Konflikt Rosja-Ukraina

Sprawdź przekazy ludzi z tamtego okresu, kim byli najbardziej bestialscy pacyfikatorzy. Ukry mają to we krwi

Bardziej mają to we krwi niż Niemcy i Rosjanie, Białorusini? O nich też czytałem i ich sprawkach wiele bestialskich przekazów.

A Polacy , np ci mający geny chłopów z rzezi galicyjskiej? Też mają to we krwi?

Chyba dobre prowo :p
To zależy. Ci polscy nie, ci ukraińscy tak. A że większosć historia przywiodła na polską stronę, to niewiele tego zła się w genach ostało

A Polacy , np ci mający geny chłopów z rzezi galicyjskiej? Też mają to we krwi?

Chyba dobre prowo :p
Bo Polacy :damjan:

To się zorientuj co się działo podczas pomaranczowej rewolucji i o akcji nad Odessą w 2014. Żaden z ww narodów takiej akcji nie odjebał w ostatnim czasie o ile w ogóle.

Poważnie? Teraz będziemy się zastanawiać czy to co opowiadają o Ukraińcach w trakcie pw ludzie, którzy to widzieli na własne oczy (ciekawostka: bodaj matka Komorowskiego o tym nawet mówiła), czy to jest prawdą a czy może jednak nie? :usunto:

Bo Polacy :damjan:

To się zorientuj co się działo podczas pomaranczowej rewolucji i o akcji nad Odessą w 2014. Żaden z ww narodów takiej akcji nie odjebał w ostatnim czasie o ile w ogóle.

No pomarańczowa rewolucja była ostra. Pamiętaj, że "rosyjscy" Ukraińcy też tam szaleli.
Akurat tutaj mieli jaja że potrafili wyjść na ulicę i postawić się psom.

Co do Odessy - też ciężko przypisywać to całemu narodowi, za coś za co odpowiadało 0,00000001% mieszkańców.
Jak dla mnie to bestialstwo jako grupa we krwi bardziej mają murzyni w USA , Gruzini itd

To zależy. Ci polscy nie, ci ukraińscy tak. A że większosć historia przywiodła na polską stronę, to niewiele tego zła się w genach ostało

Czyli polscy chłopi bestialsko mordujący 300 lat temu nie mieli tego we krwi, ale ci nie polscy gdy tak robią to mają jako naród?
A to jest jakaś konkretna haplogrupa bestialstwa?

No patrz, a GDZIE była wtedy Ukraina?

Dla mnie Ukraincy to Ci, ktorzy walcza o utworzenie oraz niepodleglosc Ukrainy, a nie Ci, ktorzy chca utworzenia faszystowskiej Rosji. Kaminski byl pol-Polakiem. Bandera obywatelem Polski. Jak to wytlumaczymy?

Dla mnie Ukraincy to Ci, ktorzy walcza o utworzenie oraz niepodleglosc Ukrainy, a nie Ci, ktorzy chca utworzenia faszystowskiej Rosji. Kaminski byl pol-Polakiem. Bandera obywatelem Polski. Jak to wytlumaczymy?
Mało masz teraz obywateli Polski, którzy miast o Polsce myśleć jaja liżą ukrom? Co tu tłumaczyć?
Czyli ukrami dla Ciebie ci, których haslem przewodnim było "rezac Lachy", bo na takich podwalinach i kolaboracji ze szwabami o tę niepodległość walczyli 100 lat temu

Co do Odessy - też ciężko przypisywać to całemu narodowi, za coś za co odpowiadało 0,00000001% mieszkańców.
Jak dla mnie to bestialstwo jako grupa we krwi bardziej mają murzyni w USA , Gruzini itd
Nawracasz wszystkich żeby nie generalizowali na Ukraińców bo to nie ładnie, ale Ty na Gruzinów już możesz i my pewnie też możemy? Byle nie na Ukraińców? Bo to haram.

Nawet ruskie twierdzo, że gunwo majo. Te ich hipersoniczne to pewnie jeno nie świeco i niemieszczo sie w dupie.

W ogóle te hipersoniki to niezle jaja propagandowe. Nikt tego nie ma w takich ilościach i na takim poziomie by móc realnie użyć , a już słyszałem larmo "USA nie mają szans z ruskimi bo ci mają hipersoniki"

Nawracasz wszystkich żeby nie generalizowali na Ukraińców bo to nie ładnie, ale Ty na Gruzinów już możesz i my pewnie też możemy? Byle nie na Ukraińców? Bo to haram.

Oczywiście, masz rację, to idiotyczne twierdzić , że Gruzini czy Murzyni mają bestialstwo we krwi :)

W ogóle te hipersoniki to niezle jaja propagandowe. Nikt tego nie ma w takich ilościach i na takim poziomie by móc realnie użyć , a już słyszałem larmo "USA nie mają szans z ruskimi bo ci mają hipersoniki"
To samo z czolgiem Armata, jakimiś zcaklucaczami na tysiące kilometrow, a wystarczyło parę jakiś hujzmarsów i kacapski rów spocony. Mnie bawi, że taka potenga a rownowagi w powietrzu nad ukraino jeszcze nie przejela, a tu zara pol roku…

To samo z czolgiem Armata, jakimiś zcaklucaczami na tysiące kilometrow, a wystarczyło parę jakiś hujzmarsów i kacapski rów spocony. Mnie bawi, że taka potenga a rownowagi w powietrzu nad ukraino jeszcze nie przejela, a tu zara pol roku…

Dlatego Rosja nigdy nie będzie walczyć z NATO. Nie ma technicznych możliwości.

