Masta
Vale Tudo Championship
Nawet Predator jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nawet Predator jest
Wszystkich chca sciagnac do tego konfliktu!Nawet Predator jest
Na pohybel
. Może podłączają dynamo na rure i kręcą się tak szybko, że wytwarzają energieMocą upainskiej kuciapyI jak One potem ładują ten smartfon. Przecież prądu nie ma![]()
Ciągną prąd aż miło. Ale wiadomo. Każda szanująca się ukrainka musi umieć tańczyć na rurze. Nie ma, ze boli. Nie ma, ze wojna.Mocą upainskiej kuciapy
Na pohybel
Nikt im nie powiedział, że już przed Czerwonakiem taryfiarze drugą strefę odpalająPamiętacie tę historię z Poznania, w której ukraińcy nie chcieli opuścić hotelu, bo hotel ich już nie chciał -- miał mieć remont i chyba goście nie do końca odpowiadali. A za utrzymanie grubą kasę płaciło państwo czy tam samorząd. wyborcza pisała i inne gazety.
ukraińcy burzyli się, że chcą ich umieścić na wioskach i będą musieli dojeżdżać do stolicy wielkopolski. Ale znalazł się jakiś dobroczyńca z pałacem. ale niestety chyba nie skończyło się to wszystko happy endem...
![]()
Uchodźcy z hotelu Ikar nie chcą zamieszkać w pałacu. "Bo jest poligon"
Wciąż nie ma kompromisu.epoznan.pl
mam nadzieję, że finalnie znaleziono dla nich jakieś piękniejsze miejsce... Może belweder?
Na pohybel
Na pohybel
I jak One potem ładują ten smartfon. Przecież prądu nie ma. Może podłączają dynamo na rure i kręcą się tak szybko, że wytwarzają energie
Mocą upainskiej kuciapy
Ciągną prąd aż miło. Ale wiadomo. Każda szanująca się ukrainka musi umieć tańczyć na rurze. Nie ma, ze boli. Nie ma, ze wojna.

Na pohybel
www.visualcapitalist.com
U mnie w firmie pracuje trochę ukrow i większość z nich to właśnie kociuchy.Wygląda, jakby w ogóle nie było tam kontroli po polskiej stronie. Bardzo interesujące. Dbamy o granicę UE....ale w sumie mnie to jakoś nie dziwi...
Oho, widzę tam w tle tabliczki "JW.ORG". Jehowi wreszcie mają dopływ świeżej krwi. Od paru ładnych lat liczba wyznawców u nas spadała całkiem mocno. Właściwie jak w każdym w miarę rozwiniętym państwie świata. Rozwijają się jeszcze tylko w sumie tylko krajach trzeciego świata.
Wygląda, jakby w ogóle nie było tam kontroli po polskiej stronie. Bardzo interesujące. Dbamy o granicę UE....ale w sumie mnie to jakoś nie dziwi...
Oho, widzę tam w tle tabliczki "JW.ORG". Jehowi wreszcie mają dopływ świeżej krwi. Od paru ładnych lat liczba wyznawców u nas spadała całkiem mocno. Właściwie jak w każdym w miarę rozwiniętym państwie świata. Rozwijają się jeszcze tylko w sumie tylko krajach trzeciego świata.
Ja pierdoleeeee. A moze jest tam gdzieś jakaś kontrola i są inne punkty jeszcze? To jest chore, że to dalej tak wygląda.
Podaja ze to HrebenneJa pierdoleeeee. A moze jest tam gdzieś jakaś kontrola i są inne punkty jeszcze? To jest chore, że to dalej tak wygląda.
Przecież to wszystko ma ukryty cel o nazwie: gigantycza Unijna kasa w ramach KPO. Będą wpuszczać kolejne miliony darmozjadów, wręcz ich zachęcać do przyjazdu, by wymóc na Unii wypłatę tej kasy. Jednocześnie puścić w społeczeństwo przekaz, jaki dobry oraz troskliwy jest PiS, jaka zła Tuskowa Unia. Idą wybory, więc przekaz ze złą Unią bije w Tuskową opocyzję, notomiast gigantyczna kasa może być ostatnią do rokradzenia w obliczu ewentualnej porażki.Ja pierdoleeeee. A moze jest tam gdzieś jakaś kontrola i są inne punkty jeszcze? To jest chore, że to dalej tak wygląda.
Tyle ze chyba za ukrow nic nie dostalismy jeszcze, unia sie nie dała zastraszyc socjalistycznemu katotalibanowi i zostalismy z mnóstwem ukrow ciagnacych socjal w kraju. A planujemy sprowadzić wiecej, tej kraj mial zawsze leb do interesów.Przecież to wszystko ma ukryty cel o nazwie: gigantycza Unijna kasa w ramach KPO. Będą wpuszczać kolejne miliony darmozjadów, wręcz ich zachęcać do przyjazdu, by wymóc na Unii wypłatę tej kasy. Jednocześnie puścić w społeczeństwo przekaz, jaki dobry oraz troskliwy jest PiS, jaka zła Tuskowa Unia. Idą wybory, więc przekaz ze złą Unią bije w Tuskową opocyzję, notomiast gigantyczna kasa może być ostatnią do rokradzenia w obliczu ewentualnej porażki.
