Konflikt Rosja-Ukraina

Az 12 z 16 czlonkow siatki rosyjskiego wywiadu rozbitej przez ABW bylo ukraincami.
Jak ustalili czesc z nich ma status uchodzcy wojennego.

zanim zacznie sie pierdolic o tym ze część osob chce piętnować ukra za to ze drze pizde w nocy bo pochlal to polecam ruszyc glowa i pomyslec skad takie nastawienie :beczka:

Gajowy Marucha wam wyjaśni

Wywiad przeprowadzony niecaly miesiac przed slawnymi juz slowami s.p. Lecha Kaczynskiego w Gruzji, gdzie „przewidzial” wojne na Ukrainie. PO i PiS mowia jednym jezykiem. Bardzo by mnie ucieszylo, gdyby sie okazalo, ze juz wtedy byly ustalana strategia dla bezpieczenstwa Polski ponad podzialami politycznymi.

Pewnie jestem naiwniakiem i to czysty przypadek, ale trzeba miec nadzieje.

spłacanie ich to jedno, ale oni mają większe prawa niż Polacy, bo nie muszą udowadniać że to będzie ich pierwsze mieszkanie XD Bo i jak miałyby to Banki i Rząd sprawdzać?
Ale ciebie polaku cebulaku zweryfikują czy przypadkiem nie wynajmujesz, podnajmujesz etc.

Mechanizm jest karkołomny i sprzyjający wysokim cenom (i wzrostom) nieruchomości. Nie zdziwię się, jak średnie za metr mocno wystrzelą w najbliższych dwóch latach. Kawalerki za 1,5mln zł to będzie codzienność. Nie wiem jak inaczej to nazwać, jak działanie na korzyść banków i deweloperów, a szary człowiek ma zapierdalać na kawalerke przez 35 lat z ratą miesięczną 3,5 tys zł? Zalegalizowane niewolnictwo :/

Nie zdziwię się, jak średnie za metr mocno wystrzelą w najbliższych dwóch latach. Kawalerki za 1,5mln zł to będzie codzienność. Nie wiem jak inaczej to nazwać, jak działanie na korzyść banków i deweloperów, a szary człowiek ma zapierdalać na kawalerke przez 35 lat z ratą miesięczną 3,5 tys zł? Zalegalizowane niewolnictwo :/
To już się dzieje, mieszkań na rynku jest za mało, kredyt 2% napędził popyt, więc ceny wzrosły. Dla kogoś, kto potrafi dodawać oczywistym było, że tak będzie. Jak ktoś ma mieszkanie po babci, to trzymać, nie sprzedawać, wynajmować.

Zdjęcie
Zdjęcie

Ciekawa jest pod tym dyskusja. Gościu się pieni, bo nie może udowodnić że był pobity, że nie dali mu papierów na obdukcji, i ogólnie gownoburza
No bo nie pojechali karetką tylko normalnie na SOR. Od zawsze gangusy tak działają, że najpierw kogoś połamią i potem podrzucają pod szpital bo zawsze jest mniejszy przypał niż przyjazd karetką. Stary numer z rękawicą.
Ale to błąd chlopaków, pewnie nie wiedzieli.

Back