vitas
KSW Heavyweight
Przecież halibut pisał w HP,że nie brał prysznica od kilku dni.W tym temacie jebie kupa gorzej niz w HP z rana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież halibut pisał w HP,że nie brał prysznica od kilku dni.W tym temacie jebie kupa gorzej niz w HP z rana
Tej, tej, bez takich mi tuI ruska przepocona onuca
![]()
Pałę w gimnazjum dostałem za znak hitlera na matematycesmutne
za dzieciaka to się hajlowało dla beki a widać że oni w tym widzą większe wartości![]()
Po tym sławetnym rimmingu w wykonaniu wukrainki, po którym zapałał bezkresną miłością do jej współplemieńców?Przecież halibut pisał w HP,że nie brał prysznica od kilku dni.

Debil to osoba o IQ w przedziale 55-69Witam w szkółce dla niezbyt lotnych - dziś zajmiemy się tematem inwektyw:
Cwel,chuj,skurwiel,debil = inwektywa
Pedofil-pałujący się do dzieci
Zoofil-pałujący się do zwierząt
Dendrofil-pałujący się do drzew
Ukrofil-pałujący się do ukrów
Wszystkie przykłady powyzej opisują schorzenia i są jednocześnie faktem.
Można się rozejść.
Przecież to on jej robiłPo tym sławetnym rimmingu w wykonaniu wukrainki, po którym zapałał bezkresną miłością do jej współplemieńców?![]()
Przecież to on jej robił

Pewnie żydówkaPałę w gimnazjum dostałem za znak hitlera na matematyce

Doszło wtedy do złamania prawa, bo za zachowanie nie można karać ocenąPałę w gimnazjum dostałem za znak hitlera na matematyce
Nic dziwnego, z racji pochodzenia.Sam mam znajomych którzy są zajarani wieloma formacjami wojsk wermachtu,
Nic dziwnego, z racji pochodzenia.
Z całą pewnością niePolacy pochodzący od Polaków mają powszechnie takie zainteresowania?

Prawda,ale weszło to na tyle do języka potocznego,ze służy jako zwykła obelga.Debil to osoba o IQ w przedziale 55-69
Prawda,ale weszło to na tyle do języka potocznego,ze służy jako zwykła obelga.
Mimo to używasz ruskiego trolla i ruskiej onucy hipokryto.Popatrz, a ukrofil nie ma ani definicji, tylko jest zwykłą obelga, opinia.
Siebie uważasz za inteligenta,więc cieszy mnie to,że uważasz mnie za debila w swojej skali.A debil według klasycznej definicji byłby tak głupi, że inwektywa, opinie myliłby z faktem.
Zrób ankiete.A, że Ty mylisz opinie z faktem... cóż.
Mimo to używasz ruskiego trolla i ruskiej onucy hipokryto.
Siebie uważasz za inteligenta,więc cieszy mnie to,że uważasz mnie za debila w swojej skali.
Zrób ankiete.
A, czyli używasz argumentu "ale Polacy też", "ale ty też".
I straszne. Raz na forum kogoś porównałem, że jest jak onuca. No po prostu twój level i chłopaków, którzy setki razy piszą p ukrobotach,ukrofilach.
I wiedziałem, że znowu zastosujesz taktykę "nie zesraj się".
Czyli uważasz, że jeżeli Hitlera nazwę zbrodniarzem, to będziesz uważał że jest przeciwnie, skoro moja ocena tworzy w twoim świecie nowa rzeczywistość, która jest przeciwieństwem mojej opinii?
Ciekawe. I debilne.
Czyli według Ciebie Bandera to nie chuj, bo uważam go za chuja, więc przewrotnie będziesz uważał go za spoko ziomka?

czekam naWyjaśnijcie mi coś...
Robimy Ukrainie i Ukraińcom loda z połykiem rzekomo dlatego, iż obawiamy się przejęcia Ukrainy przez Rosję i graniczenia z tym drugim państwem w większym wymiarze niż dotychczas, co mogłoby w rezultacie skutkować ich atakiem na nas. Stąd też to całe pierdololo, że Ukraińcy walczą również za nas.
Rumunia i Słowacja (Węgrów nie wymieniam, bo wiadomo, że Orban gra na dwa fronty) również graniczą z Ukrainą i po zajęciu jej przez Rosję będą znajdować się w podobnym położeniu co my - będą graniczyć z Rosją i zostaną narażone na jej atak.
Stąd moje pytanie: czy Rumunia i Słowacja również ciągną w ten sam, poniżający sposób druta Ukraińcom, jak robimy to my? Czy ich władze robią to samo co PiS w Polsce? Czy rozbrajają swoje kraje i wysyłają Ukrainie sprzęt za darmoszkę? Czy rozdają socjal na lewo i prawo ukraińskim uchodźcom z podatków swoich obywateli?
Czy ukraińskie flagi wiszą na każdym kroku w rumuńskich i słowackich miastach, a Ukraińcy robią spędy na ich rynkach? Czy Rumuni i Słowacy robią z Ukrów swoich "braci"? Itp. Itd...
Posiada ktoś informacje jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w Rumuni i Słowacji? Jestem bardzo ciekawy.
Coś mi, niestety, jednak podpowiada, że to tylko "muj kraj, taki pienkny".

Wyjaśnijcie mi coś...
Robimy Ukrainie i Ukraińcom loda z połykiem rzekomo dlatego, iż obawiamy się przejęcia Ukrainy przez Rosję i graniczenia z tym drugim państwem w większym wymiarze niż dotychczas, co mogłoby w rezultacie skutkować ich atakiem na nas. Stąd też to całe pierdololo, że Ukraińcy walczą również za nas.
Rumunia i Słowacja (Węgrów nie wymieniam, bo wiadomo, że Orban gra na dwa fronty) również graniczą z Ukrainą i po zajęciu jej przez Rosję będą znajdować się w podobnym położeniu co my - będą graniczyć z Rosją i zostaną narażone na jej atak.
Stąd moje pytanie: czy Rumunia i Słowacja również ciągną w ten sam, poniżający sposób druta Ukraińcom, jak robimy to my? Czy ich władze robią to samo co PiS w Polsce? Czy rozbrajają swoje kraje i wysyłają Ukrainie sprzęt za darmoszkę? Czy rozdają socjal na lewo i prawo ukraińskim uchodźcom z podatków swoich obywateli?
Czy ukraińskie flagi wiszą na każdym kroku w rumuńskich i słowackich miastach, a Ukraińcy robią spędy na ich rynkach? Czy Rumuni i Słowacy robią z Ukrów swoich "braci"? Itp. Itd...
Posiada ktoś informacje jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w Rumuni i Słowacji? Jestem bardzo ciekawy.
Coś mi, niestety, jednak podpowiada, że to tylko "muj kraj, taki pienkny".
Ty serio nie masz życia.
Nie ma logicznego powodu dlaczego oni u nas siedzą(poza socjalem)
I tutaj też wychodzi Twój debilizm.
Bo trzeba być debilem by nie wiedzieć, że masa, większość Ukraińców jest ty dla pracy, wyższych zarobków, lepszego poziomu życia.
Kapitan ukraina w formieGdy piszemy ze sobą odpowiadasz mi ciągle. Więc się przyznajesz iż siedząc tu sam nie masz zycia

Kapitan ukraina w formie![]()
Nie muszę, bo sam robisz to nad wyraz skutecznie.tylko skwityjesz to jakimś gównem mającym mnie ośmieszyć.