Rycho
Heavy Weight
A policzyli moze ile ukrów spierdoliło???I pomyśleć, że ta 1/5 Polaków, która stanęła by do walki to żule,bezdomni i Krecik. Czyli w sumie same żule xd
View attachment 76358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A policzyli moze ile ukrów spierdoliło???I pomyśleć, że ta 1/5 Polaków, która stanęła by do walki to żule,bezdomni i Krecik. Czyli w sumie same żule xd
View attachment 76358
Ironię pojąłem ale to jest bardzo poważna sprawa. Wiem, że wkurwiam się na ukrów,. którzy spierdolili i zachwaszczaja nasze ulice. Ale to jest ich wojna! Wojna rusa z ukrem bez żadnych kontekstów i wkurwiają mnie te próby wciągnięcia nas w konflikt. Jeszcze bardziej wkurwia mnie rząd niepelnosprytnych niedojebow dający się manipulować jak dzieci w piaskownicy pedofilowi z torbą cukierków. Ostatnio gadałem z kolegą, z generalskim wężykiem i w armii nie jest dobrze. Te kmioty zamiast inwestować w artylerię rakietową, pelotke, czy lotnictwo kupują czołgi bez ładu i składu i bez żadnej spojnej koncepcji. Wg. zasady, jak pan nie bierzesz, to ja biere. I takie to nasze polskie gówno.Stary, przeczytaj kontekst tej ironii i wyluzuj.
Poza tym w prawie każda wojnę byśmy byli wciągnięci przez politykow.
Nie ma takich statystyk to raz.
Dwa badan tez nie ma.
Trzy to calkowicie dwie rozne sprawy i nie da sie porownac mnie do ukraincow
Miedzy innymi dlatego ze zamiast zapierdalac i grzecznie siedziec cicho to nie ucza sie jezyka, maja slabo platne prace na gowno umowach co sprawia ze wiecej biora niz daja, sa kombinatorami , wszedzie wpierdalaja swoj patriotyzm i kaza to robic innym( miedzy innymi jakies festyny z naszych pieniędzy) kiedy sami spierdolili z kraju i dlatego jesli spelniaja takie wytyczne to sa zwyklymi kurwami.Nie wiem czemu Ukraińcy pod tym względem są gorsi.

Miedzy innymi dlatego ze zamiast zapierdalac i grzecznie siedziec cicho to nie ucza sie jezyka w większości, maja slabo platne prace na gowno umowach co sprawia ze wiecej biora niz daja, sa kombinatorami , wszedzie wpierdalaja swoj patriotyzm i kaza to robic innym( miedzy innymi jakies festyny z naszych pieniędzy) kiedy sami spierdolili z kraju i dlatego jesli spelniaja takie wytyczne to sa zwyklymi kurwami.
Taki duzy narod czesto na poziomie cyganow.
Dlatego nie porownuj mnie do uciekajacego ukrainca![]()
Ktoś tu, niezależnie od pory dnia czy nocy, natychmiast się odpala gdy trzeba ukrów bronić a Polaków szkalować.![]()
My nie gadamy o zadnej walce, wspomniales mnie calkowicie w innej dyskusji ze tez bym uciekl i porownales do ukra to Ci odpowiadam.Ale my gadamy teraz o kwestii unikania walki. I też nie możesz wiedzieć ilu Polaków zaraz nauczyłoby się języka, nie wiesz nawet ilu uczy się polskiego Ukraińców a Polsce, ilu Polaków dostałoby za granicą od razu zajebiste pracę z dobrą stawkę(wiesz, że byłoby tak samo) i ilu nie podkreślaloby patriotyzmu itd(pewnie wielu). Tak więc to i tak takie pitu pitu. Zresztą, nazywanie kogoś kurwa bo ma nisko płatna pracę, bo nie ma predyspozycji do lepszej, tylko dlatego że w trakcie jest wojna czy że nasze państwo daje im 500 plus też nie ma logicznego umotywowania.
My nie gadamy o zadnej walce, wspomniales mnie calkowicie w innej dyskusji ze tez bym uciekl i porownales do ukra to Ci odpowiadam.
Ze to wcale nie jest podobne.
A slabo platne prace to oni maja tylko na umowach. Zapomoga wszelkiej masci jest ciagnieta. Robota rowniez czesto na czarno by nie placic podatkow.
Wyludzanie socjali i kombinatorstwo to w sumie dobry powod by tak kogos nazwac
on jest kurwa, a Polak nie?
Czyli Polacy za granicą staliby się kurwami gdyby u nas wybuchła wojna?

