Konflikt Rosja-Ukraina

Media głównego nurtu tak długo prały tym idiotom mózgi,że cieżko im uwierzyć,że bracia to tak naprawdę dzicz.
Będą robić wszystko by to zbagatelizować i nie stawić czoła faktom.

Serio myślisz, że są Polacy, którzy myślą że wśród Ukrainciw nie ma dziczy, przestępców itd?

Dlatego trzeba pokazywać co jakiś czas kto rządzi w naszym mieście, u nas takie sytuacje nie występują bo jest krótko, na Pomorzu jest duże skupisko tak zwanej "patologii" która z uśmiechem na twarzy wpierdoli obcemu, oczywiście nie za darmo, musi zasłużyć.
U mnie w mieście tylko kobiety rozmawiają po ukraińsku. Bardzo mało słyszę tego języka na ulicy choć wiem że jest ich tutaj od zajebnia, przypadek? Nie sądzę, raczej poznali miejsce w szeregu, a i wiedzą że na 20 ukraińskich małolatów robiących dym w centrum znajdzie się 10 zaprawionych w bojach i przyjemnej dyskusji nie będzie, trzeba dbać o swoje podwórko, proste jak jebanie.

A że przy okazji tracą fanty to już jest dla nich ogromny minus, nie po to zapierdalali miesiąc żeby oddać Samsunga pod sklepem za półtora wypłaty.

Wszędzie słyszy się Ukrainki bo ich jest dużo a Ukrainciw mało. Nie dlatego, że Polska patologia napierdala obcokrajowców za sam fakt bycia obcokrajowcami, aż ci nie wychodzą z domów. Aż tyle dziczy wśród Polaków nie ma.

Serio myślisz, że są Polacy, którzy myślą że wśród Ukrainciw nie ma dziczy, przestępców itd?
Serio myslimy ze wsrod Polakow sa ludzie ktorzy wybielaja ukraincow w kazdym przypadku probujac umniejszac gnoj ktory robia i ktory jest prezentowany w sieci czesto przez samych ukraincow. Co jest praktycznie tozsame z poparciem takich zachowan jak i ich ideologii.

Bardzo dużo Gruzinów musisz widzieć na ulicach skoro ja wszędzie słyszę gości mówiących po kacapsku, nawet kurwa u mnie w wiosce gminnej ciągle słyszę i widzę idąc na zakupy. W Polsce siedzi pełno dezerterów bo wiedzą, że nasze państwo im chuja zrobi

Przecież też słyszę Ukraińców. Po prostu Ukrainek w chuj więcej. Nie wiem ilu z nich to dezerterzy, ilu uciekło z wojska. Wątpię by było takich wielu. Jak już to uciekają przed poborem ewentualnym

Serio myslimy ze wsrod Polakow sa ludzie ktorzy wybielaja ukraincow w kazdym przypadku probujac umniejszac gnoj ktory robia i ktory jest prezentowany w sieci czesto przez samych ukraincow. Co jest praktycznie tozsame z poparciem takich zachowan jak i ich ideologii.

I twierdzenie że to mniejszość a nie wszyscy Ukraińcy robią gnój, to nie racjonalizm ale wybielanie?

Przecież też słyszę Ukraińców. Po prostu Ukrainek w chuj więcej. Nie wiem ilu z nich to dezerterzy, ilu uciekło z wojska. Wątpię by było takich wielu. Jak już to uciekają przed poborem ewentualnym
Dalej jest ich od chuja, nie mało. W niektórych miastach ciężko w ciągu dnia usłyszeć polski. Do tego te kacapskie mordy są łatwe do zidentyfikowania. Wyjdź ze swojej bańki i zrozum, że w Polsce jest pełno Ukraińców, wielu zaś spierdoliło z kraju nielegalnie więc w teorii mogłaby pójść akcja służb naszych i by się "bracia" cieszyli, że im trochę mięsa armatniego wylapalismy co zwiało.

