Konflikt Rosja-Ukraina

Panie, ja jestem zestresowany, znerwicowany Polak, który potrafi rozładować napięcie jedynie poprzez tanią wódkę, tanie papierosy lub poprzez kopulację z dziewoją pod remizą. A najlepiej wszystko na raz. Nie mam waszego, czarnych, luzu. Ale ikona Maryi, tuż obok obrazka papieża kremówki, nad telewizorem marki samsung, patrzy na mnie z wyrzutem, żądając pojednania z bliźnim. A więc zgoda i idź w pokoju, czarny bracie. Z Bogiem lub diabłem – co kto woli.
Biali czy czarni, jedzący świerszcze czy schabowe, pamiętajmy, że wszyscy jesteśmy Polakami.
:gabi_much_love:

Kultywujmy kulturę polską, posługujmy się nienaganną polszczyzną. Kochajmy się i nie kłóćmy.

Spotykajmy się w muzeach i w zoo.

Kultywujmy kulturę polską
No toż właśnie kultywujemy. Napierdalanie szablą kolegi, z którym właśnie pijesz to jak nic polska tradycja!

------------

btw.

powyżej filmik jak Duda pomylił upaińców z ruskimi więc nasze dziennikarze wkroczyli do akcji:

1677006987299.png

nie, kurwa, pismaku pierdolony po pejsbukowym kursie u demagoga, jeśli już to pomylił się w sprawie... eee... narodowości obrońców!

Banda przygłupów, kurwa, cymbałów!

No toż właśnie kultywujemy. Napierdalanie szablą kolegi, z którym właśnie pijesz to jak nic polska tradycja!

------------

btw.

powyżej filmik jak Duda pomylił upaińców z ruskimi więc nasze dziennikarze wkroczyli do akcji:

View attachment 57250

nie, kurwa, pismaku pierdolony po pejsbukowym kursie u demagoga, jeśli już to pomylił się w sprawie... eee... narodowości obrońców!

Banda przygłupów, kurwa, cymbałów!
A bo to on jeden

Za trudne, przeczytaj sobie co było pisane.
Ludzie mają się powtarzać przez twoją niekompetencję? HA! chyba cię pojebało chłopczyku.

Było pisane wiele różnych rzeczach. Mówisz o rakietach? Przemówieniu Bidena? Dostawach sprzętu? Czy o tym, że część forum pisała że USA za chwilę pozostawia Ukrainę bez pomocy?

I w czym ktoś miałby się powtarzać jeśli nikt jeszcze nie napisał o jakie rzeczy chodzi, dziecko.

Było pisane wiele różnych rzeczach. Mówisz o rakietach? Przemówieniu Bidena? Dostawach sprzętu? Czy o tym, że część forum pisała że USA za chwilę pozostawia Ukrainę bez pomocy?

I w czym ktoś miałby się powtarzać jeśli nikt jeszcze nie napisał o jakie rzeczy chodzi, dziecko.
:płacz:
Tak

Dużo tych stron trzaskacie, dawno się w temacie nie udzielałem: nadal @Halibut 2.0 i @Karateka@ vs reszta świata? :roberteyeblinking:

BTW rozwalił mnie ten tekst, że europejczycy mają teraz mniej rosyjskiego gazu: kuźwa Rosjanie 100 km od Moskwy nie mają swojego gazu w domach :korwinlaugh:
John Rambo Joe Biden już wygrał wojnę?
jakby to górnolotnie nie brzmiało wojna zawsze jest przegraną dlatego zawsze powinna być ostatecznością...

Panie, ja jestem zestresowany, znerwicowany Polak, który potrafi rozładować napięcie jedynie poprzez tanią wódkę, tanie papierosy lub poprzez kopulację z dziewoją pod remizą. A najlepiej wszystko na raz. Nie mam waszego, czarnych, luzu. Ale ikona Maryi, tuż obok obrazka papieża kremówki, nad telewizorem marki samsung, patrzy na mnie z wyrzutem, żądając pojednania z bliźnim. A więc zgoda i idź w pokoju, czarny bracie. Z Bogiem lub diabłem – co kto woli.
Koreanizacja Polski postępuje: telewizory, czołgi, jeszcze prąd będzie z koreańskiej elektrowni, a północna to jeszcze trochę osób mówiących po polsku :zarobiony:
Ktoś stwierdzi, że to tam nie nowość, ale dobrze też nie jest -- delikatnie mówiąc. I w końcu nadejdzie taki moment, że trzeba będzie zacisnąć pasa tak, że aż się straci oddech.
w sumie ciekawe co się stanie z tymi wszystkimi długami państw. Nie ma tyle pięniędzy na rynku aby G20 spłaciło swoje wszystkie długi.
Jestem ciekawy na jakie podatki zdecydują się Demokraci i też Republikanie.

Back