Karateka@
Bellator Welterweight
A imbecyle z ukropolinu jak zwykle łykają mit asymilacji.
To będzie ta impreza tylko dla Ukraińców czy to kolejny fejk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A imbecyle z ukropolinu jak zwykle łykają mit asymilacji.
Pewnie tylko dla zaszczepionych zrobiąTo będzie ta impreza tylko dla Ukraińców czy to kolejny fejk?
Pewnie tylko dla zaszczepionych zrobią
Fejki naukowe?Czyli jak zwykle propsujesz fejki.
Fejki naukowe?
Każdy głos przeciw ukrom w tym kraju jest ważnyFejki o Ukraińcach. Dyskoteka tylko dla Ukraińców, mord w Nowym Świecie.
Ha tfu na tego nazistę![]()
Śmiały plan dowódcy pułku "Azow". Liczy na pomoc Polski
Pełniący obowiązki szefa sztabu pułku "Azow" Bohdan Krotewicz opowiadał o sytuacji na froncie i planowanej kontrofensywie. W pewnym momencie przyznał, żewydarzenia.interia.pl
Ha tfu na tego nazistę
Wyspa Węży, krematoria nienadążające spalać zwłok... i tak to się żyje w tych internetach, nie?Fejki o Ukraińcach. Dyskoteka tylko dla Ukraińców, mord w Nowym Świecie.

I ekspert energetyczny jakub wiechWyspa Węży, krematoria nienadążające spalać zwłok... i tak to się żyje w tych internetach, nie?![]()
Wyspa Węży, krematoria nienadążające spalać zwłok... i tak to się żyje w tych internetach, nie?![]()
Nie. Ty, widzę, dalej po swojemu, bez sensu i nie na temat. Doczytujesz sobie co chcesz a potem sam się z tym kłócisz. Fajna zabawa to musi być.Czyli "a Ukraińcy też!!!!" Więc będziemy propagować świadomie ruska propagandę i fejki? :)
Nie. Ty, widzę, dalej po swojemu, bez sensu i nie na temat. Doczytujesz sobie co chcesz a potem sam się z tym kłócisz. Fajna zabawa to musi być.
Tak, jak najbardziej, a co? :)A krytykujesz takie wrzucanie fejków jak Ukrainki u kosmetyczki, Ukraińcy zakazujący Polakom wchodzić do klubów itd, czy nie?
Tak, jak najbardziej, a co? :)
Przedstawicielka Komisji Europejskiej przypomniała, że zgodnie z umową obowiązującą od 29 czerwca 2022 do 30 czerwca br. (a następnie przedłużoną do 30 czerwca 2024 r.), “niektóre rodzaje przewozów drogowych towarów pomiędzy Ukrainą a Unią Europejską zostały, na zasadzie wzajemności, zliberalizowane i nie podlegają wymogom uzyskania zezwoleń przewidzianych w umowach dwustronnych o międzynarodowym transporcie drogowym”.
Ale się wkurwiłem. Specjalnie dzwonie po zwyklą taksówkę żeby nie trafić na szona, gruzina czy hindus, a tu mi kurwa ukr wyskakuje. Jeszcze sie do mnie pruł, że nie chce do niego wsiąść i powinienem mu oddać 10zl za to, ze przyjechał na marne.
Nie dość, że jestem spóźniony na spotkanie to jeszcze ten jebany ruski język od rana musiałem słuchać.
W Gdańsku w końcu znikają flagi ukraińskie ufff
Oczywiście, ze powiedziałem. Dlatego nie jezdze boltami bo nie mam wtedy prawa wyboru, a dyspozytora zawsze informuje, ze nie chce jeżdzić z nikim kto ma prawo jazdy zza granicyCzekaj. Zamówiłeś taksówkę, gościu przyjechał a Ty mu mówisz "haha, na darmo przyjechałeś i zmarnowałem twój czas, se jednak nie pojadę". Zaznaczyłeś że kierowca ma być polski?
Jeśli nie to ty jesteś tym złym.
Oczywiście, ze powiedziałem. Dlatego nie jezdze boltami bo nie mam wtedy prawa wyboru, a dyspozytora zawsze informuje, ze nie chce jeżdzić z nikim kto ma prawo jazdy zza granicy
Ale ty jestes pojebany....Może ten miał prawko z Polski :p
Ale ty jestes pojebany....
@Halibut 2.0 weź im powiedz zeby tak brzydko na ukraine nie mowli , nie pozwalajo im dorobic pare groszy za to ze nas bronio
Odpowiedź została udzielona w związku z podnoszonymi przez polskie ministerstwo infrastruktury skargami, że na granicy z Ukrainą zdarzają się przypadki nakładania na polskich przewoźników kar za brak zezwoleń. Pismo unijnej komisarz wskazuje jasno, że takie działania są bezprawne.
Chyba tyAle Ty nie umiesz w żarty. Dziecko Ketrabowi nie zmarło, to chyba można żartować.

Też chujom nakładać kary.
ale jak karaz ? na jakiej podstawie ?Też chujom nakładać kary.
Chyba ty
chciałes @ketraab pojechac ze ukrami gardzi jak ci napisał ze zgłasza ze smierdziela nie chce to piszesz ze polskie prawko moze mial
jak byś był taki oczytany na jakiego sie kreujesz to bys wiedzial ze kupione prawko na upadlinie wymienil w polsce bez problemu na polskie wiec co to za roznica .....
ale jak karaz ? na jakiej podstawie ?
to ukraincy nielegalnie jebia kary
Myślę, że jazdy wyczuł żart.
I karać tak jak oni nas. Nielegalnie. Owszem, nie zapłacą. To i my im nie płaćmy. Jak nie będą wpuszczać tych co nie opłacili- to i my nie wpuszczajmy.

Ale się wkurwiłem. Specjalnie dzwonie po zwyklą taksówkę żeby nie trafić na szona, gruzina czy hindus, a tu mi kurwa ukr wyskakuje. Jeszcze sie do mnie pruł, że nie chce do niego wsiąść i powinienem mu oddać 10zl za to, ze przyjechał na marne.
Nie dość, że jestem spóźniony na spotkanie to jeszcze ten jebany ruski język od rana musiałem słuchać.
W Gdańsku w końcu znikają flagi ukraińskie ufff
mam nadzieje ze zamowiles ponownie takse z tej samej firmy. Bo to już tyle fejków latało.Fejk o węglu,fejk o samolotach,fejk o leopardach.Fejki o Ukraińcach. Dyskoteka tylko dla Ukraińców, mord w Nowym Świecie.
Bo to już tyle fejków latało.Fejk o węglu,fejk o samolotach,fejk o leopardach.
Asymilować się nie będą tak jak uważacie,bo nawet nie muszą.Wszędzie udogodnienia językowe,przeszkalanie pracowników urzędów w jęz ukrainskim.Ukrainskie dzieci nie muszą nawet rezygnują z polskich szkół na rzecz nauki zdalnej z ua.