utatek
Bellator Heavyweight
Tak jak w linku, www.militaryimages.netZajebisty materiał! Dzieki za wrzutę - jakies źródło?
Jedyne czego tutaj nie rozumiem to dlaczego po rzuceniu smoke'ów on nadal stał w tym samym miejscu? Mi się tak na instynkt wydaje że powienien choć trochę się ruszyć tym wozem w razie jakby ktos walił w niego na pamięć ale pewnie się nie znam.
Czego wymagać od prostych rolników którzy wgle nie kumają oc co w tym wszystkim chodzi... ogólnie to jest pojebane - bo przeciez było wiadomo, ze będą takie problemu conajmniej rok temu... nasz rząd to ciule - mogli temu zapobiec ale są ułomni...
No spoko wiesz to żadne odkrycie to jest oficjalnie teraz najbardzoiej nasycony polami minowymi teren na świecie. podobno jednym z głównych powodów dlaczego ta ofensywa sie tak przełużała to to że musieli skrycie rozminowaywać podejścia a to trwa. Przejebane to jest to że tysiące tych min poszło od wodę wraz z rozjebaniem tej tamy generalnie to Ruscy tam odpierdalają tam na Wschodzniej ukrainie to tak jakby ktoś do lasku obok twojego domu wylewał ścieki i wywalał gruz.... te tereny będe nie do życia przez dziesięciolecia...
Co do zasłony, to masz rację powinni stawiać ja od razu. Ale taktyka jedna rzecz a stres i dezorientacja po trafieniu druga. Poza tym tak jak @Shajs również widziałem informację, że pierwszy rzut to mniej doświadczony żołnierz.

jednych i drugich.