Konflikt Rosja-Ukraina

Do tej pory nigdy nie czekali, wszystko od razu komentowali, świadomie wrzucali masę fejkow- ale teraz, pierwszy raz odkąd działają, chcą rzetelnie podejść do informacji? Xd

Scurvol, nie bądź śmieszny.
bez przesady, nie pamietam ze po 1 dniu covida i 1 dniu wojny na ukrainie była masa komentow

Ty za to w realu wybitnie wyszczekany do momentu, aż na pizdę wyłapiesz i wtedy dupa cicho.

W realu mam takie same poglądy. Tylko, że w realu większość ludzi ma takie poglądy a taki plankton jak Ty czy Szplin się chyba ukrywa i wstydzi swoich poglądów. Raptem na kilku takich patusów trafiłem. Ale nikt nie był takim patusem by bić kogoś za to że ma inne poglądy na wojnę na Ukrainie xd

W realu mam takie same poglądy. Tylko, że w realu większość ludzi ma takie poglądy a taki plankton jak Ty czy Szplin się chyba ukrywa i wstydzi swoich poglądów. Raptem na kilku takich patusów trafiłem. Ale nikt nie był takim patusem by bić kogoś za to że ma inne poglądy na wojnę na Ukrainie xd
Chyba ty… :dance:

1251932570_by_JAleks_600.jpg

Przez ułoma, który został przekopany przez kiboli, antyfiarzy, skinów co w połączeniu z narkotykami doprowadziło do ciężkiego urazu mózgu? Zbytek łaski. :awesome:
Właściwie to przez chów wsobny,wpierdol jedynie to pogłębił.

Dobra, ale w całym tym teatrzyku widzę jazdę po Szojgu, ale ani słowa ze strony Prigożina w kierunku Putina

Nie wszędzie rodziny robią tak jak u Ciebie w domu :)
Ale to nie ja jestem obciążony dodatkowym chromosomem,który nie pozwala mi odróznić gramatyki od ortografii i napisać poprawnie jednego zdania.
No i nie ja się chwaliłem ruchaniem kuzynki na weselu - choć biorąc pod uwagę ciebie historyjka zapewne wyssana z szoszonskiej dupy.

A teraz spierdalaj i nie zasmiecaj tematu swoimi prywatnymi spinami do innych.

Ale to nie ja jestem obciążony dodatkowym chromosomem,który nie pozwala mi odróznić gramatyki od ortografii i napisać poprawnie jednego zdania.
No i nie ja się chwaliłem ruchaniem kuzynki na weselu - choć biorąc pod uwagę ciebie historyjka zapewne wyssana z szoszonskiej dupy.

A teraz spierdalaj i nie zasmiecaj tematu swoimi prywatnymi spinami do innych.

Ty na większych głupotach byłeś łapany wiele razy, tzn, że jesteś downem? Osoba która nie odróżnia faktu od opinii lub fejka broni jako prawde- kim jest?

Czyli na podstawie tego że wyruchajem kuzynkę drugiego stopnia twierdzisz że jestem z chowu wsobnego? Czyli ja i moja kuzynka jesteśmy moimi rodzicami? Ciekawe.

Gdzieś tam mi się przewinęło, że są już 100-150km od Moskwy. Mam nadzieje, ze do 19:30 się wyrobią bo chińczyka trzeba obejrzeć.
Czytałem chwilę temu, że mają jakieś 350 km do Moskwy. Ciężko mi uwierzyć, żeby byli tak szybko iść do przodu. Póki co odkręcam zimną kolke i oglądam ::snoopd::

Największy ubaw jest według mnie z tego, że pierwszy zrobil fru z Moskwy miedwiedniew, taki z niego bohater :juanlaugh:

Back