AKK
ONE FC Flyweight
Jak chcesz zastosować edukację w wojskowych rozważaniach roku 2023, gdzie ostatni konflikt między znaczącymi panstwami toczył się 80 lat wstecz?Ogólnie polecam edukacje a nie filmy na youtubie i Twittera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak chcesz zastosować edukację w wojskowych rozważaniach roku 2023, gdzie ostatni konflikt między znaczącymi panstwami toczył się 80 lat wstecz?Ogólnie polecam edukacje a nie filmy na youtubie i Twittera.
nawet tym co mają na froncie, zresztą wątpię że tam mają wiekszosc wojskaA czym by pacyfikowali jak siła realna na froncie?
w razie konieczności jest to opcja do rozważenia, bo w koncu po puczu teren już nie bedzie ruskichNo i ostatnie mocarstwo atomowe, w co oni mieliby według Ciebie strzelić tym atomem by to był jakiś argument, w siebie?
taki sam jak regularna piechota a nie armia... reguralna armia ruskich to jeszcze artyleria, nawigacja, lotnictwo itdCi ludzie z "kałachami" często maja sprzęt podobny/taki sam do tego który ma regularna armia
nawet tym co mają na froncie, zresztą wątpię że tam mają wiekszosc wojska
w razie konieczności jest to opcja do rozważenia, bo w koncu po puczu teren już nie bedzie ruskich
taki sam jak regularna piechota a nie armia... reguralna armia ruskich to jeszcze artyleria, nawigacja, lotnictwo itd
Stary teraz Ty troszkę chyba płyniesz. Grupa wagnera składa się z zaprawionych w bojach chłopów. Znają wszystkie potrzebne taktyki, procedury itp. Plus tak jak pisałem wcześniej jest możliwość, że jeśli by do nich dołączyła się część chłopów z innych formacji, to by zyskali dostęp do aktualnych map, współrzędnych czy nawet pozyskali by uzbrojenie by się tłuc więcej niż te kilka godzin.spacyfikowanie wagnerowców i ich kompanów to byłaby kwestia kilku godzin... to rosja a nie afganistan
Stary teraz Ty troszkę chyba płyniesz. Grupa wagnera składa się z zaprawionych w bojach chłopów. Znają wszystkie potrzebne taktyki, procedury itp. Plus tak jak pisałem wcześniej jest możliwość, że jeśli by do nich dołączyła się część chłopów z innych formacji, to by zyskali dostęp do aktualnych map, współrzędnych czy nawet pozyskali by uzbrojenie by się tłuc więcej niż te kilka godzin.
to żymianie nas trolująMyślę, że skurvol nas trolluje.
sam sobie odpowiedziałes. bo byli to za słabi amatorzy i kazano im zrobić wyjazd więc posłuchaliJeżeli pod Moskwą były słabo uzbrojone siły polamatorow, z których część mogła stać po stronie puczystów, to czemu nie mogłoby się udać?
tymczasowo bydzie tych ktorzy proszą sie o kłopoty a potem jak słusznie mówisz Żydzi zrobią swojeA czym po puczu teren będzie jeśli nie ruskich, skoro teraz tam i tak rządzą Żydzi?
oni sa zaprawieni w bojach przeciwko wataszkom 3 świata, a jak sie dowiedzą że nie ma komu rozpierdzialic ruskich mysliwców(takich ktore lataja troche wyzej niz to co podobno rozwalili) to poprosza o zmiane miejsca noclegowego na afrykeStary teraz Ty troszkę chyba płyniesz. Grupa wagnera składa się z zaprawionych w bojach chłopów. Znają wszystkie potrzebne taktyki, procedury itp. Plus tak jak pisałem wcześniej jest możliwość, że jeśli by do nich dołączyła się część chłopów z innych formacji, to by zyskali dostęp do aktualnych map, współrzędnych czy nawet pozyskali by uzbrojenie by się tłuc więcej niż te kilka godzin.
Wystarczy, że nic nie zrobi z szefem tej firmy wladziu, to za niedługo chłopa jego "przyjaciele" wykoleją z tego tronu.tymczasowo bydzie tych ktorzy proszą sie o kłopoty a potem jak słusznie mówisz Żydzi zrobią swoje
oni sa zaprawieni w bojach przeciwko wataszkom 3 świata, a jak sie dowiedzą że nie ma komu rozpierdzialic ruskich mysliwców(takich ktore lataja troche wyzej niz to co podobno rozwalili) to poprosza o zmiane miejsca noclegowego na afryke
wiecie, żeby nie było - pucz( a raczej rozpierdziel) w rosji ogolnie jest mozliwy i sam pisałem o tym wczoraj jako jedna z opcji...ale bez jaj, wczoraj dostaliście cyrk obwoźny i widze że dalej idziecie tym tropem.... do zdjecia władka z tronu siłą potrzeba czegoś grubszego niż firma ochroniarska
Elo mordy! najnowszy POLSKY metriał w temacie i z powaznym człowiekiem^^ polecam! Własnie leci na żywo!
on może nawet sam kopnac w kalendarz bo juz czas ale co to zmieniwladziu, to za niedługo chłopa jego "przyjaciele" wykoleją z tego tronu.
