Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po chuj mi konto z banem na HP ?
Trolujesz? @Cloud serio słabe te jego teksty. Mógłbyś mu napisać, że to nie ja i żeby się ogarnął albo coś?Po chuj mi konto z banem na HP ?
Ktoś zgłosił jakiś post z 18 września pewnie Pesto ta parówa co ciągle płacze. Pesto= Alladino.
I nie odpisuj grubasie opuchnięty Alladynie bo i tak nie widzę.
Alladino wezwij jeszczę tatę Kebabiba płaczku.PaTrolujesz? @Cloud serio słabe te jego teksty. Mógłbyś mu napisać, że to nie ja i żeby się ogarnął albo coś?
@defthomas @Dzihados nie sądzicie, że chłop przesadza?
Tylko na tyle Cię stać? Serio masz 40lat?Alladino wezwij jeszczę tatę Kebabiba płaczku.Pa
WiesiuAlladino wezwij jeszczę tatę Kebabiba płaczku.Pa
ZdzisiuWiesiu![]()
Przelecz się, dojdź do siebie, poukładaj swoje życie, poukładaj bałagan w głowie. Odetchnij, wyloguj się na chwile do życia. Zadbaj o rodzinę, która na pewno cierpi mając osobę chorą psychicznie u boku. Na prawdę, odpocznij od forum, bo wygląda to tragicznie.
Nie wiem, komu to zawdzięczam ale dziękuję za przywrócenie konta do pełnej funkcjonalności.
Załamanie nerwowe za mną, leki działają :) Dzięki raz jeszcze szefie wszystkich moderatorów![]()
No problemNie wiem, komu to zawdzięczam ale dziękuję za przywrócenie konta do pełnej funkcjonalności.
Załamanie nerwowe za mną, leki działają :) Dzięki raz jeszcze szefie wszystkich moderatorów![]()
Na dniachi co z tym ciemnym motywem?
Wieczorem@Dzihados
Mogę prosić o listę użytkowników zarejestrowanych w 2018 roku, którzy napisali min. 100 komentarzy? Na potrzeby Cohones Awards, tak jak rok temu :) Z góry dziękuję.
@Anonymous@Dzihados
Mogę prosić o listę użytkowników zarejestrowanych w 2018 roku, którzy napisali min. 100 komentarzy? Na potrzeby Cohones Awards, tak jak rok temu :) Z góry dziękuję.

@Dzihados
Przypominam się tylko :)
Nie ukrywam że krótka ta lista