Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Slava!
Gieroje!
Bandiera zawsze w sercu i na tatuażach lachy1500 lat historii
![]()
Bandiera zawsze w sercu i na tatuażach lachy
Ja zwróciłem na to uwagę, ale postanowiłem sobie darować. Oni od dawna mitomanią na temat długości swojej historii.Odniosłem się do aspektu na którego nikt nie zwrócił uwagi. Flaga bandery to oczywistość.

Ja zwróciłem na to uwagę, ale postanowiłem sobie darować. Oni od dawna mitomanią na temat długości swojej historii.
Z drugiej strony, 1500 lat temu, też tam leżała ta sama ziemia co dzisiaj![]()
Inni też zwrócili, ale są sprawy ważniejsze.Odniosłem się do aspektu na którego nikt nie zwrócił uwagi. Flaga bandery to oczywistość.
Za chmielnickiego to miałeś zlepek przestępców z różnych rubieży. Chuja mieli a nie zalążek państwowościJak dla mnie, to można, naciągając, jakaś samoświadomość terytorialna(jeszcze nie narodowa, ale terytorialna jest zalążkiem narodowej) umieścić w okolicy Chmielnickiego(też morderca, ale jednak historia wybiela morderców czym dalej w przeszłość) .
A kwestie narodowości ukraińskiej to XIX wiek, chociaż, z tego co pamiętam, w grupach inteligentów rodziły się już działania na rzecz pobudzania narodowości ukraińskiej. Zresztą, to zawsze wychodzi od inteligencji, w Polsce od szlachty.
Inni też zwrócili, ale są sprawy ważniejsze.
Nawet mnie pokusiło by napisać "przebijam! I daję 500 tysięcy lat"
Za chmielnickiego to miałeś zlepek przestępców z różnych rubieży. Chuja mieli a nie zalążek państwowości
Propaganda wzmacnia morale!Odniosłem się do aspektu na którego nikt nie zwrócił uwagi. Flaga bandery to oczywistość.
A skąd wiesz że chłopaki z tego video wogole jeszcze żyją?Strasza, ze beda bronic kraju, nagrywajac filmik w Kijowie, gdy akurat ruscy demoluja ich na wschodzie, a prawdziwi ukrainscy patrioci tam gina? Wiekszego samozaorania dawno nie widzialem. Dlatego zawsze jak slysze, ze kibole beda 1 linia obrony kraju to nie moge przestac sie smiac.
+18 specjalna operacja medyczna wersja rus:
/pol/ - Russian Soldiers Castrate Ukrainian Soldier alive - Politically Incorrect - 4chan
Russian Soldiers Castrate Ukrainian Soldier alive - "/pol/ - Politically Incorrect" is 4chan's board for discussing and debating politics and current events.boards.4chan.org
Kara w sam raz dla naszego rządu.+18 specjalna operacja medyczna wersja rus:
/pol/ - Russian Soldiers Castrate Ukrainian Soldier alive - Politically Incorrect - 4chan
Russian Soldiers Castrate Ukrainian Soldier alive - "/pol/ - Politically Incorrect" is 4chan's board for discussing and debating politics and current events.boards.4chan.org
Kara w sam raz dla naszego rządu.
politykierom głowy, sama rękaŻarty żartami, ale moim zdaniem taka kara jest adekwatna tylko wobec gwałcicieli. Złodziejom odcinać rękę się powinno

mongolskie zwyczaje+18 specjalna operacja medyczna wersja rus:
mongolskie zwyczaje