ukrainie wygraną ?
Przecież tam brakuje najważniejszego - żołnierzy.
Jedyna opcja to wciągnąć w wojnę inne kraje więc mam rozumieć, że jak co to każdy który chce przedłużenia wojny jest gotowy iść i ginąć za wolną Ukrainę…
Jakoś ominąłem twoją odpowiedź. I serio? On dla ciebie wyszedł jak mocny gracz?Trump to jeszcze. Po czasie na spokojnie sobie przekminiłem te zwarcie między Vancem i Zelenskim, tam to grubo poszło. Vance napiął się jak american bully, gra długofalowo mi się wydaje i to mocno dosyć. Zagrał takiego macho przez ambicje polityczne, jak Trump odejdzie to on będzie grał pierwsze skrzypce i kandydował do prezydenta i będzie twarzą republikanów.
Tym atakiem na Zelenskiego się wylewarował sprytnie na takiego kowboja co ma nawet większe jaja niż Trump, bo on to deal maker, a Vance tutaj twardo bardzo poszedł na ojca narodu i Trump mu dograł. Te populistyczne teksty że co on Ameryce sprzedaje(Zelenski), czemu nie podziękował za pomoc, niech nie mówi co mają czuć bo będą czuć siłę i dumę.
Polityka w ciągu jednych wyborów od demencyjnej demokracji dobra Bidena weszła na makiawelistyczny świat Jungli Trumpa i Vanca
Szkoda że mamy takich chujowych polityków i elity z dykty, bo mężczyźni siadają do pokera i można coś ogarnąć gdyby się umiało posługiwać kartami.
Nie dziwię się mu, że się wkurwił, ale jednak to Zelensky przyjeżdża w roli petenta do swojego głównego darczyńcy, od którego w znacznym stopniu zależą losy jego niszczonego wojną kraju. Powinien schować dumę, ego, emocje do kieszeni.Ja się mu wcale nie dziwię że się wkurwił.
Ukraina traci na umowie nieważne czy podpisana czy nie. Albo koniec dostaw albo długi których nie dadzą rady spłacić (Jeśli w ogóle Ukraina przetrwa, i tak już 2 lata dłużej niż zakładałem)
Dziennikarze z durnymi pytaniami w stylu czy posiada garnitur (lol)
I Trump i Vance przekrzykiwali go jakby byli w przedszkolu.
Szopka a nie poważne spotkanie
Łapcie beciaki. To już nawet odklejony Kraśko rozumie pewne zależności, w przeciwieństwie do fajnopolaków oburzonych zachowaniem Amerykanów.
Vance zmieni sie w Wojsława i zaparzy im kawęRepublikanie są twardzi wobec słabych elit Europy i Kanady, ale wobec Rosji i Suwerenów z Izraela miękną im kolana. Ciężko brać ich buńczuczną postawę na poważnie. Już to widzę jak Vance stawia Putina albo NatanaYahoo do pionu, jedynie w snach.

Umowa przy okazji była o surowce na terenach obecnie okupowanych przez RosjęSkoro w tej umowie i tak nie uwzględniali interesów Ukrainy, i tak nie chcieli dać żadnych gwarancji bezpieczeństwa za surowce, to co za różnica dla Ukrainy czy ją podpisali czy nie, i czy się na koniec pokłócili czy pocałowali. W ogóle ta umowa to jakaś bujda na resorach, dzielenie skóry na niedźwiedziu, oni się będą umawiać, a Putin jak toczy wojnę, tak będzie toczył.
![]()

A jest gdzieś tam umowa do zobaczenia? Albo jakieś podpunkty czy coś?Umowa przy okazji była o surowce na terenach obecnie okupowanych przez Rosję![]()
nic nie znalazłem, mamy tylko info że Stany chcą 50% wszystkich zysków z surowców aż spłacą 500 miliardówA jest gdzieś tam umowa do zobaczenia? Albo jakieś podpunkty czy coś?