szplin
Vale Tudo Open
Po tym co robi fajnopolactwo i jakim proukrainskim gownem jest halibut to idzie nawet pomyslec ze na prawde tak jest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po tym co robi fajnopolactwo i jakim proukrainskim gownem jest halibut to idzie nawet pomyslec ze na prawde tak jest.
O chujDobrze że Amerykanie czy parę krajów które nam hajs i trochę broni przysyłało w 1920 nie były całkowicie za "To nie nasza wojna, nie bądźmy polonofilami" bo by ciężko mogło być. Dobrze że USA w trakcie IIWS nie stwierdziło "To nie nasza wojna"

Hali, to by się kupy trzymało gdyby nie fakt iż skośnoocy zaatakowali hamburgerków.Dobrze że Amerykanie czy parę krajów które nam hajs i trochę broni przysyłało w 1920 nie były całkowicie za "To nie nasza wojna, nie bądźmy polonofilami" bo by ciężko mogło być. Dobrze że USA w trakcie IIWS nie stwierdziło "To nie nasza wojna"
No mnie złapali w siatkę i wywieźli na ta UkrainęJak to jest z tymi łapankami na Ukrainie.
Najpierw byla narracja, ze żolnierzy jest w huj tylko sprzętu brak, a teraz Cię spod warzywniaka zawijają?
Ziomek z pokera, który pojechał do Kjowa pisze, że musi spierdalać do Polski właśnie bo się nie ciekawie robi.

Teraz narracja u nas jest/będzie taka, że: "entuzjazm nieco opadł jeżeli chodzi o ochotników, ale problemy są przesadzone i wyolbrzymione. A rozpowszechnianie filmy są zmanipulowaną propagandą wiadomej strony". I teraz już wszystko wiesz. I to nie będzie żadna narracja, ale rzetelne przedstawienie samych faktów!Jak to jest z tymi łapankami na Ukrainie.
Najpierw byla narracja, ze żolnierzy jest w huj tylko sprzętu brak, a teraz Cię spod warzywniaka zawijają?
Ziomek z pokera, który pojechał do Kjowa pisze, że musi spierdalać do Polski właśnie bo się nie ciekawie robi.
Swego czasu od chuja filmików,że nawet dzieciaki koło 16 w mundurach latały,więc jest raczej nieciekawie.Jak to jest z tymi łapankami na Ukrainie.
Hali, to by się kupy trzymało gdyby nie fakt iż skośnoocy zaatakowali hamburgerków.
Przed Pearl harbor chyba USA nie włączyło się w konflikt(pewny nie jestem)
Teraz narracja u nas jest/będzie taka, że: "entuzjazm nieco opadł jeżeli chodzi o ochotników, ale problemy są przesadzone i wyolbrzymione. A rozpowszechnianie filmy są zmanipulowaną propagandą wiadomej strony". I teraz już wszystko wiesz. I to nie będzie żadna narracja, ale rzetelne przedstawienie samych faktów!
Ja to jednak mam dobre serce. Jebać ukrów ale na ziomeczka się składamy 5k dolków na pokerze (podobno tyle kosztuje przejazd :o).
Na huj on tam kurwa wracał.
Próbuj do skutku!Spróbuję na innym przejściu.

Naczytal sie komenatrzy onuc i az chcial wrocic walczyc a moze na miejscu stwierdzil ze lepiej sie gra w pokera w polszu?Na huj on tam kurwa wracał.

Nie wiem jak jest ale się wypowiem.
Jeśli Ukraińców jest ponad 40 milionów (43 chyba), a armia i terytorialsi mają podobno koło 1 mln., to rekruta im nie powinno zabraknąć. Samych młodych, zdolnych do służby mogą mieć kilka baniek. Zakładam więc, że te łapanki, i zgarnianie ludzi z ulicy dotyczy tych, którzy dostali karty mobilizacyjne i się nie stawili.
W polszu gra sie najgorzej w pokera bo kurwy z wiejskiej ciągną złodziejski podatek.Naczytal sie komenatrzy onuc i az chcial wrocic walczyc a moze na miejscu stwierdzil ze lepiej sie gra w pokera w polszu?![]()
Ale bomby Ci nie spadaja na glowe a w razie przegranej wagnerowiec Ci nie strzeli w gloweW polszu gra sie najgorzej w pokera bo kurwy z wiejskiej ciągną złodziejski podatek.