Jak oni sami sie czesto decyduja pracowac bez umowy by dostac siano wieksze.Kurwy Polacy. Ktoś wykorzystuje ich trudną sytuację.
Jak oni sami sie czesto decyduja pracowac bez umowy by dostac siano wieksze.
Druga sprawa czesto wykonuja usługi ukrainskiej jakosci ( czyt. chujowej) bez firmy i rowniez to jest na czarno.
Tak czy inaczej gdyby nie kombinatorstwo i ich roszczeniowosc oraz paradowanie i wszedzie wciskanie ukrainy z ktorej notabene spierdolili zamiast bronic to by sie az tak o nich nie mówiło.
Poza tym nie o tym byl temat.
To czemu od tylu stron nie piszesz o wojnie?Temat to był o wojnie :p

To czemu od tylu stron nie piszesz o wojnie?![]()
W sumie to Ty bo gdyby nie jakies wtracenia z dupy o banderze ze on wiedzial a potem nie wiedzial a w rzeczywistości to wiedzial tylko trochę ale nie powiedzial jak a to bylo tak.Nie ja pierwszy zacząłem pisać nie o wojnie w tym temacie :p
W sumie to Ty bo gdyby nie jakies wtracenia z dupy o banderze ze on wiedzial a potem nie wiedzial a w rzeczywistości to wiedzial tylko trochę ale nie powiedzial jak a to bylo tak.
To by sie caly watek ukrainski nie rozkrecil. A tak to mamybzd
Moze by wklejali do podludziBzdura. Już przed tym było pełno o Ukraińcach w Polsce. Chcesz powiedzieć tez, że gdyby nie ten wpis o banderze to by chłopaki nie wklejali jak boty z automatu każdego tweeta o krzyczącym, pijanym Ukraińcu, złodzieju itd?
Dlatego piszę o terenach i Rusinach, jednak ich nie utożsamiam. Bo więcej wspólnego Ukraińcy mają z ludami naplywowymi tych ziem jak KozacyZ tym, że ukry nie są tak wprost dziedzicami potęgi Rurykowiczów. To w większości ulepek przestępców, którzy zbiegli na stepy małorusi.
Nie, policzyli ilu Polaków EWENTUALNIE by uciekło w razie konfliktu, jednak nie policzyli ilu spierdoliło realnie z banderlandu, choć te dane są znacznie wiarygodniejsze i prawdziwsze niż hipotetyczna sonda wśród odpowiednio wyselekcjonowanej grupy odbiorców, a poza tym to zauważ jak tak jest napisane, w Ukrainie..... Powinno być na Ukrainie, to jest jakiś ukrolubny portal więc niech sobie w dupę tego screena wstawi.A policzyli moze ile ukrów spierdoliło???
Da się to udowodnić ponieważ ich spierdoliły miliony co potwierdzają oficjalne dane na naszej granicy, a nieoficjalne pewnie mówią o jeszcze większej liczbie, i to jest fakt o którym każdy wie.Nie wiem skąd wzięliście to o tych badaniach.
Po prostu logiczne jest, że część Polaków by uciekala w przypadku każdej wojny. Nie wiem czemu Ukraińcy pod tym względem są gorsi. Sam wiesz, że nie da się udowodnić czy uciekło ich więcej niż uciekliby Polaków czy nie. I tyle.
Fake filmik. Gosc byl podstawionym ukraincem mowiacym po polsku w celu pokazania polakow w zlym swietle. Poza tym on nie wie co sie dzieje na swiecie i nie wiedzial ze tak nie mozna.Niby Ukraińcy dzikusy a tu taki patus polski