Dalej jest ich od chuja, nie mało. W niektórych miastach ciężko w ciągu dnia usłyszeć polski. Do tego te kacapskie mordy są łatwe do zidentyfikowania. Wyjdź ze swojej bańki i zrozum, że w Polsce jest pełno Ukraińców, wielu zaś spierdoliło z kraju nielegalnie więc w teorii mogłaby pójść akcja służb naszych i by się "bracia" cieszyli, że im trochę mięsa armatniego wylapalismy co zwiało.

U nas każdy Ukrainiec jest legalnie, chyba, że jest ścigany przez państwo ukraińskie i wystąpią o ekstradycję.
I tak, zauważyłem że jest w chuj więcej niż się podaje

I twierdzenie że to mniejszość a nie wszyscy Ukraińcy robią gnój, to nie racjonalizm ale wybielanie?
Po czesci tak. Tak samo jak idziesz z psem a jakis bachor go kopnie i slyszysz ze "to tylko dziecko ". Tak to tylko dziecko lecz czyn został dokonany i fakt ze gowniak nie jest wychowany i jest dzieckiem niczego nie zmieni. Tak samo jak fakt ze na 50 ukrow 15 nie lubi polakow a kolejne 9 ciagnie na lewo socjal i mozesz mowic nie wszyscy, lecz to nie zmienia faktu ze nadal to robia.

I w jednym przypadku jak i w drugim nalezy karac i o tym mowic a nie kryc sie za jakimis frazesami z dupy ze "nie wszyscy" "oni nie wiedza" "ja nie znam" "to tylko dziecko" itd.

Bo po prostu zaczyna byc to absurdalne tak samo jak w szwecji gdzie gwalciciel jest uniewinniony bo u nich na ugandyjskiej wiosce to w sumie wolno bylo tak robic i on nie wiedzial. Wlasnie przez takich ludzi utrwala sie takie zachowania.

Last edited:
Trafniej się nie dało
F4nC3DJX0AIIWcT.jpg

Po czesci tak. Tak samo jak idziesz z psem a jakis bachor go kopnie i slyszysz ze "to tylko dziecko ". Tak to tylko dziecko lecz czyn został dokonany i fakt ze gowniak nie jest wychowany i jest dzieckiem niczego nie zmieni. Tak samo jak fakt ze na 50 ukrow 15 nie lubi polakow a kolejne 9 ciagnie na lewo socjal i mozesz mowic nie wszyscy, lecz to nie zmienia faktu ze nadal to robia.

I w jednym przypadku jak i w drugim nalezy karac, tempic i o tym mowic a nie kryc sie za jakimis frazesami z dupy ze "nie wszyscy" "oni nie wiedza" "ja nie znam" "to tylko dziecko" itd.

Bo po prostu zaczyna byc to absurdalne tak samo jak w szwecji gdzie gwalciciel jest uniewinniony bo u nich na ugandyjskiej wiosce to w sumie wolno bylo tak robic i on nie wiedzial. Wlasnie przez takich ludzi utrwala sie takie zachowania.

Skąd masz dane, że 15 na 50 czy 9 tak ma, a nie np że 5 na 50 nie lubi Polaków? Chociaż to bardzo prawdopodobne. Np Polacy też za granicą jak robią no u Niemca, tak w większości gadają jacy Niemcy zli. Ale czy to powód by nazywać ich patologia i dziczą?

Skąd masz dane, że 15 na 50 czy 9 tak ma, a nie np że 5 na 50 nie lubi Polaków? Chociaż to bardzo prawdopodobne. Np Polacy też za granicą jak robią no u Niemca, tak w większości gadają jacy Niemcy zli. Ale czy to powód by nazywać ich patologia i dziczą?
Są dwie opcje:
1. Albo masz autyzm i to dość zaawansowany
2. Albo nie rozumiesz tego, że niektóre rzeczy są metaforami i pisząc coś przykładowo nie piszesz faktów, ale to sprowadza nas do punktu pierwszego z powrotem w sumie.

Back