Konflikt Rosja-Ukraina

To mnie nawet zaciekawiło….są inne powody by to robić :))
powiedziala „jestem za braćmi z UKR i Donaldem Tuskiem”

i już pełne zanurzenie jamy gębowej w jamie rozrodczej :)

W sumie ta której lizałem ten raz była młoda estonka, podejrzewam że nastolatka. Tylko że tam jest duża mniejszość rosyjska- może ona była Rosjanko Estonka?

To mogła być gra na wprowadzenie chaosu. Sprawdzenie na ile wywiad i analitycy NATO się pogubią. Zwróć uwagę, że Dima lazł z hasłem nasilenia działań przeciw ukrom. To, że była to jakaś gra to oczywiste. Dima grał przeciw Szojgu, a Wolodia chciał sprawdzić swoich. Rus w imię interesów potrafi poświęcić dywizję, a co dopiero 2 śmigłowce z załogami. Mogło być też tak, że tam zawiodła komunikacja i liotczikow poniosło. Przerzut Wagnera na Białoruś to też ciekawa sprawa, owszem hasa tam rus ale nie Wagner, ktory mógłby pomaszerować np. na Łukaszenkę i byłoby: to nie my, to Wagner:).
Jak pisałem o ile ustawkę - czystkę/ walkę o władzę na Kremlu uważam za możliwą.

Tak powody typu mylenie analityków NATO (zmylić to mogło, ale Wolskiego i naszych innych OSINTowców i to na pół dnia, bo tyle to wszystko trwało, a nie służby specjalne państw NATO) czy przerzut grupy Wagnera na Białoruś (można to było zrobić znacznie prościej) to według szukanie na siłę super chytrego planu Putina.
Straty (nie tylko, w sprzęcie, także wizerunkowe, polityczne) > naciągane zyski.

Jak pisałem o ile ustawkę - czystkę/ walkę o władzę na Kremlu uważam za możliwą.

Tak powody typu mylenie analityków NATO (zmylić to mogło, ale Wolskiego i naszych innych OSINTowców i to na pół dnia, bo tyle to wszystko trwało, a nie służby specjalne państw NATO) czy przerzut grupy Wagnera na Białoruś (można to było zrobić znacznie prościej) to według szukanie na siłę super chytrego planu Putina.
Straty (nie tylko, w sprzęcie, także wizerunkowe, polityczne) > naciągane zyski.
Wolski to zakompleksiony debil, ostatnio widział S300 trafiajace w odrzutowiec Prigożyna:). Pamiętaj, że chaos myli każde służby tam najpierw tworzy się scenariusze potem odrzuca. Mozna bylo rzucić Wagnera na Białoruś prościej ale może chaos był potrzebny do czegoś innego. Pytanie też, czy Putin w ogóle ma jakieś plany i czy ma w ogóle cokolwiek:).

Wolski to zakompleksiony debil, ostatnio widział S300 trafiajace w odrzutowiec Prigożyna:). Pamiętaj, że chaos myli każde służby tam najpierw tworzy się scenariusze potem odrzuca. Mozna bylo rzucić Wagnera na Białoruś prościej ale może chaos był potrzebny do czegoś innego. Pytanie też, czy Putin w ogóle ma jakieś plany i czy ma w ogóle cokolwiek:).
Ja mam takie odczucia, że wydarzenia się toczą, ludzie jakoś na nie reagują, a później wkraczają komentatorzy i tłumaczą nam jak to służby wszystko zorganizowały i przewidziały 17 kroków do przodu. I to te same służby, które ze swoich źródeł wiedziały, że Ukraińcy będą witać ruską armię kwiatami.
Jeśli w Rosji wszystko jest dziadowskie, przeżarte korupcją, to dlaczego nagle służby miałyby być zupełnie inne?

Ja mam takie odczucia, że wydarzenia się toczą, ludzie jakoś na nie reagują, a później wkraczają komentatorzy i tłumaczą nam jak to służby wszystko zorganizowały i przewidziały 17 kroków do przodu. I to te same służby, które ze swoich źródeł wiedziały, że Ukraińcy będą witać ruską armię kwiatami.
Jeśli w Rosji wszystko jest dziadowskie, przeżarte korupcją, to dlaczego nagle służby miałyby być zupełnie inne?
Co ty mordo, Utkin i Prigozyn to sa geniusze i nie daliby sie podejsc.

To ze swiat doswiadczyl wielu zamachow na duzo bardziej chronionych ludzi, w tym wielu udanych to tam chuj. Oni na pewno by sie nie dali podejsc :awesome: szczegolnie tym sluzbom ktore pozwolily im sie wybic i ich rozgrywaly cala ich kariere.

:beczka:

Czy zyja? Chuj wie bo to rosja, ale twierdzenie ze na pewno nie zginęli bo sa doswiadczeni i by uwazali to troche zabawne.

Zdjęcie

<@975658076902395964>

Jak ja się ciesze, ze te śmiecie ludzkie zdychają na tej wojnie. Możecie sobie mnie nazywać jak chcecie ale na prawde sprawia mi radość jak dwie nacje, których szczerze nienawidze wybijaja się między soba. Szkoda promilu tych normalnych szoszonów ale ten kto obcował z ruskimi i ukraincami dobrze wie, ze wiekszosc to podludzie.

Jak ja się ciesze, ze te śmiecie ludzkie zdychają na tej wojnie. Możecie sobie mnie nazywać jak chcecie ale na prawde sprawia mi radość jak dwie nacje, których szczerze nienawidze wybijaja się między soba. Szkoda promilu tych normalnych szoszonów ale ten kto obcował z ruskimi i ukraincami dobrze wie, ze wiekszosc to podludzie.
Ty naziolu!:beer:

Z tymi kwiatami to nie było korupcyjne. Oni to robili ze strachu, ukropskie wtyki okłamywały rusow, a rusy okłamywały innych rusow, ci z kolei wodza. Stara prawda w dyktaturach :). Rusy tak jak były przecenianie na początku, tak niedoceniane są teraz. Rosja to stan umysłu. Weźmy chociażby słynną Alfę, to byli najlepsi specjalsi na swiecie, a jakiś debil obwoeszony orderami posłał ich do walki ulicznych jako osłonę czołgów. Nie ma już Alfy :)

<@975658076902395964>

Polska w pigułce od zarania dziejów, czyli: swojemu nóż w plecy, a obcemu język w tyłek.
Jeden z najgłupszych narodów w Europie, niepotrafiący zadbać o własne interesy. Dba wyłącznie o cudze i wielce rozradowany, jak go ktoś za to pochwali. Pochwali za bycie podnóżkiem. Obywatele 2 kategorii we własnym kraju.

Zidentyfikować i deportować na front z zakazem wjazdu na teren RP
Tylko kto to zrobi? Naród o mentalności tutejszego hilibuta? Owi Ukraińcy prędzej doczekają zrobienia laski niż deportacji. Naprawdę nie widzisz, co się odpierdala w Polsce? Wszechobecnego Ukrofilskiego zidiocenia, trącącego o wyścig; który z Polaków będzie bardziej Ukraiński od Ukraińca?

Back