Shajs
UFC Middleweight
On to dopiero jest dobity, niestety byliśmy okłamywani co do jego tuszyKurwa oślepłem, myślałem że to Szplin pisał
wybacz mordko![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On to dopiero jest dobity, niestety byliśmy okłamywani co do jego tuszyKurwa oślepłem, myślałem że to Szplin pisał
wybacz mordko![]()

JA to najpierw sobie kawę i truskawki z jogurtem greckim i odżywką od typa z bloku opierdolę i gdzieś za godzinę idę nakurwiaćKurwa oślepłem, myślałem że to Szplin pisał
wybacz mordko![]()

Pomówienia i niecne putinowskie kalumnie!On to dopiero jest dobity, niestety byliśmy okłamywani co do jego tuszy![]()

Kierwa, coś za gładko to idzie
Kierwa, coś za gładko to idzie
Tak to wyglądaMoże góra jednak obstawiła, że władek tango down
Brakuje żymian, ale że nie ma takiego państwa jak Izrael to wybaczam

chyba analnychWiększość sił Kadyrowa nie dotrze na czas nie tylko z powodu złego stanu pojazdów
siedzą też w korkach![]()
No na pewno w chuj ich to zatrzyma jak mają MRAPY, BWPY i CZOLGI
Jakby Putin miał faktyczną moc sprawczą to Pierożek zostałby przecwelowany butelką a wagnerowcy zatomowani w następnym mieście ktore "przejmą". Szczęście w nieszczęściu, że kabaretowe filmiki nagrane cegłą potrafią przekonać sporą rzesze osób, podobnie jak w sramdemie z trupami w ciężarówkach i kolumne pancerną zmierzająca do kijowa.Elita do spółki ze służbami. Nikt w Rosji nie pozwoli Prigożynowi wejść na szczyt. Dopóki jest użyteczny to może sobie nagrywać te filmiki, a jak przestanie być, to go poczęstują herbatką z radem lub zafundują przelot window airlines
Ale ten hałabała jest pojebany

TO NIE NASZA WOJNA!
Zapoznanie się z tematem wymaga czasu. Lepiej odczekać, niz potem żałować że się dało zrobic w bambuko.Ale to prawda. Tą patologia tweeterowa i ta publiczna milczy. Te konta prorosyjskie z których często wrzucales propagandę i fejki też milczą.

Zapoznanie się z tematem wymaga czasu. Lepiej odczekać, niz potem żałować że się dało zrobic w bambuko.
stul ryjDobra kurwa, japa z tymi wyzwiskami, bo temacik wrócił na dobre tory, a tu znów kurwa jakieś wycieczki personalne i po raz kolejny go rozjebiecie![]()