Bezimienny
KSW Heavyweight
Ukrainian soldier narrowly avoids flying bullet
A Ukrainian soldier narrowly avoided disaster during a shoot-out in a derelict building.A clip of the miraculous escape was released by Ukraine's 35th Brigad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
smutne

smutne
za dzieciaka to się hajlowało dla beki a widać że oni w tym widzą większe wartości![]()
Jak ktoś to pamięta/kojarzy, to wie nic się nie zmieniło i nadal jesteśmy jako naród
co nie zmienia faktu że to jest porażka by dzieciaki hajlowały(nie mówię o takim bekowym bo takie to i ja robiłemGdyby to była ukraińska rzeczywistość to by takich zdjęć było tysiące nowych co chwilę. A nie głównie te same od dawna.
Jest tu wiele osób które pisało że często jeździli na Ukrainę. Ile widzieli swastyk u ludzi, na flagach, koszulkach?
To, że zjawisko występuje nie oznacza, że jest "rzeczywistością", a użycie tego słowa ma sugerować że jest to powszechne.
)Zychowicz promuję nazistę
Zychowicz promuję nazistę
Geroja na Bahmut.
Wracam do wątku o imporcie zbóż (dopiero jestem na tej stronie, być może to już było ):
@Halibut 2.0 tak dużo piszesz, tylko nie zawsze wiesz o czym. Jeśli chodzi o kwestie "zboża technicznego", o ktorym tak pisałeś, to szkoda że nie doczytsłeś że ten termin został wymyślony specjalnie na potrzeby tego gówna które zalało nasz rynek. Wcześniej taki termin nie występował! Po aferze oczywiście dalej było ściągane, ale pod innymi nazwami np. "Czyściwo młynarskie".
Jest jakiś wywiad z.Bosakiem, który powoływał się na słowa byłego już ministra rolnictwa, Ardanowskiego, że niemożliwe było przewieść tyle zboża przez Polskę, bo potrzebne by było 70000 ciężarówek i nie było wogóle rezerwacji mocy załadunkowej w polskich portach.
Noi jeden z nich jest aktorem który ma rolę do odegrania
Dla niektórych rolą życia jest być "ukraińcem na pełen etat"
Dumny to możesz być chłopie z tego fikołka stulecia przy okazji ankiety. Także waż słowa.Dla innych bycie zjebem i jeszcze byciem z tego dumnym.
Dumny to możesz być chłopie z tego fikołka stulecia przy okazji ankiety. Także waż słowa.
Albo ukrobotem na cohones.Dla niektórych rolą życia jest być "ukraińcem na pełen etat"
Stylówka Zełeńskiego to arcydzieło PR. On nie jest brudny i nie chodzi w jednej koszulce. Zarost, fryzura - to podkreślenie jego i jego narodu walki jaką toczą. Ciuchy- to rewia mody. Różne t-shirty, bluzy, bojówki... wszystko czyściutkie i świeże, ale zawsze militarnie. O skuteczności jego wizerunku świadczy sesja Macrona ktorą sobie pstryknął w Pałacu Elizejskim! Sprawdźcie w Google:-)Noi jeden z nich jest aktorem który ma rolę do odegrania
Myślę, że gdyby postawili na jego miejscu Cezarego Pazurę to Ukraina również by nie padła a wojna toczyłaby się tak samoJest przy tym skuteczny, bo gdyby nie jego "żebranina" to Ukraina już by padła.

Jeśli Czarek:Myślę, że gdyby postawili na jego miejscu Cezarego Pazurę to Ukraina również by nie padła a wojna toczyłaby się tak samo![]()