Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Polacy też okradali swoich dobroczyńców podczas wojny polsko-bolszewickiej i podczas powodzi w latach '90!
![]()
zadam ci jedno proste pytanie...Ten Ukrainiec z tik Toma walczy?
zadam ci jedno proste pytanie...
Pracowales kiedys z ukraincami?
no i jak wrazenia? bo pracujac z kims okreslasz co to za ludzie.No czesto, od lat.

Wspaniali ludzie honoruno i jak wrazenia? bo pracujac z kims okreslasz co to za ludzie.

no i jak wrazenia? bo pracujac z kims okreslasz co to za ludzie.
Nie. Masz spakowac do woraNo jedni wlurwiali, inni byli spoko.
Pracowałem z 15 Ukraińcami. Mam każdego z osobna zrecenzować?
Wspaniali ludzie honoru![]()
jest to logiczne bo ja tak moge kazda nacje z ktora pracowalem, co nie znaczy ze nie ma wyjatkow...Jak mogę opisać ich wszystkich jednym zdaniem, jeżeli było ich kilkunastu?
Przecież to fizycznie, logicznie niewykonalne.
BydłoJak mogę opisać ich wszystkich jednym zdaniem, jeżeli było ich kilkunastu?
Przecież to fizycznie, logicznie niewykonalne.
jest to logiczne bo ja tak moge kazda nacje z ktora pracowalem, co nie znaczy ze nie ma wyjatkow...
Bez sensu, jak zwykle.No to znaczy, że jesteś uprzedzony, bo to prawie nigdy nie jest możliwe. No ale jeżeli miałbym to robić, to bym porównał ich jako grupę do Polaków. Równie dużo narzekają, kiedyś myślałem, że trochę częściej, tyle samo jest takich co ostro zapuerdla, tyle co im się nie chce, jak bylem szefem to mnie to wlurwialo, jak robiłem np na produkcji to mnie cieszyło gdy za chujowy hajs wszyscy robili zgodnie spokojnym tempem. Jak to w życiu. Mam wrażenie, że mniej odgadywali innych w pracy za plecami.
Bez sensu, jak zwykle.
To znaczy, że wyrobił sobie opinię na podstawie własnych doświadczeń.
Bez sensu, jak zwykle.
To znaczy, że wyrobił sobie opinię na podstawie wylizanej dupy ukrowskiej prostytutki dobiegającej sześćdziesiątki
zawsze sie da okreslic dana nacje na podstawie wlasnych doswiadczen, okreslajac ogol, nie wyjatki ktore sie trafiaja...Jeżeli pyta mnie o własne doświadczenia, to opisuje własne doświadczenia, i na podstawie tej nie opisuje całej grupy społecznej tylko tych których znam. Nauczysz się czytać ze zrozumieniem?

To jest gamoniu jego opinia odnośnie całej grupy społecznej na podstawie doświadczeń własnych, dlaczego zakładasz, że nie pracował z ogromną ilością ukrów.Jeżeli pyta mnie o własne doświadczenia, to opisuje własne doświadczenia, i na podstawie tej nie opisuje całej grupy społecznej tylko tych których znam. Nauczysz się czytać ze zrozumieniem?
zawsze sie da okreslic dana nacje na podstawie wlasnych doswiadczen, okreslajac ogol, nie wyjatki ktore sie trafiaja...
np. cyganie to kupa gowna do wyjebania w kosmos, nieroby, smierduchy, flejtuchy.. zlodzieje.. jazgoczacy tym ryjem na prawo i lewo ze zrozumiec ich za chuja nie mozna
![]()
Polacy są gorsi od Ukraińców
A chuj nas twoje zdanie o Polakach interesuje ukraińcu. To temat o wojnie ukraińsko rosyjskiej, nie polsko coś tam. Logicznym jest, że to ukraińcy i rosjanie będą podlegali ocenie. Z rosjanami się nie męczymy a z ukraińcami tak, stąd mamy święte prawo do oceny.No to jeżeli miałbym wyrobić sobie jako ogół, to musiałbym uznać, że Polacy są gorsi od Ukraińców, bo najgorsze doświadczenia w pracy miałem z Polakami, nigdy nie słyszałem u innych by tak sobie dupy obrabiali, non stop, na osiedlu w wawie nigdy od Ukraińca nie czułem zagrożeni, a od nafetowanych Polaków już tak, rzadko widziałem by ukryć robiły taki rozpierdol jak Polacy, a kibloe to już w ogóle, nigdy
Ale tak, wiem. Akurat te wszystkie skrajne ukrofoby co chwilę widzą to u Ukraińców a u Polaków prawie w ogóle xd
To jest gamoniu jego opinia odnośnie całej grupy społecznej na podstawie doświadczeń własnych, dlaczego zakładasz, że nie pracował z ogromną ilością ukrów.
I ma prawo do własnej opinii, rozumiesz komuchu?
Włącz wmyślenie bocie.
A chuj nas twoje zdanie o Polakach interesuje ukraińcu. To temat o wojnie ukraińsko rosyjskiej, nie polsko coś tam.
Miej se swoją opinię na forum ukraińskim kretynie.Wiem to wszystko, nigdzie nie napisałem że nie pracował z dużą ilością Ukrów, nie wiem czemu kłamiesz, i czemu kłamiesz, że mu zabraniam mieć własną opinię.
Jeżeli ja jestem komuchem bo nornalnie reaguje na jego własną opinię, to ty jesteś Nadkomuchem bo od miesięcy zabraniasz mi mieć własną opinię reagując inwektywami, próbami poniżenia, najczęściej bez poruszania merytorykii opinii które obrażasz?
Miej se swoją opinię na forum ukraińskim kretynie.
takAle dyskutuje i rozmawiam na tym forum. Czemu zabraniasz mieć swoją opinię? Czemu kłamiesz na mój temat?
Czy ty jesteś multi Vitasa?