Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masons, Reptilians illuminaties...Najgorsze, że sami sobie ten los zgotowaliśmy jako rasa ludzka, a Wielki Architekt tylko się temu przygląda.

Dlatego trzeba wpuścić ich wszystkichMarsz miliona serc?
![]()
Komuś jeszcze szkoda pierdolonych żydków?
![]()
No właśnie. Nie rozumiem czego nie zauważają tego pierdolce z europy, znaczy się rozumiem...do krajów arabskich mają bliżej

A pomimo tego wciąż są ludzie nawet na tym forum, którzy wierzą w miłych i tolerancyjnych muzułmanów, no takich jak my.View attachment 81860
Oni mają pięknie nasrane we łbie. Izrael to jedyny kraj w regionie, który jest tolerancyjny dla lesbijek i gejsów, ale lepiej krzyczeć o biednej Palestynie, w której nagrodą za wyjście na ulicę z partnerem/partnerką tej samej płci będzie ukamienowanie xD
A pomimo tego wciąż są ludzie nawet na tym forum, którzy wierzą w miłych i tolerancyjnych muzułmanów, no takich jak my.
Tacy istnieją, jak stanowią 0,01% społeczeństwa i nie mieszkają w państwie islamskim. Ale niektórym nie wytłumaczysz.

Stowarzyszenie konowałów polskich przedstawia narybek, który skutecznie piętnuje tradycje donoszenia na innych. Wkrótce w polskich przychodniach.

Tych drugich też nie. A marsze poparcia byłyLaska sama na siebie doniosła wychodząc na propalestyńską demonstracje.
Nie potrzebujemy islamskich radykałów w Polsce.
![]()
Tych drugich też nie. A marsze poparcia były
SpierdalajW sumie lobby Żydowskie jest bardziej wpływowe niż muzułmańskie więc w wspieraniu Żydów możemy więcej zyskać niż np będąc antyzydzi
A, nie zauważyłem z kim pisze. Myślałem że z kulturalnym i inteligentnym rozmówcą. Czasem nie patrzę na nick autora komentarza.Spierdalaj
To patrz. Kiedy zobaczysz mój nick to przeglądaj dalej. Niech ci do głowy nie przychodzi odpisywać czy jakoś reagować. Z wyrazami braku szacunku. PozdrawiamA, nie zauważyłem z kim pisze. Myślałem że z kulturalnym i inteligentnym rozmówcą. Czasem nie patrzę na nick autora komentarza.