Konflikt Rosja-Ukraina

Jest łatwo
na większych bazarach w PL stoją Ukry i można nabyć. Podejrzewam, że z frontu/przemytu
Przecież Ukraina to najbardziej skorumpowany kraj, z tego też tytułu nigdy jej nie chcieli w UE. Fabryka surogatek, handel organami, handel dziećmi z tego słynęła na cały świat
Prawa jazdy, dyplomy lekarskie, prawnicze etc kupowane za dolary
@Halibut 2.0 bierz go! Gryz dziada! :awesome:

Ktoś z forum zjadł już jakiegoś Ukraińca?

1682516180285.jpg

To włażenie w dupe banderowcom jest coraz bardziej żenujące

To jakaś ruska telewizja?

Mam znajomych Rosjan w Polsce i nikt im nigdy takich problemów nie robił. Jedna podróżuje samolotami co kilka tygodni, swoją drogą...Swietłana xd

Ps. Co krytykujesz, swoją drogą? Przecież tu na forum głośno wyrażacie swój rasizm i nacjonalizm xd

Witam atencyjne gówno.W czym atencyjnemu gównu mogę pomóc?

Ty naprawdę jesteś cały czas tak samo głupi jeżeli nie rozumiesz o czym pisze i do której Twojej wrzutki nawiązuje.

Przynajmniej w mojej atencyjnosci nie posuwam się do tego co Ty- tanich inwektyw, komentowania w gejowaty sposób wyglądu mężczyzn, ich zarostu itd. i to dla kilku lajków robisz to od kilku podobnych ameb :)

Skrytykowałem Lot za niewpuszczenie rosyjskiej tenisistki na pokład.
Jest to bezsensowne i dziecinne wchodzenie w dupe dziczy stepowej.
A ty wypierdalasz z jakimś nacjonalizmem debilu.
Zacznij brać leki..

Wrzuciłeś jakaś wrzutek z ruskiej telewizji, o którym nie wiadomo czy jest prawda.

Uznałem, że identyfikujesz się z opinią w opisie tweeta, który wrzuciłeś, a który krytykował ksenofobie, rasizm.

Ok, jak nic do takich rzeczy jak robienie z ludzi swin, odczlowieczania itd nic nie masz, to przynajmniej wiem, że dajesz m.in Ukraińcom, Szwedom czy Holendrom mówić o nas, że jesteśmy zwierzętami, robakami, dziczą :)

Przyznam, że kompletnie przestałem śledzić konflikt. Coś się dzieje? Ukry coś odzyskują ziemi? Ruscy dalej powolutku zajmują? Na czym teraz stanęło?

I systematycznie jest coraz mniej. Ostatnio były wrzucane statystyki. Ile tam było? Około 80% Ukraińców zdolnych do pracy- pracuje?
I z każdym miesiącem jest coraz mniej żyjących
Przeciez dobrze wiesz tak jak i my wiemy ze te statystyki sa robione totalnie z dupy, ale juz mniejsza o to. Socjal socjalem ale sa jeszcze inne dodatki typu 500 plusy ktore rowniez pobieraja bardzo mocno, a nie powinni

Przeciez dobrze wiesz tak jak i my wiemy ze te statystyki sa robione totalnie z dupy, ale juz mniejsza o to. Socjal socjalem ale sa jeszcze inne dodatki typu 500 plusy ktore rowniez pobieraja bardzo mocno, a nie powinni

Masz jakieś inne dane?

I nie mam dużego problemu by pracująca Ukrainka dostawała 500+. To i tak po tylu latach warte jest z 300 zł starej zapomogi. One nie mają po 5 dzieci by państwo nie wyszło na plus gdy Ukrainka zarobi 3 tys.

Wrzuciłeś jakaś wrzutek z ruskiej telewizji, o którym nie wiadomo czy jest prawda.
:facepalm:

Masz jakieś inne dane?

I nie mam dużego problemu by pracująca Ukrainka dostawała 500+. To i tak po tylu latach warte jest z 300 zł starej zapomogi. One nie mają po 5 dzieci by państwo nie wyszło na plus gdy Ukrainka zarobi 3 tys.
Ty zaczniesz miec problem jak bedziesz zmuszony wyjebac do niemca na ogorki by nie wpierdalac suszonej ryby z saszkami w polsce. Bo to jak rozdawnictwo i wspomaganie wszelakich ukrow drenuje dodatkowo gospodare to sie w glowoe nie miesci. Argumenty typu ze otwieraja firmy sa zbedne bo maja takie ulgi na tych firmach ze to nie jest nasz plus.

Niedlugo minimalna wzrosnie ci do 4k takze jak byłeś klasa srednia to niedlugo juz bedziesz klasa biedna bo tym co zarabiali po 4.5 5k 6k ni chuja nikt pensji nie podniesie tyle, takze ich pociagna w dol i zrownaja z ukrami i biedota.

Takze no, kazde rozdawnictwo nas do tego przybliza dlatego taka ukrainka powinna dostac cale 0 zl. To ze moze tu sie osiedlic i pracowac powinno byc wystarczajaca pomoca. Nie jestesmy bogatym krajem by rozdawac pieniadze. A co dopiero rozdawac pieniadze obcym.

Back