Konflikt Rosja-Ukraina

A wiecie kto na tym zarabia oczywiście największy hajs? Przypadkiem USA, ale przecież ludzie krzyczą, ze to teoria spiskowa hehe.
3/4 ukraińskich ziem uprawnych to GMO (Zakazane EU), a największym producentem nasion GMO jest Monsanto, słynna amerykańska firma. Biorąc pod uwage, że nasiona GMO są jednopienne (Nie można z nich wysiać rośliny, która da nasiona) to tak jakby wszystkie uprawy GMO na ukrainie są dzierżawą ziemi i pracy rolników dla Monstanto, która kasuje większość zysków i uniemożliwia niezależność nasienną.
To są informacje publiczne, które każdy może sobie sprawdzić ale dalej znajdują się ludzie, którzy uważają, że te ziemie nie są USA :).
Zasadnicza sprawa... Monstanto zostało wykupione przez Bayer kilka lat temu

Rozumiem, że Ty znasz prawdę?

Nie wiem co tam dokładnie się działo, sprawa jest zawiła. Ale wersja z artykułu to oczywista, jednostronna propagandówka. Nagrania z ulic Odessy pokazują burdy obu grup, a nie planową rzeź niewiniątek przez nazistów.

wybory nie długo trze polakom Cebulakom dać czas żeby zapomnieli jak ich Pis jebał do tej pory

https://www.lowking.pl/po-sobotnim-...az-nikita-krylov-tlumaczy-dlaczego-to-zrobil/
Krylow tez ruska/ukrainska onuca.
To zabawne, że w Polsce można spotkać (pod)ludzi którzy są bardziej ukrainscy niż niektórzy ukraincy.

Krylov jest w praktyce Rosjaninem a Stachura to zwykły zjeb podniecający się jak dziecko wszystkim co prorosyjskie czy antyukrainskie.

Piękny jest dziecinny idiotyzm Nikity. Donbas anektuje Rosja, no ale on pieprzy o tym, że ma to być niezależna republika, nie Rosja xd lol.

Last edited:
Nikita, który tam się urodził, tam żyje i widzi wszystko z pierwszej ręki na miejscu vs Halibut zajadający się w Polszy pączkami przed kompem, który już wszystko wie bo wyczytał to na twitterze...

"Dziecinny idiotyzm" w praktyce
putinlaugh.gif

Nikita, który tam się urodził, tam żyje i widzi wszystko z pierwszej ręki na miejscu vs Halibut zajadający się w Polszy pączkami przed kompem, który już wszystko wie bo wyczytał to na twitterze...

"Dziecinny idiotyzm" w praktyce
putinlaugh.gif

Dla mnie człowiek, który deklaruje się jako Rosjanin, popiera Rosję w odrywaniu kolejnych terenów od Ukrainy, itd jest Rosjaninem. Zresztą...on też się za niego już uważa. Czyli krytykując mnie krytykujesz za to samo Krylova xd
Nie ma żadnego vs między nami, skoro zgadzam się z Nikita xd
Tylko poza spojrzeniem na Donbas. Możesz być nie wiem jak zaslepiony- ale chyba nawet ty nie wierzysz że Rosja po zaanaktowaniu Donbasu do Rosji stworzy tam osobne państwo nagle xd nie mówiąc o tym, że donbasyczy są pokojowi. Oni pierwsi przemocą powstali przeciwko Ukrainie, nie odwrotnie(jeśli się mylę to poprawcie). Wydawało mi się, że dość zbrojnie zdobywali miasta ci separatyści.

Czyli Ty, deklarujący się jako Polak, gdy ktoś uzna, że jesteś Polakiem- wysmiejesz te osobę, że jak może nazywać Cię Polakiem? Bez sensu.

Last edited:
Dla mnie człowiek, który deklaruje się jako Rosjanin, popiera Rosję w odrywaniu kolejnych terenów od Ukrainy, itd jest Rosjaninem. Zresztą...on też się za niego już uważa. Czyli krytykując mnie krytykujesz za to samo Krylova xd
Tylko poza spojrzeniem na Donbas. Możesz być nie wiem jak zaslepiony- ale chyba nawet ty nie wierzysz że Rosja po zaanaktowaniu Donbasu do Rosji stworzy tam osobne państwo nagle xd nie mówiąc o tym, że donbasyczy są pokojowi. Oni pierwsi przemocą powstali przeciwko Ukrainie, nie odwrotnie(jeśli się mylę to poprawcie). Wydawało mi się, że dość zbrojnie zdobywali miasta ci separatyści.
Nie chce mi się

Ja mam wrażenie, że ty masz jakiś protokół na mnie. Co nie skomentuje to Ty albo ten drugi od ukrobota komentujecie. Z automatu.
Bonjour!
Ten drugi z tej strony.
:tiphatb:

Ciekawe czy z niej też takiego łacha mają jak u nas z Braunow czy Kamratów
Ale Braun też.

Czyli Ty, deklarujący się jako Polak, gdy ktoś uzna, że jesteś Polakiem- wysmiejesz te osobę, że jak może nazywać Cię Polakiem? Bez sensu.
Ale Polacy też.

Krylov jest w praktyce Rosjaninem a Stachura to zwykły zjeb podniecający się jak dziecko wszystkim co prorosyjskie czy antyukrainskie.

Piękny jest dziecinny idiotyzm Nikity. Donbas anektuje Rosja, no ale on pieprzy o tym, że ma to być niezależna republika, nie Rosja xd lol.
Bo Stachura też.

Ukrobocki gambit hattrick.
Przesunięcie winy bądź przekierowanie uwagi na druga stronę. Pięknie algorytm pracuje. Wybornie.

Bonjour!
Ten drugi z tej strony.

Ale Braun też.

Ale Polacy też.

Bo Stachura też.

Ukrobocki gambit hattrick.
Przesunięcie winy bądź przekierowanie uwagi na druga stronę. Pięknie algorytm pracuje. Wybornie.

Czy Ty chociaż czytasz ze zrozumieniem? Czy bez zastanowienia, z automatu to walisz?

Czy Ty chociaż czytasz ze zrozumieniem? Czy bez zastanowienia, z automatu to walisz?
Opracowałem swoje AI, oparłem mocno na kodzie ukrobot V 2.0,
faktycznie działa wybornie.
Pamiętaj nie zawsze odpowiadam ja, a mój programik działający w tle systemu. Praktycznie niewidoczny, bardzo mało pamięciożerny. Robi robotę.

ja sobie właśnie w tekkena pykam

Back