Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale ze Slavą!
Jak na ironie w memie uzyto kadru z filmu ktory rowniez wysmiewal wlasnie takie zachowania jakie prezentuja wszelkie pro ukrainskie ruchy ktorych racja jest "najmojsza".
Jak na ironie w memie uzyto kadru z filmu ktory rowniez wysmiewal wlasnie takie zachowania jakie prezentuja wszelkie pro ukrainskie ruchy ktorych racja jest "najmojsza".
Moze dlatego tak łatwo nimi kierowac, skoro nie rozumieja prostych przekazów.
Czyli wszyscy sa przeciwko wojnie ale jednak jedna racja jest mojsza :) film wysmiewa wlasnie takie zjebane zachowania jakie czesto prezentuja ukrofile jak i ich przeciwnicyWszyscy popierający Ukrainę są przeciwko wojnie i dążą do tego by Rosja zakończyła inwazję :)
Czyli wszyscy sa przeciwko wojnie ale jednak jedna racja jest mojsza :) film wysmiewa wlasnie takie zjebane zachowania jakie czesto prezentuja ukrofile jak i ich przeciwnicy
Ale ja nie o tymNo ale jest tu logika. Kraj broniący się nie chce wojny ale musi się bronić. Kraj atakujący chce wojny.

Ale ja nie o tym![]()

Prawie wszystkie "teorie spiskowe" i "ruska propaganda" na temat Ukrainy, którą na światło dzienne wywlekał Putin od 2014 roku okazały się prawdą.
Ciekawe ile z dzisiejszych "teorii spiskowych" i "ruskiej propagandy" okaże się, jednak, prawdą za kilka lat.
![]()
Ach ci bracia
Bo w polskiej policji młody funkcjonariusz wraz z bronią dostaje radę od komendanta, że jak już ma do kogoś strzelać to tak żeby go zabić bo jak bandycie odstrzeli kolano a bandyta zaciągnie go za to do polskich, wolnych sądów to już chuj dupa i kamieni kupaTo akurat podobno Polak. Wróć...obywatel Polski. W linku tam jest cała aktualizacja. Kto by to nie był, dlaczego nie strzelili ostrzegawczego w ziemie czy tam powietrze, a jakby nie przestał to w kolano np?

Dobra, to chociaz paralizator x2Bo w polskiej policji młody funkcjonariusz wraz z bronią dostaje radę od komendanta, że jak już ma do kogoś strzelać to tak żeby go zabić bo jak bandycie odstrzeli kolano a bandyta zaciągnie go za to do polskich, wolnych sądów to już chuj dupa i kamieni kupa![]()
Widziałem twierdzenia,że Polak,ale zdementowali.Zrzucali też,że sytuacja sprzed kilkunastu lat,ale po prostu blizniacze akcje z ukrami w roli głównej.To akurat podobno Polak. Wróć...obywatel Polski. W linku tam jest cała aktualizacja. Kto by to nie był, dlaczego nie strzelili ostrzegawczego w ziemie czy tam powietrze, a jakby nie przestał to w kolano np?
A co pajac napisał?@Halibut 2.0 dlaczego usunąłeś swoją odpowiedź?
@Halibut 2.0 dlaczego usunąłeś swoją odpowiedź?
Rzygać się chce
www.polsatnews.pl
Czarny,ale swójkurwa mać jakbym wiedział byłaby druga masakra na tym placu
albo przynajmniej troche bym poprzeszkadzał

każdyKtóry fragment tej pieśni jest kontrowersyjny?

Szach mat onuce - ukry potrafią się zachować