aptekarzovereema
M-1 Global Light Heavyweight
Nikt sie nie żalił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nikt sie nie żalił.
Rosja od poczatku tej wojny ruszyla na pełnej i jedyne co sie udalo to wyjebac sie ze sprzętu. Wczoraj kolejny A-50 ktory wartością jest przybliżony do 40 kilku nowych abramsow.. Rosja rusza na pełnej czym jeszcze ma (wykluczam jednak atom, tego nie użyją bo to nie samobójcy) i spuszcza Ukrainie taki wpierdol, że porażka jest pełna.
Już teraz poliniaki głosują na miłośników klękania do UPAinskiego berła, więc właściwie co się zmieni?Podsumowanie jest takie, że od jutra każdy UKR który przekroczył granice 24.02.2022 jako uchodźca, będzie mógł ubiegać się o obywatelstwo, a za kilka lat głosowanko na sługi ukrainy.
HA HA HA
ojapierdole, jakie to przewidywalne.
Dlatego napisałem to jako jedyny warunek pełnej wygranej Rosji. Nie wierzę w to, ale to jedyna opcjaRosja od poczatku tej wojny ruszyla na pełnej i jedyne co sie udalo to wyjebac sie ze sprzętu. Wczoraj kolejny A-50 ktory wartością jest przybliżony do 40 kilku nowych abramsow.
Juz większej pełnej nie bedzie, nie maja za bardzo czym mocniej uderzyc.
Wiem, tylko jak on mówi szczerze to potem się tłumaczy non stop z tego@PaulPGR Duda zdążył już znacznie bardziej realistycznie wypowiedzieć się odnośnie zwycięstwa naszych wschodnich niebraci
A od Halibuta wszyscy pracują.Promil...
Awantury i za dużo energii? Jest na to sposób.odreagowywali traumę w drugą rocznicę. Przestań siać niezgodę między bratnimi narodami ruski agencie
Szkoda, że ten sposób nie w ogóle egzekwowany :/Awantury i za dużo energii? Jest na to sposób.
Tylko? Mi się wydaje, że mu się jedno zero zgubiło
Nie, ale zobaczyłem na instagramie jak patuska mówi o sobie, że jest naturalną pięknością, więc dałem na avek naturalnie piękną WiktorięPrzegrałeś zakład na Avatar?
Od razu chuja w kamasze i na pierwszą linię. Żadnych bilecików.W każdej kabarynie policji powinien jeździć etatowy oficer z UPAinskiego WKU i dzielnym gierojom awanturującym się po wódzie wręczać bilecik do woja.
Oj tam, wazne ze sie wpisuje w narracjeChłopie przecież BRICS to ruskie gówno, a Fico jest bardziej proruski niż Orban. Więc info od nich ważne tyle co od Zakharovej
Dobrze, poczekam na materiał w TVN jak mi to wszystko, prosto wytłumaczą.Chłopie przecież BRICS to ruskie gówno, a Fico jest bardziej proruski niż Orban. Więc info od nich ważne tyle co od Zakharovej