Konflikt Rosja-Ukraina

Witam w szkółce dla niezbyt lotnych - dziś zajmiemy się tematem inwektyw:

Cwel,chuj,skurwiel,debil = inwektywa

Pedofil-pałujący się do dzieci
Zoofil-pałujący się do zwierząt
Dendrofil-pałujący się do drzew
Ukrofil-pałujący się do ukrów

Wszystkie przykłady powyzej opisują schorzenia i są jednocześnie faktem.
Można się rozejść.
Debil to osoba o IQ w przedziale 55-69

Najlepsze, że prawie nikt na forum nikogo z userow nie nazywa onucami, tylko oni sami o tym piszą o sobie robiąc z siebie ofiary.
Paranoja?

Prawda,ale weszło to na tyle do języka potocznego,ze służy jako zwykła obelga.

Popatrz, a ukrofil nie ma ani definicji, tylko jest zwykłą obelga, opinia.

A debil według klasycznej definicji byłby tak głupi, że inwektywa, opinie myliłby z faktem.

A, że Ty mylisz opinie z faktem... cóż.

Popatrz, a ukrofil nie ma ani definicji, tylko jest zwykłą obelga, opinia.
Mimo to używasz ruskiego trolla i ruskiej onucy hipokryto.
A debil według klasycznej definicji byłby tak głupi, że inwektywa, opinie myliłby z faktem.
Siebie uważasz za inteligenta,więc cieszy mnie to,że uważasz mnie za debila w swojej skali.
A, że Ty mylisz opinie z faktem... cóż.
Zrób ankiete.

Mimo to używasz ruskiego trolla i ruskiej onucy hipokryto.

Siebie uważasz za inteligenta,więc cieszy mnie to,że uważasz mnie za debila w swojej skali.

Zrób ankiete.

A, czyli używasz argumentu "ale Polacy też", "ale ty też".
I straszne. Raz na forum kogoś porównałem, że jest jak onuca. No po prostu twój level i chłopaków, którzy setki razy piszą p ukrobotach,ukrofilach.

I wiedziałem, że znowu zastosujesz taktykę "nie zesraj się".

Czyli uważasz, że jeżeli Hitlera nazwę zbrodniarzem, to będziesz uważał że jest przeciwnie, skoro moja ocena tworzy w twoim świecie nowa rzeczywistość, która jest przeciwieństwem mojej opinii?
Ciekawe. I debilne.
Czyli według Ciebie Bandera to nie chuj, bo uważam go za chuja, więc przewrotnie będziesz uważał go za spoko ziomka?

A, czyli używasz argumentu "ale Polacy też", "ale ty też".
I straszne. Raz na forum kogoś porównałem, że jest jak onuca. No po prostu twój level i chłopaków, którzy setki razy piszą p ukrobotach,ukrofilach.

I wiedziałem, że znowu zastosujesz taktykę "nie zesraj się".

Czyli uważasz, że jeżeli Hitlera nazwę zbrodniarzem, to będziesz uważał że jest przeciwnie, skoro moja ocena tworzy w twoim świecie nowa rzeczywistość, która jest przeciwieństwem mojej opinii?
Ciekawe. I debilne.
Czyli według Ciebie Bandera to nie chuj, bo uważam go za chuja, więc przewrotnie będziesz uważał go za spoko ziomka?
:siara:
Ty serio nie masz życia.

Wyjaśnijcie mi coś...
Robimy Ukrainie i Ukraińcom loda z połykiem rzekomo dlatego, iż obawiamy się przejęcia Ukrainy przez Rosję i graniczenia z tym drugim państwem w większym wymiarze niż dotychczas, co mogłoby w rezultacie skutkować ich atakiem na nas. Stąd też to całe pierdololo, że Ukraińcy walczą również za nas.
Rumunia i Słowacja (Węgrów nie wymieniam, bo wiadomo, że Orban gra na dwa fronty) również graniczą z Ukrainą i po zajęciu jej przez Rosję będą znajdować się w podobnym położeniu co my - będą graniczyć z Rosją i zostaną narażone na jej atak.
Stąd moje pytanie: czy Rumunia i Słowacja również ciągną w ten sam, poniżający sposób druta Ukraińcom, jak robimy to my? Czy ich władze robią to samo co PiS w Polsce?
Czy rozbrajają swoje kraje i wysyłają Ukrainie sprzęt za darmoszkę? Czy rozdają socjal na lewo i prawo ukraińskim uchodźcom z podatków swoich obywateli?
Czy ukraińskie flagi wiszą na każdym kroku w rumuńskich i słowackich miastach, a Ukraińcy robią spędy na ich rynkach? Czy Rumuni i Słowacy robią z Ukrów swoich "braci"? Itp. Itd...
Posiada ktoś informacje jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w wyżej wymienionych państwach? Jestem bardzo ciekawy.
Coś mi, niestety, jednak podpowiada, że to tylko "muj kraj, taki pienkny".

