Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo to promil i na pewno jakiś Polak też tam biegałJeszcze niedawno tu czytałem, że oni nie znają historii. Ojoj
![]()

Jakie słowa uważasz za takie trudne, że trzeba ich wyszukiwać w sieci specjalnie?
Przecież nie używam żadnych jakich by nie znał przeciętny czytelnik chociaż kilku książek rocznie.
antynatalistyczne

Nie śmiej się z kolegi, że nie znał tego słowa.

I tak tracę dużo czasu na sprawdzanie tego co pisze do dupy. Bo pisze dużo a jej wypada pisać pięknie i czytać przed wysłaniem. Nie wymagaj więc bym i tutaj na to tracił czas xd
Również zachodzę w głowę o co chodzi.
Miasto w Brazylii?
Południowa Afryka?
Wiem że to trudne przy ilości postów które tworzysz ale zainwestuj może trochę czasu w edytowanie wypowiedzi.
![]()
Pomimo przeciętnego wykształcenia to akurat słowo znałem. Ale np. takiemu ukrowi czytającemu forum może się skojarzyć np. z Natalią i analem i znów będzie ten promil:)Nie śmiej się z kolegi, że nie znał tego słowa.
Pomimo przeciętnego wykształcenia to akurat słowo znałem. Ale np. takiemu ukrowi czytającemu forum może się skojarzyć np. z Natalią i analem i znów będzie ten promil:)
I tak tracę dużo czasu na sprawdzanie tego co pisze do dupy. Bo pisze dużo a jej wypada pisać pięknie i czytać przed wysłaniem. Nie wymagaj więc bym i tutaj na to tracił czas xd

Przecież napisał, że pisze 'do dupy' ;).Nawet banderopsitek przyznał,że jego posty to naprędce klecone wysrywy bez ładu i składu, pełne błędów![]()
Nawet banderopsitek przyznał,że jego posty to naprędce klecone wysrywy bez ładu i składu, pełne błędów![]()
Cytat - bo pierdolisz jak zwykle.Jak zawsze, gościu, który usprawiedliwia Niemców zabijających Polaków :)
Cytat - bo pierdolisz jak zwykle.
Mój cytat o nazistach i Polakach,a nie twoje pokrętne interpretacje.Przecież napisałeś, że skoro uważam, że naziści byli gorsi w tym co robili, to znaczy, że usprawiedliwiam banderowców i uważam, że zabijali na Wołyniu "dobra śmiercią". Bylo tak, czy zaprzeczysz? Jeśli tak, to masz swój cytat potwierdzający co ci zarzucam
Mój cytat o nazistach i Polakach,a nie twoje pokrętne interpretacje.
Nie masz argumentów to je sobie wymyślasz. I pozniej się dziwisz,że nikt cie nie traktuje na serio.
Tak jak myślałem - fikoł zamiast cytatu.Czyli zaprzeczasz, że pisałem iż uważam, że Banderowcy zabijali dobra śmiercia bo uznałem że naziści byli gorsi?
Tak czy nie. Pytanie całkowicie zamknięte
Tak jak myślałem - fikoł zamiast cytatu.
Tak możemy się bawić w nieskończoność.
Wróc jak znajdziesz.
Przecież nie twierdzę, że napisałeś to wprost. Ale tylko to wynika z Twojej wypowiedzi.