Obaj. Budzisz to łebski gość, polecam posłuchać.obydwoje sprzedają swoje harlekiny, czy tylko ten po lewej?
szczerze nawet nie wiem kto to i zasugerowałem sie tym drugim panemObaj. Budzisz to łebski gość, polecam posłuchać.
Elo mordy! najnowszy POLSKY metriał w temacie i z powaznym człowiekiem^^ polecam! Własnie leci na żywo!

Budzisz coś wczoraj wrzucał do sieci?Budzisz tłumaczy laikom dlaczego jego wczorajsze prognozy się nie sprawdziły. Mistrz. Jak wszyscy w tym całym Strategy&Future. I dlatego już wolę materiały z Nowej Konfederacji.

Wczoraj dla z tv republika gadał. "tutaj nie będzie kompromisów! jedna lub druga strona przegra!" A niedawno pudrował jaka ta kontrofensywa ua jest wbrew pozorom sprytna i wszystko idzie tak, jak miało iść. Ja już raczej będę sobie darował z nim filmiki.Budzisz coś wczoraj wrzucał do sieci?
mordo ale tutaj nikt nie wie co się dzieje.... Myslisz że ruskie na 100 % wiedzą? A ty biadolisz że polscy 'EKSPERCI' nie wiedzą... trochę bycia realistą. Tutaj odchodzą takie jazdy że nikt nie jest nieczego pewien....Wczoraj dla z tv republika gadał. "tutaj nie będzie kompromisów! jedna lub druga strona przegra!" A niedawno pudrował jaka ta kontrofensywa ua jest wbrew pozorom sprytna i wszystko idzie tak, jak miało iść. Ja już raczej będę sobie darował z nim filmiki.
Tak, zgadzam się, że zwłaszcza wczoraj po południu, to gówno wiedziano. Teraz trochę więcej, ale wciąż jest dużo niejasności. Od ekspertów oczekuję mniej podniety i tonowania nastrojów i nie dawania się podpuszczania dziennikarzom. Chociaż tyle. Oczekuję, że nie będą kolportować plotek, a jedynie sprawdzone informacje.mordo ale tutaj nikt nie wie co się dzieje.... Myslisz że ruskie na 100 % wiedzą? A ty biadolisz że polscy 'ESPERCI' nie wiedzą... trochę bycia realistą. Tutaj odchodzą takie jazdy że nikt nie jest nieczego pewien....
Amerykański wywiad dowiedział się już w połowie czerwca, że Jewgienij Prigożyn szykuje zbrojną rebelię - napisał dziennik "The Washington Post", powołując się na rozmowy z niewymienionymi z nazwiska wysokimi urzędnikami administracji USA. Zdaniem wywiadu, Putin również został poinformowany o zagrożeniu i było to "zdecydowanie ponad 24 godziny temu" - twierdzi gazeta.mordo ale tutaj nikt nie wie co się dzieje.... Myslisz że ruskie na 100 % wiedzą? A ty biadolisz że polscy 'EKSPERCI' nie wiedzą... trochę bycia realistą. Tutaj odchodzą takie jazdy że nikt nie jest nieczego pewien....
Amerykański wywiad dowiedział się już w połowie czerwca, że Jewgienij Prigożyn szykuje zbrojną rebelię - napisał dziennik "The Washington Post", powołując się na rozmowy z niewymienionymi z nazwiska wysokimi urzędnikami administracji USA. Zdaniem wywiadu, Putin również został poinformowany o zagrożeniu i było to "zdecydowanie ponad 24 godziny temu" - twierdzi gazeta.
Z Onetu
Zajebisty tekst!Niech ktos zapyta tego chuja czy jak sra to tez w polowie ucina balasa czy jednak do konca?
Niech sie zastanowi nad soba
W czasie czytania piłem swojego szejka i prawie wciagnałem go nosem! XDDD A rzadko mis ie cos takiego zdarza... Jednym słowem -> Winszuję! 
