Brawler098
WSOF Middleweight
Cyganie i Ukry różnią się tylko kolorem skóry, gdyby nie to to praktycznie jedna nacja :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja jebu![]()
Chłopie na każdy byle jaki wrzut o nieciekawej stronie upadlińców się podpalasz, to o czym to świadczy?Serio robicie to samo, tylko, że on językiem totalnego debila. Wchodzisz do dyskusji ze mną bez związku z poruszana kwestia, byle nasrać, zrobić śmietnik, i cieszyć się, że jest paru debili którzy uwierzą, że to moja wina. Ale kto debilem nie jest widzi, że przyszedłeś i się ze zesrales.
Może chodzi o zazdrość? Że jak z Rishim, Alww i paroma innymi rozmawiam normalnie, to Cię to boli, że nie zaczynają robić takiej trzody jak Ty czy Vitas?
Chłopie na każdy byle jaki wrzut o nieciekawej stronie upadlińców się podpalasz, to o czym to świadczy?
Każdy w głębi serca jeśli czuje się Polakiem oglądając ten filmik z tik toka, widząc ile na tych bydlaków idzie naszych pieniędzy by się wkurwił, ty oczywiście ich zaraz usprawiedliwiasz.
To jest żenujące.
Wygrywa, bo mieli zająć cały kraj i obsadzić marionetkowy rząd w 3 dni, a nakurwiają się półtora roku. Taka sytuacja.Przecież Ukraina przegrała wojnę. W USA o tym wiedzą i się zastanawiają co dalej zrobić z tym zgniłym kartoflem...
Coś na jesieni wymyślą innego

Wygrywa, bo mieli zająć cały kraj i obsadzić marionetkowy rząd w 3 dni, a nakurwiają się półtora roku. Taka sytuacja.![]()
Możesz pod to kręcić śmigłem. Dla mnie mogą się wybić jedni i drudzy. W tym pojedynku obustronne ko mile widziane.![]()
Nie będzie miał kto robić na nasze emerytury.Co tracimy jak Ukraina będzie pod butem ZSRR? czyli wróci do swych korzeni
Co tracimy jak Ukraina będzie pod butem ZSRR? czyli wróci do swych korzeni
I płodzić polskie dzieciNie będzie miał kto robić na nasze emerytury.

No, noTracimy nasz cel strategiczny, w który zainwestowaliśmy miliardy, a więc osłabienie możliwości do zagrażają nam na dłuższe lata. Wręcz przeciwnie, Rosja robi się silniejsza , a nasz żywotny gwarant bezpieczeństwa, NATO staje się osłabione, ośmieszone. Czeka nas też dużo większą fala uchodźców.
A znasz niedawny oficjalny plan obronny NATO w razie agresji rosyjskiej?No, no
A co nam daje wolna Ukraina? albo wolna w połowie?
I oczerniać frajerów Polaków na tik toku.I płodzić polskie dzieci![]()
No, no
A co nam daje wolna Ukraina? albo wolna w połowie?
przecież taki scenariusz to oni mają niezależnie od przebieguA znasz niedawny oficjalny plan obronny NATO w razie agresji rosyjskiej?
W skrocie to oddanie polowy polski a potem powolne odbijanie terenow. Troche slaby scenariusz dla polakow
Dzieki temu ze ukry jeszcze nie upadly to ten plan realizowany jest tam a nie u nas. Podtrzymywanie frontu w donbasie czy innych bachmucie to dla nas plus a wolna ukraina bedzie lepszym plotem niz to gowno co stawiaja na bialorusi.
przecież taki scenariusz to oni mają niezależnie od przebiegu
jakby Ukraina przegrała - jesteśmy zagrożeni
Jakby Ukraina wygrała - jesteśmy zagrożeni ze względu na odwet, może nie natychmiastowy ale po kilku latach znów itp.
