<h6 class="uiStreamMessage" data-ft="{"type":1}"> Jutro odbędzie się oficjalna konferencja prasowa na której zostanie odczytane oświadczenie dotyczące walki Pudzianowski vs. Thompson II i związanych z nią kontrowersji. Konferencję będzie można oglądać na żywo od godzin 12:00 w telewizji Polsat News.
jezeli zmienią na NC zyskają jeszcze większy mój szacunek jaki mieli przed tą galą a utracili wraz z jej zakończeniem.
Ja obstawiam wersje nr. 2 "Sędziowie są niezależni i KSW nie wpływa na ich werdykty" ... blablabla, Chmielewski wygrał po wyrównanej walce itd... KSW jest najlepszą organizacją w Europie, nie przejmujemy się krytyką internetowych hejterów blablabla i w ogóle jesteśmy mega zajebisci a wy się nie znacie
Ja bym dodał jeszcze, że Kawulski powie, że jak ktoś nie widział wygranej Pudziana to "niech spier...a" ;)
niech cofna 4 walki. bo 4 walki byly przekrecone. jak odbiora Pudzianowi wygrana, to dac porazke Materli, i Chmiela. i remis Moksowi.
Kokos ty się już lepiej nie wypowiadaj geniuszu:-) Mam nadzieję że włodarze KSW nie będą mydlic oczów.
Ja mam nadzieję ,że przeproszą też za beznadziejne działanie ksw ipla przez które wczoraj nie dało się oglądać gali w dobrej jakości...
Ja ma nadzieję, że Thompson się wypowie. Pewnie ogłoszą trzecią walkę... Punktacja sędziów mnie interesuje bardzo
Walki Chmielewski - Zikic i Pudzianowski - Thompson powinny być zmienione na NC żeby chociaż troche odzyskać honor, mimo iż plamy już nie zmyją.
Jak mozna twierdzic, ze Horwich zostal przekrecony? Dziwi mnie to tym bardziej, ze spotaklem sie z taka opinia juz na kilku zagranicznych portalach i forach. Gdzie tam mozna wypatrzyc zwyciestwo Matta? Nie wiem..