Last edited:
Wyjaśnijcie mi coś...
Robimy Ukrainie i Ukraińcom loda z połykiem rzekomo dlatego, iż obawiamy się przejęcia Ukrainy przez Rosję i graniczenia z tym drugim państwem w większym wymiarze niż dotychczas, co mogłoby w rezultacie skutkować ich atakiem na nas. Stąd też to całe pierdololo, że Ukraińcy walczą również za nas.
Rumunia i Słowacja (Węgrów nie wymieniam, bo wiadomo, że Orban gra na dwa fronty) również graniczą z Ukrainą i po zajęciu jej przez Rosję będą znajdować się w podobnym położeniu co my - będą graniczyć z Rosją i zostaną narażone na jej atak.
Stąd moje pytanie: czy Rumunia i Słowacja również ciągną w ten sam, poniżający sposób druta Ukraińcom, jak robimy to my? Czy ich władze robią to samo co PiS w Polsce? Czy rozbrajają swoje kraje i wysyłają Ukrainie sprzęt za darmoszkę? Czy rozdają socjal na lewo i prawo ukraińskim uchodźcom z podatków swoich obywateli?
Czy ukraińskie flagi wiszą na każdym kroku w rumuńskich i słowackich miastach, a Ukraińcy robią spędy na ich rynkach? Czy Rumuni i Słowacy robią z Ukrów swoich "braci"? Itp. Itd...
Posiada ktoś informacje jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w Rumuni i Słowacji? Jestem bardzo ciekawy.
czekam na automatyczną odpowiedź tfu, odpowiedź ukrobota
:beczka:
icegif-675.gif

Wyjaśnijcie mi coś...
Stąd moje pytanie: czy Rumunia i Słowacja również ciągną w ten sam, poniżający sposób druta Ukraińcom, jak robimy to my? Czy ich władze robią to samo co PiS w Polsce? Czy rozbrajają swoje kraje i wysyłają Ukrainie sprzęt za darmoszkę? Czy rozdają socjal na lewo i prawo ukraińskim uchodźcom z podatków swoich obywateli?
Posiada ktoś informacje jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w Rumuni i Słowacji? Jestem bardzo ciekawy.

Słowacja jest w duzo innej sytuacji gdyż graniczyliby minimalnie z Rosją i jej wpływy by nie zagrażały.

Lecz kiedyś ktoś wrzucał dane, że kraje bałtyckie przekazują nawet większą pomoc w stosunku do ich PKB niż Polacy. I do nich należy porównywać .

Nie ma logicznego powodu dlaczego oni u nas siedzą(poza socjalem)

I tutaj też wychodzi Twój debilizm.
Bo trzeba być debilem by nie wiedzieć, że masa, większość Ukraińców jest ty dla pracy, wyższych zarobków, lepszego poziomu życia.
A debilizm jest podwójny, gdyz nie możesz wiedzieć czy kobieta ze zdjęcia żyje z socjalu.
No ale napisali tak na TT, to musi byc prawda.

Przypominam że Vitas to człowiek, który wiedząc że film wrzucony jako "wczorajszy" jest starszy o pół roku niż podaje fejk źródło, i wiedząc że to fejk ma jakąś schizofrenie i jednocześnie twierdzi, że to nie jest fejk xd

A nazywa innych debilami.

Kapitan ukraina w formie:putinlaugh:

Wiesz, że odkąd tu jestem, na setki twoich postów do mnie- prawie wszystkie to "nie zesraj się" mające ukryć twoja przegrana w dyskusji?

Np tutaj. Nie odpiszesz merytorycznie na to, że wykazałem Twój błąd w Twoim twierdzeniu, tylko skwitujesz to jakimś gównem mającym mnie ośmieszyć, bez związku z treścią.

Tacy ludzie to rak internetu.

Back