No pomarańczowa rewolucja była ostra. Pamiętaj, że "rosyjscy" Ukraińcy też tam szaleli.
Bo Rosjanie też
Akurat tutaj mieli jaja że potrafili wyjść na ulicę i postawić się psom.
Tego bestialstwa to nie usprawiedliwia.
Mimo to spalili ludzi tylko za to,że byli ruskimi ukrami.Co ci to przypomina?
Nie masz argumentów,to je z dupy wyciągasz,typowe dla ciebie.

Bo Rosjanie też

Tego bestialstwa to nie usprawiedliwia.

Mimo to spalili ludzi tylko za to,że byli ruskimi ukrami.Co ci to przypomina?

Nie masz argumentów,to je z dupy wyciągasz,typowe dla ciebie.

Ale jakie bestialstwo miało miejsce w trakcie pomarańczowej rewolucji? Nie wiem co masz konkretnie na myśli.

A co mi to przypomina? Lincz. I nie za to że byli Rosjanami. Tam były zamieszki, obu stron. Nie było tak że szli przypadkowi Rosjanie. Tam była chyba prorosyjska manifestacja.
A w Odessie za winna uważam głównie straż która celowo przyjechała za późno.

Czyli ukrami dla Ciebie ci, których haslem przewodnim było "rezac Lachy", bo na takich podwalinach i kolaboracji ze szwabami o tę niepodległość walczyli 100 lat temu

100 lat temu walczyli raczej ramie w ramie z Polakami przeciwko bolszewikom.

A co mi to przypomina? Lincz. I nie za to że byli Rosjanami. Tam były zamieszki, obu stron. Nie było tak że szli przypadkowi Rosjanie. Tam była chyba prorosyjska manifestacja.
:mjsmile:

Historia alternatywna wg Halibuta.

Ale jakie bestialstwo miało miejsce w trakcie pomarańczowej rewolucji? Nie wiem co masz konkretnie na myśli.

A za holokaust odpowiadają Polacy, bo Anders za późno się zgrupował.

A za holokaust odpowiadają Polacy, bo Anders za późno się zgrupował.

Jeżeli wiesz że jest pożar , masz 3 minuty do palącego się budynku, wiesz że ludzie w środku nie wyjdą bo boją się tłuszczy - i celowo przyjeżdżasz parędziesiąt minut za późno, to jesteś pierdolonym morderca.

Jeżeli wiesz że jest pożar , masz 3 minuty do palącego się budynku, wiesz że ludzie w środku nie wyjdą bo boją się tłuszczy - i celowo przyjeżdżasz parędziesiąt minut za późno, to jesteś pierdolonym morderca.
A siekiery to były strazackie, a nożami to Rambo próbował system pożarowy odpalić. A ci co spadli na bruk to sami, samiuścy na materace strażackie skakali tylko nie trafili

A siekiery to były strazackie, a nożami to Rambo próbował system pożarowy odpalić. A ci co spadli na bruk to sami, samiuścy na materace strażackie skakali tylko nie trafili

Tego nie twierdzę. Tłuszcza ponosi winę i to mordercy. Jednak straż uważam za najbardziej odpowiedzialna.
Jakby była sytuacja, że w trakcie bójki jeden typ dzgnie drugiego nożem, i ten z nożem trafi do szpitala, a tam lekarz zamiast pomóc, bo wystarczy zatamować krwawienie, będzie świadomie i na zimno patrzył i czekał jak pacjent się wykrwawi i umrze- to dla mnie morderca bardziej jest ten lekarz.

Latały ciekawe filmiki na sadolu, gwałcenie kobiet,odcinanie konczyn.
Tam była chyba prorosyjska manifestacja.
Ja pierdole..
Koktajle mołotowa nie miały nic z tym wspólnego. Wez się pierdolnij kasztanie.

Latały ciekawe filmiki na sadolu, gwałcenie kobiet,odcinanie konczyn.

Ja pierdole..

Koktajle mołotowa nie miały nic z tym wspólnego. Wez się pierdolnij kasztanie.

Przeczytaj 10 razy co napisałem.

Jakie odcinanie koniczyn w trakcie pomarańczowej rewolucji?

Jakie odcinanie koniczyn w trakcie pomarańczowej rewolucji?
Takie którego nie pokażą w tv.
Tego nie twierdzę. Tłuszcza ponosi winę i to mordercy. Jednak straż uważam za najbardziej odpowiedzialna.
Jakby była sytuacja, że w trakcie bójki jeden typ dzgnie drugiego nożem, i ten z nożem trafi do szpitala, a tam lekarz zamiast pomóc, bo wystarczy zatamować krwawienie, będzie świadomie i na zimno patrzył i czekał jak pacjent się wykrwawi i umrze- to dla mnie morderca bardziej jest ten lekarz.
Przeczytaj 10 razy co napisałem.
Przeczytałem,dalej jesteś więcej niż srogim zjebem.

Takie którego nie pokażą w tv.

Przeczytałem,dalej jesteś więcej niż srogim zjebem.

Kurwa, napisz mi o jakiej sprawie w ogóle mówisz.
Nazwa, żebym sobie mógł poguglowac. Nie wiedziałem że w ogóle były jakieś grubsze akcje w trakcie pomarańczowej rewolucji. Myślałem że tylko w trakcie Majdanu.

Back