Dokładnie... - alez Ci ludzie jak ten Zychowicz zbijają na tym kapitał obecnie a w sumie podniecaja się każdym niusem każdą wzmianką jak jakaś 15to latka której się miesiączka uaktywniła i pragnie kutassa w cipie... Trochę że ujące..., trochę robi hajs na tym...Człowieku, on już ma pierwszy rozdział książki o tym napisany i specjalne kubki do nabycia na swojej stronie
Nieeee wiem mordo naprawde taki natłok tego jest że można jajko znieść jakby człowiek chciał wszystko to do końca przesłuchać. Zychowicz - dla mnie ok gościu ale łasy na zasiegi, kubki, dildosy z logo kanbału itd. każdego niusa bierze, obrabia i i poleruje i wrzuca - WIADOMO. Budzisz- mega konkret gośc IMO mógł cos tam poleciec jak każdy Z NAS KURWA {PANOWIE REKA DO GÓRY KTO NIE MYSLAŁ ŻE TO SIĘ DZIEJE tam i teraz - z relkacjami w czasie reczywistym itd. kaaażdy z naaas chociaz podświadomie miał takie: ' kuuurwa się będa niepierdalac miedzy sobą' i OK luz to naturalne. Może nie każdy wierzył że Kreml zdobędą ale każdy już myślałe że wojna domowa oełną gęba tymaczasem nikt nie wie co się odjebało że tejże wojny ni ma....Ot tak... Ni chuja...Tak, zgadzam się, że zwłaszcza wczoraj po południu, to gówno wiedziano. Teraz trochę więcej, ale wciąż jest dużo niejasności. Od ekspertów oczekuję mniej podniety i tonowania nastrojów i nie dawania się podpuszczania dziennikarzom. Chociaż tyle. Oczekuję, że nie będą kolportować plotek, a jedynie sprawdzone informacje.
A Budzisz chyba wciąż jest za federacją polsko-ukraińską "w perspektywie dekady". I to też on tłumaczył wiecznie zdziwionemu śmieszkowi zychowiczowi przez ponad godzinę, jakiś miesiąc temu, dlaczego brak ekshumacji ofiar Wołynia to wina wszystkich, tylko nie samych ukraińców. I że to w ogóle nie ważne, bo trzeba tylko wspierać i głaskać po głowie. A Jasina to nieładnie powiedział i przyznał rację ukraińskiemu ambasadorowi.
Amerykański wywiad dowiedział się już w połowie czerwca, że Jewgienij Prigożyn szykuje zbrojną rebelię - napisał dziennik "The Washington Post", powołując się na rozmowy z niewymienionymi z nazwiska wysokimi urzędnikami administracji USA. Zdaniem wywiadu, Putin również został poinformowany o zagrożeniu i było to "zdecydowanie ponad 24 godziny temu" - twierdzi gazeta.
Z Onetu
Nie wierzysz naszemu najwazniejszemu sojusznikowi?Zajebisty tekst!W czasie czytania piłem swojego szejka i prawie wciagnałem go nosem! XDDD A rzadko mis ie cos takiego zdarza... Jednym słowem -> Winszuję!
Powiem więcej - to powiennno leciec w paskach w zajebanej TVP i jeszcze bardziej ubrudzonej gównem TVN XDDD
Dokładnie... - alez Ci ludzie jak ten Zychowicz zbijają na tym kapitał obecnie a w sumie podniecaja się każdym niusem każdą wzmianką jak jakaś 15to latka której się miesiączka uaktywniła i pragnie kutassa w cipie... Trochę że ujące..., trochę robi hajs na tym...
Nieeee wiem mordo naprawde taki natłok tego jest że można jajko znieść jakby człowiek chciał wszystko to do końca przesłuchać. Zychowicz - dla mnie ok gościu ale łasy na zasiegi, kubki, dildosy z logo kanbału itd. każdego niusa bierze, obrabia i i poleruje i wrzuca - WIADOMO. Budzisz- mega konkret gośc IMO mógł cos tam poleciec jak każdy Z NAS KURWA {PANOWIE REKA DO GÓRY KTO NIE MYSLAŁ ŻE TO SIĘ DZIEJE tam i teraz - z relkacjami w czasie reczywistym itd. kaaażdy z naaas chociaz podświadomie miał takie: ' kuuurwa się będa niepierdalac miedzy sobą' i OK luz to naturalne. Może nie każdy wierzył że Kreml zdobędą ale każdy już myślałe że wojna domowa oełną gęba tymaczasem nikt nie wie co się odjebało że tejże wojny ni ma....Ot tak... Ni chuja...
No i co? I skąd nius ten? Skąd pewność że prawdziwy? Samoloty prezydenckie i premierskie ponoć wyleciały? Były puste? Staaaary tutaj nic się nie spina..... To moim zdaniem lataaaami będą ksiązki i reportaże co tam się właścieiwe odjebało

Jak chcesz zastosować edukację w wojskowych rozważaniach roku 2023, gdzie ostatni konflikt między znaczącymi panstwami toczył się 80 lat wstecz?