I z ukrozjebamiTyle ze chyba za ukrow nic nie dostalismy jeszcze, unia sie nie dała zastraszyc socjalistycznemu katotalibanowi i zostalismy z mnóstwem ukrow ciagnacych socjal w kraju. A planujemy sprowadzić wiecej, tej kraj mial zawsze leb do interesów.
Dlatego właśnie, że nie dostaliśmy, to dalej brniemy w uchodźcowy szantażyk, ponieważ Ziobro nie odpuści jeśli chodzi o sądy.Tyle ze chyba za ukrow nic nie dostalismy jeszcze, unia sie nie dała zastraszyc socjalistycznemu katotalibanowi i zostalismy z mnóstwem ukrow ciagnacych socjal w kraju. A planujemy sprowadzić wiecej, tej kraj mial zawsze leb do interesów.
Tyle ze chyba za ukrow nic nie dostalismy jeszcze, unia sie nie dała zastraszyc socjalistycznemu katotalibanowi i zostalismy z mnóstwem ukrow ciagnacych socjal w kraju. A planujemy sprowadzić wiecej, tej kraj mial zawsze leb do interesów.
Tyle ze ukry nie moga do niemiec spierdalac z tego co wiem. Przynajmniej za normalnych czasow tak bylo, teraz moze juz moga wszystko.No to UE będzie miała problem. Już teraz w Niemczech jest może tylko o połowę mniej uchodźców z Ukrainy niż w Polsce(a prawdopodobnie różnica jest jeszcze mniejsza) a tam dają im jeszcze większy socjal z tego co pamiętam. Gdy ruszy druga fala i w Polsce nie będzie miał się kto nimi zająć to i tak rusza na zachód. Jak mają do wyboru tu żyć za kilka stów miesięcznie(o ile mają dzieci by dostać 500+) to oczywiście że spierdola. W Niemczech każda dorosła osoba dostaje 160 euro.
Ja myślę i tak, że tej fali nie będzie. Już powinna się zacząć bo już przychodza mrozy na Ukrainie. Więc obstawiam że przybędzie max 1 milion osób, z czego zostanie pewnie z 300 tys, jeżeli przy wcześniejszej fali granicę przekroczyło 5 mln a została 1/3 tego, z czego i tak większość dorosłych już pracuje i nie trzeba dokładać.
przynajmniej to ich historia.Tyle ze ukry nie moga do niemiec spierdalac z tego co wiem. Przynajmniej za normalnych czasow tak bylo, teraz moze juz moga wszystko.
Wczesniej trzeba bylo miec wizy czy cos w tym rodzaju i dlatego duzo siedzialo w polsce by miec pobyty i dostac papier.
A to czy do niemiec spierdola i bedzie im tak pieknie? Nie powiedzialbym, tam kochaja Abdula, i jest ciapaty please dont break my heart. Tam ukra nie beda wielbic jak u nas i wlazic mu w dupe.
Ciekawostka ostatnio w berlinie bylem i bardzo częstym widokiem byli straganiarze ktorzy sprzedawali "pamiątki" z motywem ZSRR, mozna bylo sobie kupic praktycznie cale umundurowanie kurwy ruskiej jak by sie czlowiek postaral. I na takie cos jest ciche przyzwolenie, to czemu nie sprzedają mundurów SSprzynajmniej to ich historia.
Druga ciekawostka to na upadlinie mozna spotkać czolgi z malunkami Z i napisami "za Stalina", ruskim marzy się piekny powrót do zlotych lat, w niektorych regionach podobno maja wchodzic znowu kartki na jedzonko.
Nie no bez przesady. W odstepie pol roku bylem w hamburdu, bremem, gelsen i essen i w ogole nie widziałem szonów. W Polsce jest ich bardzo dużo. Przynajmniej w Gdańsku i Szczecinie bo tam bywalem.No to UE będzie miała problem. Już teraz w Niemczech jest może tylko o połowę mniej uchodźców z Ukrainy niż w Polsce(a prawdopodobnie różnica jest jeszcze mniejsza) a tam dają im jeszcze większy socjal z tego co pamiętam. Gdy ruszy druga fala i w Polsce nie będzie miał się kto nimi zająć to i tak rusza na zachód. Jak mają do wyboru tu żyć za kilka stów miesięcznie(o ile mają dzieci by dostać 500+) to oczywiście że spierdola. W Niemczech każda dorosła osoba dostaje 160 euro.plus dodatki za dzieci.
Ja myślę i tak, że tej fali nie będzie. Już powinna się zacząć bo już przychodza mrozy na Ukrainie. Więc obstawiam że przybędzie max 1 milion osób, z czego zostanie pewnie z 300 tys, jeżeli przy wcześniejszej fali granicę przekroczyło 5 mln a została 1/3 tego, z czego i tak większość dorosłych już pracuje i nie trzeba dokładać.