Konflikt Rosja-Ukraina

Ale mnie wkur...ają takie osoby na X jak Micek od Ukrainy gdzie już straszy ludzi, że obstawia w 2029 roku mocniejszą ofensywę Rosji po pokoju, który niedługo zawrze Trump z Putinem.

Rosja ledwo dyszy na tej wojnie, ale już za 4 lata wrócą 5 razy mocniejsi i zjedzą Polskę czy Ukrainę.
„ekspertom” skończy się za chwilę temat do ich działalności, z resztą ten Micek to dobry as jest, ostatnio wyszło że kradł twitty z innego polskiego konta i wrzucał u siebie

„ekspertom” skończy się za chwilę temat do ich działalności, z resztą ten Micek to dobry as jest, ostatnio wyszło że kradł twitty z innego polskiego konta i wrzucał u siebie

Przecież bez tego dealu Putin- Trump ta wojna ciągle miałaby taki kształt jak teraz, kompletnie nie rozumiem tych płaczków Micków i im podobnych.

Przecież bez tego dealu Putin- Trump ta wojna ciągle miałaby taki kształt jak teraz, kompletnie nie rozumiem tych płaczków Micków i im podobnych.
Za chwilę nie będą mieli o czym pisać i większość z nich pójdzie w zapomnienie.

To już Putin nie będzie wgniatany w ziemię? :childcry:Ukraińcy i tak mogą czuć się zwycięzcami w tym konflikcie, w końcu 50 kilometrowa kolumna nie dotarła do Kijowa, a ruscy od miesięcy stoją w miejscu:beczka:

Nie pojebały Wam się tematy, przypadkiem? :mamed:
taki sukces, że trzeba było odtrąbić w każdym dziale
brock-lesnar-laugh.gif

Micki i spółka to jest chuj przy Komputer Świat. Niech was nie zmyli nazwa, propaganda bije na głowę Banderowską. Właściciel? A któżby inny, Ringier Axel Springer, czyli korpo, która jako pierwsza poszła w wyłączenie komentowania na swoich portalach, by ich lewacko - ukrofilska propaganda była jedyną słuszną racją, nie poddana krytyce internautów w komentarzach. Kilka wybranych tytułów z ostatnich 7 dni.

Rzeź rosyjskiego "zmechu". Czołgi, transportery i wozy bojowe zamienione na żyletki.
Rosjanie poszatkowani, ofensywa pod Kurskiem rozbita.
Duma Putina zlikwidowana. Ukraińcy obnażyli prawdę o czołgu Kremla.
Ukraińcy zniszczyli niezwykle rzadką broń. Ujawnia desperację Rosjan.
Podziemna baza Rosji w Ukrainie zniszczona. Użyto wyjątkowo drogiej broni.
Nowa taktyka sił Ukrainy. Stworzą ogromną "strefę śmierci".
Aż trudno to sobie wyobrazić. Atak Ukrainy obnażył Rosję.
Ukraina użyła tajnej broni. Wzięli na cel zabójczy sprzęt Rosji.

Obejrzałem całe wczorajsze wydanie specjalne Kanału zero o Ukrainie i całkiem fajnie emocjonalnie wyważony oprócz 1 osoby, Marii Stepan ,, o Boże oni nie odzyskają granic z 2014 roku , nie wejdą do UE, nie wejdą do NATO, ale jak to?"

:jjsmile:

Im bliżej końca ten nawalanki tym lecą lepsze kwiatki.

Obserwując Europę mam wrażenie, że oni sami nie wiedzą czego chcą w tym konflikcie. Oni serio myśleli, że co jakiś czas przez kolejne 6 lat USA będą co miesiąc rzucać Ukrainie 3 mld dolarów pomocy?!

Obserwując Europę mam wrażenie, że oni sami nie wiedzą czego chcą w tym konflikcie. Oni serio myśleli, że co jakiś czas przez kolejne 6 lat USA będą co miesiąc rzucać Ukrainie 3 mld dolarów pomocy?!
Chcą wpierdolić w niego kolejnych naiwniaków. Tym razem kraje bałtyckie i Polskę.

Back