Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skrajność rodzi skrajność. A wystarczylo dozować wszystko z umiarem i efekt gotowanej zaby by zrobil reszte roboty. Ale niestety u nas musi byc albo w jedna albo w druga do odciny. Ze wszystkimwszedłem w komenty i to jest smutne
Jak nie lubisz ukrów to jesteś onuca, a jak lubisz to zdrajca, banderowca, upainiec
A najzdrowiej byłoby położyć chuja na oba zdziczałe plemionaSkrajność rodzi skrajność. A wystarczylo dozować wszystko z umiarem i efekt gotowanej zaby by zrobil reszte roboty. Ale niestety u nas musi byc albo w jedna albo w druga do odciny. Ze wszystkim

Biali czy czarni, jedzący świerszcze czy schabowe, pamiętajmy, że wszyscy jesteśmy Polakami.Panie, ja jestem zestresowany, znerwicowany Polak, który potrafi rozładować napięcie jedynie poprzez tanią wódkę, tanie papierosy lub poprzez kopulację z dziewoją pod remizą. A najlepiej wszystko na raz. Nie mam waszego, czarnych, luzu. Ale ikona Maryi, tuż obok obrazka papieża kremówki, nad telewizorem marki samsung, patrzy na mnie z wyrzutem, żądając pojednania z bliźnim. A więc zgoda i idź w pokoju, czarny bracie. Z Bogiem lub diabłem – co kto woli.

No toż właśnie kultywujemy. Napierdalanie szablą kolegi, z którym właśnie pijesz to jak nic polska tradycja!Kultywujmy kulturę polską
Dokładnie!A najzdrowiej byłoby położyć chuja na oba zdziczałe plemiona![]()
A bo to on jedenNo toż właśnie kultywujemy. Napierdalanie szablą kolegi, z którym właśnie pijesz to jak nic polska tradycja!
------------
btw.
powyżej filmik jak Duda pomylił upaińców z ruskimi więc nasze dziennikarze wkroczyli do akcji:
View attachment 57250
nie, kurwa, pismaku pierdolony po pejsbukowym kursie u demagoga, jeśli już to pomylił się w sprawie... eee... narodowości obrońców!
Banda przygłupów, kurwa, cymbałów!
Fajnie, że niektórzy Ukraińcy chcą się aklimatyzować i uczyć polszczyzny.
Fajnie, że niektórzy Ukraińcy chcą się aklimatyzować i uczyć polszczyzny.
Ukrainkom zwykle wystarczały zwroty w rzopu i w paszczu,więc jest progres.
Uderz w stół..Hehe, bo wiecie, hehe, Ukrainki to głównie kurwy, hehe

Byłem dziś w lidlu, łażę między tymi półkami, pakuję rzeczy do wózka, nagle patrzę a jakiś typ się szczerzy na środku alejki i nie może przestać
okazalo się, że to @blazini niemogący sie nacieszyć ze swojej antypolskości
@Halibut 2.0 jest przyjebany, jak mu pisali mniej więcej to co się dzieje teraz kilka miesięcy temu to się przypierdalal że debile i chuja wiedzą, teraz się debil pruje pisząc to co mu wtedy pisali
A-a-ameba
Za trudne, przeczytaj sobie co było pisane.Np co? Czy za trudne by określić?
Za trudne, przeczytaj sobie co było pisane.
Ludzie mają się powtarzać przez twoją niekompetencję? HA! chyba cię pojebało chłopczyku.
Było pisane wiele różnych rzeczach. Mówisz o rakietach? Przemówieniu Bidena? Dostawach sprzętu? Czy o tym, że część forum pisała że USA za chwilę pozostawia Ukrainę bez pomocy?
I w czym ktoś miałby się powtarzać jeśli nikt jeszcze nie napisał o jakie rzeczy chodzi, dziecko.

Co Cię tak naszło na autorefleksję?Niestety. Polska to kraj debili. Tak było, jest i będzie. Żadna ilość Hitlerów, Stalinów ani Putinów tego nie zmieni.
Co Cię tak naszło na autorefleksję?
Co Cię tak naszło na autorefleksję?

jakby to górnolotnie nie brzmiało wojna zawsze jest przegraną dlatego zawsze powinna być ostatecznością...John RamboJoe Biden już wygrał wojnę?
Koreanizacja Polski postępuje: telewizory, czołgi, jeszcze prąd będzie z koreańskiej elektrowni, a północna to jeszcze trochę osób mówiących po polskuPanie, ja jestem zestresowany, znerwicowany Polak, który potrafi rozładować napięcie jedynie poprzez tanią wódkę, tanie papierosy lub poprzez kopulację z dziewoją pod remizą. A najlepiej wszystko na raz. Nie mam waszego, czarnych, luzu. Ale ikona Maryi, tuż obok obrazka papieża kremówki, nad telewizorem marki samsung, patrzy na mnie z wyrzutem, żądając pojednania z bliźnim. A więc zgoda i idź w pokoju, czarny bracie. Z Bogiem lub diabłem – co kto woli.

w sumie ciekawe co się stanie z tymi wszystkimi długami państw. Nie ma tyle pięniędzy na rynku aby G20 spłaciło swoje wszystkie długi.Ktoś stwierdzi, że to tam nie nowość, ale dobrze też nie jest -- delikatnie mówiąc. I w końcu nadejdzie taki moment, że trzeba będzie zacisnąć pasa tak, że aż się straci oddech.