Ogólnie powiedzmy sobie to wprost : dostaniemy po dupie w różny sposób, niekoniecznie wojny konwencjonalnej
Wychodzi Andrzej Duda i mówi "Rosja to jest zwierzę, które należy odstrzelić"
na co Miedwiedjew "Szkoda amunicji na takie gówno jak Polska, załatwimy ich w inny sposób"
Dyplomacja w pełnej krasie.
Nas te ukry tutaj wygrane czy przegrane pogrążą
To ze ekonomicznie bedziemy w dupie przez rozdawnictwo dla ukrow to popieram. Jestem za odebraniem wszelakich zapomog i dodatkow i zrobieniem z nich taniej sily roboczej.przecież taki scenariusz to oni mają niezależnie od przebiegu
jakby Ukraina przegrała - jesteśmy zagrożeni
Jakby Ukraina wygrała - jesteśmy zagrożeni ze względu na odwet, może nie natychmiastowy ale po kilku latach znów itp.
Ogólnie powiedzmy sobie to wprost : dostaniemy po dupie w różny sposób, niekoniecznie wojny konwencjonalnej
Wychodzi Andrzej Duda i mówi "Rosja to jest zwierzę, które należy odstrzelić"
na co Miedwiedjew "Szkoda amunicji na takie gówno jak Polska, załatwimy ich w inny sposób"
Dyplomacja w pełnej krasie.
Nas te ukry tutaj wygrane czy przegrane pogrążą
dobra, dobraWolna Ukraina oznacza słabsza Rosję, a to ona nam zagraża, mimo, że część ludzi głosi bzdury że Ukraina w przyszłości by nas i NATO napadła by odbić przemysl. A jeśli wybuchnie wojna światowa z Chinami to dobrze by Ukraina oddzielała nas od Rosji. Mniejsza, niekontrolowaną fala imigracji, więcej też, jak Ci jest teraz za dużo, wróciloby na Ukrainę(ktoś tu niedawno wrzucił dane, że kilkadziesiąt procent ukrainciw w Polsce chce wrócić do siebie)
dobra, dobra
nie zapominaj, że jakby wybuchła światowa z Chinami to Niemcy by się obudzili i z wielką chęcią zrobili z nas sobie tarczę, strefę buforową
i bylibyśmy poligonem tak czy inaczej
Mam nadzieję, że nie będziemy, choć patrząc na to co się dzieje jakieś obszary PL mogą być zaatakowane w niedalekiej przyszłości
akurat atak ze strony Białorusi to byłby potężny zamęt.No nie. Nie widzisz różnych między Rosją która chce nas zaatakować i ma dostępna naszą całą wschodnią granicę, i Rosja która może nas zaatakować tylko z Białorusi i ostrzegać z Kaliningradu?
I ty serio myślisz, że napadliby nas dla jakiejś zemsty?
Masz bujną wyobraźnięWyobrażacie sobie sytuację, że Kacapy napadają na Polskę z pominięciem Ukrainy? Oczami wyobraźni widzę ukraińskie pięćset plusy dla polskich kobiet, mieszkania plus, kredyty dwa procent, darmową służbę zdrowia, dopłaty za zakwaterowanie Polaków itd.
![]()
akurat atak ze strony Białorusi to byłby potężny zamęt.
W ogóle nie ma znaczenia skąd by nastąpił atak. Piszę o tym, że oberwiemy tak czy inaczej. Niekoniecznie rakietą.
USA oficjalnie mówi o przegranej Ukrainy. Zobaczymy jak tymi kartami dalej będą grać. Zwłaszcza, że rozgorzał też konflikt na Zachodzie Afryki, gdzie konkurują ze sobą USA i Rosja i to też się może rozlać
Jesteś w 100% pewien jakby się zachowała Ukraina? Ja nie jestem.No w takiej sytuacji też zyskujemy tylko na tym, że Rosja ma mniejsze możliwości uderzenia na nas. A kto wie, czy my wtedy total nie zyskujemy gdybyśmy mogli armii Rosyjskiej zagrozić atakuje ich od strony Ukrainy przez Białoruś.