Wracał żeby was wyruchać na 5 k dolcówJa to jednak mam dobre serce. Jebać ukrów ale na ziomeczka się składamy 5k dolków na pokerze (podobno tyle kosztuje przejazd :o).
Na huj on tam kurwa wracał.

Teraz narracja u nas jest/będzie taka, że: "entuzjazm nieco opadł jeżeli chodzi o ochotników, ale problemy są przesadzone i wyolbrzymione. A rozpowszechnianie filmy są zmanipulowaną propagandą wiadomej strony". I teraz już wszystko wiesz. I to nie będzie żadna narracja, ale rzetelne przedstawienie samych faktów!
Halubucie drogi, pisząc: "u nas" miałem na myślę Polskę. Ja wiem, że dla ciebie "u nas" to oznacza na ukrainie, ale dla większości forumowiczów odnosi się do tego pierwszego państwa ;-)No i to jest normalna narracja. Mało który kraj się przyznaje, że ludzie nie chcą walczyć. To gwałt na własnym morale. W 1920 roku była u nas tragedia z rekrutem ale po wojnie wyszło jak była ogromna. Pewnie tu też się dowiemy po wojnie
Halubucie drogi, pisząc: "u nas" miałem na myślę Polskę. Ja wiem, że dla ciebie "u nas" to oznacza na ukrainie, ale dla większości forumowiczów odnosi się do tego pierwszego państwa ;-)
U was na ukranie niech faktycznie trzymają morale i ściemniają, jak że i kacapy ściemnieją. U nas nas niech jednak piszą jak jest i nie robią z obywateli durni, bo to się źle skończy :-)
A federacyjnego ukropolu, póki co, jeszcze oficjalnie nie ogłoszono ;-)
Proponowałbym jednak byśmy powrócili do praktyki niecytowania się nawzajem, bo już czuję, że moim mózgu następuje jakaś znajoma reakcja chemiczna – zapowiadająca proces gnicia tkanek. Bez urazy. Bardzo proszę, przez wzgląd na mnie, wykaż się daleko idącym humanitaryzmem.Kraje wspierające jakiś kraj walczący też zawsze stosują propagandę. Czy tego chcemy czy nie. Od zawsze.
Na szczęście dziś mamy o tyle dużo źródeł, że trochę udaje nam się odbrazawiac.
Wojska i nie tylko wojska UA nie sa raczej znane z humanitaryzmu takze przepadlesProponowałbym jednak byśmy powrócili do praktyki niecytowania się nawzajem, bo już czuję, że moim mózgu następuje jakaś znajoma reakcja chemiczna – zapowiadająca proces gnicia tkanek. Bez urazy. Bardzo proszę, przez wzgląd na mnie, wykaż się daleko idącym humanitaryzmem.
Z góry dziękuję za przysługę :-)
![]()
Polska fortyfikuje granicę z Rosją. Przeciwczołgowe jeże ze stali i betonu
Rozpoczęliśmy prewencyjną rozbudowę zabezpieczeń na granicy z Rosją i Białorusią. To element naszej strategii obrony i odstraszania. Pierwsze umocnienia są już rozmieszczane na granicy z obwodem kaliningradzkim — poinformował w czwartek po południu minister obrony narodowej Mariusz Błaszczak.www.onet.pl
![]()
Polska fortyfikuje granicę z Rosją. Przeciwczołgowe jeże ze stali i betonu
Rozpoczęliśmy prewencyjną rozbudowę zabezpieczeń na granicy z Rosją i Białorusią. To element naszej strategii obrony i odstraszania. Pierwsze umocnienia są już rozmieszczane na granicy z obwodem kaliningradzkim — poinformował w czwartek po południu minister obrony narodowej Mariusz Błaszczak.www.onet.pl
Na razie to jest smiesznie. Jeze na ulicy ale juz w pasie zieleni stoi tylko siatkaWidze ze coraz ciekawiej sie robi.

i i tego niewiele ;)Rozbroiliśmy się,ale chociaż beton nam został.