Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chodzi o to, że z Francji brytyjskie wojsko uciekło, bo przegraliA kiedy to 3 reszka wygraua z anglio?
To był taktyczny odwrót jak rosjanie z Chersonia.Chodzi o to, że z Francji brytyjskie wojsko uciekło, bo przegrali
Lepsza jest linia frontu na rzece Dniepr niż rozwałka w mieścieTo był taktyczny odwrót jak rosjanie z Chersonia.
To był taktyczny odwrót jak rosjanie z Chersonia.
Zobaczymy czy ta linia na Dnieprze przetrwa do jesieni. Poza tym skoro to takie świetny patent to co jeszcze robią w Bachmucie. Lepsza linia frontu w Ługańsku.Lepsza jest linia frontu na rzece Dniepr niż rozwałka w mieście
Miała nie przetrwać do wiosny według ukraińskiej propagandy. Bachmut to co innego, bo tu Rosjanie idą do przodu, a nie się broniąZobaczymy czy ta linia na Dnieprze przetrwa do jesieni. Poza tym skoro to takie świetny patent to co jeszcze robią w Bachmucie. Lepsza linia frontu w Ługańsku.
Miała nie przetrwać do wiosny według ukraińskiej propagandy. Bachmut to co innego, bo tu Rosjanie idą do przodu, a nie się bronią
Tempo natarcia imponujące. Teraz wrzucili nawet wsteczny bieg.Miała nie przetrwać do wiosny według ukraińskiej propagandy. Bachmut to co innego, bo tu Rosjanie idą do przodu, a nie się bronią
Ktoś ma chyba ból dupy, po olaniu go przez konfederację.Tempo natarcia jest takie jakby cofnęli się o 100 lat do I wojny światowej.Tempo natarcia imponujące.
Myślę, że Rosjanie w końcu zajmą Bachmut, ale robią to w wolnym tempie. To jest inna sytuacja, bo tam nie ma tak długiej rzeki jak DnieprPod Chersoniem też szli do przodu, nawet zdobyli już całe miasto. W bachmucie szli do przodu, nawet nie zdobyli miasta, mimo skupienia większych sił...i w sumie, skromnie, ale zaczynają się bronić, a nie iść do przodu.
I będzie to samo gadanie co pod Chersoniem.
Jaki kurs u kolegi na to?Myślę, że Rosjanie w końcu zajmą Bachmut
Do końca maja 2.60. Do końca czerwca 1.50. Do końca roku 1.15Jaki kurs u kolegi na to?
Do końca maja 2.60. Do końca czerwca 1.50. Do końca roku 1.15
To ja daje 1000 zeta przeciwko temu do końca czerwca. To ile to tam z 6.00 będzie nie? Nr konta teraz czy na priv?Do końca maja 2.60. Do końca czerwca 1.50. Do końca roku 1.15
Zakład przyjęty.Mogę się założyć o 100 zł na cel charytatywny, że do końca roku Rosjanie nie będą mieli Bachmutu. Warunek- muszą zdobyć i utrzymać do końca roku.
O tyle się nie zakładamTo ja daje 1000 zeta przeciwko temu do końca czerwca. To ile to tam z 6.00 będzie nie? Nr konta teraz czy na priv?
O tyle się nie zakładam

Co z Ciebie za bukmacherO tyle się nie zakładam