Konflikt Rosja-Ukraina

:jjsmile:

Również zachodzę w głowę o co chodzi.

Miasto w Brazylii?
Południowa Afryka?

Wiem że to trudne przy ilości postów które tworzysz ale zainwestuj może trochę czasu w edytowanie wypowiedzi.

:lol:
I tak tracę dużo czasu na sprawdzanie tego co pisze do dupy. Bo pisze dużo a jej wypada pisać pięknie i czytać przed wysłaniem. Nie wymagaj więc bym i tutaj na to tracił czas xd

Nawet banderopsitek przyznał,że jego posty to naprędce klecone wysrywy bez ładu i składu, pełne błędów :frankapprove:

Jak zwykle masz projekcje. Napisałem, że nie czytam co napisałem by wyłapać błędy, a Ty odpowiadasz resztę. Jak zawsze, gościu, który usprawiedliwia Niemców zabijających Polaków :)

Cytat - bo pierdolisz jak zwykle.

Przecież napisałeś, że skoro uważam, że naziści byli gorsi w tym co robili, to znaczy, że usprawiedliwiam banderowców i uważam, że zabijali na Wołyniu "dobra śmiercią". Bylo tak, czy zaprzeczysz? Jeśli tak, to masz swój cytat potwierdzający co ci zarzucam

Przecież napisałeś, że skoro uważam, że naziści byli gorsi w tym co robili, to znaczy, że usprawiedliwiam banderowców i uważam, że zabijali na Wołyniu "dobra śmiercią". Bylo tak, czy zaprzeczysz? Jeśli tak, to masz swój cytat potwierdzający co ci zarzucam
Mój cytat o nazistach i Polakach,a nie twoje pokrętne interpretacje.
Nie masz argumentów to je sobie wymyślasz. I pozniej się dziwisz,że nikt cie nie traktuje na serio.

Mój cytat o nazistach i Polakach,a nie twoje pokrętne interpretacje.
Nie masz argumentów to je sobie wymyślasz. I pozniej się dziwisz,że nikt cie nie traktuje na serio.

Czyli zaprzeczasz, że pisałem iż uważam, że Banderowcy zabijali dobra śmiercia bo uznałem że naziści byli gorsi?

Tak czy nie. Pytanie całkowicie zamknięte

Czyli zaprzeczasz, że pisałem iż uważam, że Banderowcy zabijali dobra śmiercia bo uznałem że naziści byli gorsi?

Tak czy nie. Pytanie całkowicie zamknięte
Tak jak myślałem - fikoł zamiast cytatu.
Tak możemy się bawić w nieskończoność.
Wróc jak znajdziesz.

Tak jak myślałem - fikoł zamiast cytatu.
Tak możemy się bawić w nieskończoność.
Wróc jak znajdziesz.

Przecież nie twierdzę, że napisałeś to wprost. Ale tylko to wynika z Twojej wypowiedzi.

Czyli nie powiesz, czy tak twierdziłeś czy nie? Twierdzisz że nie pamiętasz jak pisaliśmy o Wołyniu, "dobrej śmierci"?

Nie klociles się ze mną o nazistów i Wołyń?
Nie bluzgales mnie za to, że uważam iż naziści byli gorsi w zabijaniu? Przecież na tym opierała się nasza kilkustronicowy kłótnia xd

A Ty twierdziłeś wiele razy że wprost coś twierdzę, np , że uważam iż Rosja może zaatakować nas nagle bez powodu. Ty nawet logika nie potrafisz tego uargumentować.

Back