Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wystarczy półmózgu, że zaczniesz czytać ze zrozumieniem to co się do ciebie pisze. Wyobrażam sobie, że chodząc na bombie, po pigule od króliczka albo psychotropach możesz mieć na tyle zdegradowaną czaszkę, że w tym otumanieniu pewnych zjawisk możesz nie dostrzegać. Dlatego uszanuj fakt, że nie każdy ma tak obniżony podwyższony tolerancji, że lizanie kurwie rowa albo lanie jakieś laski i kazanie ich obciągać innemu gościowi, będzie dla niego czymś normalny. Tak jak dla mnie nie jest normalnym to co opisałem powyżej.
Alkohol tankujesz, leki z tego co pisałeś też bierzesz. A z dragami to po tylu latach ćpanie po prostu się odłożyło w połączeniu z bezstresowym wychowaniem.Nie biorę narkotyków. Średnio raz na rok
Alkohol tankujesz, leki z tego co pisałeś też bierzesz. A z dragami to po tylu latach ćpanie po prostu się odłożyło w połączeniu z bezstresowym wychowaniem.
To są ludzie z innej kultury. Cywilizacja turańska na pełnej. Kiedyś się dziwiłem, że brygadzista na budowie drze na nich japę. Momentami myślałem, że to jakiś prostak, który dostał trochę władzy i odreagowuje swoje frustracje na innych, mniej rozgarniętych. Ale kurwa nie! Inaczej tymi okazami, zwłaszcza najniższego szczebla i tymi napływowymi z ostatniego półrocza, się po prostu nie da. Kierownik budowy wciągnął im dźwigiem toi toia na wyższe piętra tak, żeby nie musieli latać na dół się załatwiać, to co zrobili? Szczali po ścianach, a dwójkę potrafili zrobić do odpływu tak, że podczas odbiorów jak ściany schły to jebało jak z dworcowego szaletu.Jak oddałem samochód do mechanika to musiałem jednego Ukra wypchnąć na przystanku z autobusu miejskiego, bo stał na środku i oczekiwał ze każdy będzie go wymijał. No nie kurwa nie będzie. Milisekundy i ukr był już na zewnątrz z impetem jakby leciał paralotnią. Jak ktoś nie rozumie głośnego przepraszam to trzeba mu wytłumaczyć językiem ciała
Ok, czyli leki i alkohol się zgadzają. To mi wystarczy.Ojej, ojciec mnie regularnie nie napierdalal więc bezstresowe wychowanie.
Już rozumiem Twoja patologicznosc.
Ok, czyli leki i alkohol się zgadzają. To mi wystarczy.
Za słabo bił.Ojej, ojciec mnie regularnie nie napierdalal więc bezstresowe wychowanie.
Już rozumiem Twoja patologicznosc.
Pierdolona polska patologia jak mawiał klasykŻałuj że czasem nie widziałeś nas, z forum, za granicą

Za słabo bił.
Pierdolona polska patologia jak mawiał klasyk![]()
Wszystko się zgadza poza jednym, słowo cywilizacja nie specjalnie pasuje do ich modelu rozumienia społeczeństwa. Oni mogli by się porozumiewać z jakami na głębokiej Syberii ewentualnie z ludami, które komunikują się wyłącznie samogłoskami i machaja coś rękami…określenie ich patologią byłoby nobilitacjąTo są ludzie z innej kultury. Cywilizacja turańska na pełnej. Kiedyś się dziwiłem, że brygadzista na budowie drze na nich japę. Momentami myślałem, że to jakiś prostak, który dostał trochę władzy i odreagowuje swoje frustracje na innych, mniej rozgarniętych. Ale kurwa nie! Inaczej tymi okazami, zwłaszcza najniższego szczebla i tymi napływowymi z ostatniego półrocza, się po prostu nie da. Kierownik budowy wciągnął im dźwigiem toi toia na wyższe piętra tak, żeby nie musieli latać na dół się załatwiać, to co zrobili? Szczali po ścianach, a dwójkę potrafili zrobić do odpływu tak, że podczas odbiorów jak ściany schły to jebało jak z dworcowego szaletu.
Może byś nie siedział przed laptopem i widział wyłącznie dobry lud ukraiński w swoich wyobrażeniach.No. Może teraz miałbym projekcje i widział dookoła samych Ukrainciw rozpierdalajacych samochody i mieszkania
Tu się przynajmniej historia skończyła happy endem,a nie w lesie.
Może byś nie siedział przed laptopem i widział wyłącznie dobry lud ukraiński w swoich wyobrażeniach.
domniemam, pewności niestety mieć nie mogę
Tak cię halibut wychował, że jesteś na tyle niestrawny i wkurwiający, że obskakujesz wpierdol od wszystkich jak leci. Począwszy od kiboli, a na @Masu kończąc. Z dragów brałeś już chyba wszystko poza heroiną, potrafi cię oskubać byle dupa zostawiając w jakimiś namiocie w lesie tak, że jako bezrobotny kończysz z jakimiś kurwiszonami na imprezach dla degeneratów. Czapki z głów.
po co wy rozmawiacie z tym czymś? ja rozumiem mieć inne zdanie ale takich jak on to się traktuje jak powietrze czyli czarna lista bo typ ma jazdy jakby siedział w psychiatryku kilka lat a teraz jego jedynym co ma do roboty jest siedzenie na forum i wypisywanie swoich fantazji odklejonych
A ten….Czyli ktoś kto dostał dwa razy na ryj w życiu onbskakuje wpierdol od wszystkich?
Ciekawa projekcja.
Napisałeś "od kiboli po masy", to kto był pomiędzy? Czyli od 10 gości na jednego i typa co dał plombę z partyzana, a gdy chciałem mu oddać to mnie cohonesiaki trzymały?
Aaa, ciebie ojciec tak uczył? Że nic jednego w kilku czy z partyzana to honor?
Patusiarz. Pewnie dlatego bil dziecko. Bo bezpiecznie.
Czy to kolejna projekcja i manipulacja?
ty obywatelu drugiej kategorii (poljaku) płać 1800 dobrowolnej składki na NFZ jeśli nie jestes nigdzie zatrudniony (jeden miesiąc kosztuje 600, ale oczywiście musisz z góry zapłacić za trzy), a ty gieroju opieka zdrowotna dalej darmowa, wystarczy że przyjechałeś na wycieczkę po 24 lutego