D
Deleted member 18816
Guest
Zapraszam do głosowania

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
All the beltsAlex Pereira
Tematy się pomyliły, chyba miało być tutaj?Na rozgrzewkę wpierdoli Chandlerowi , a później po pas![]()
Wszystko jest dobrzeTematy się pomyliły, chyba miało być tutaj?
![]()
EA UFC 3
I jak pierwsze wrażenia z oficjalnej wersji gry? Posypią się komentarze: "Odgrzewany kotlet"? Trochę tak, ale ja się jaram jak dziecko. Podoba mi się oprawa audio i wizualna. Zmieniony tryb kariery, kladzie się większy nacisk na goalsy w danych teamach ktore podnosza poziom technik i...cohones.mmarocks.pl
Nikomu.
Nie temu. Ten jest #Nikogo. A Nikomu to legendarny TBA.
Kurwa pierwsza smierc w UFC by byla, Alex by poszedl w pasiakAlex Pereira
Tak chuj cię to obchodzi ale skomentowałeś i wyświetliłeś tematMnie to chuj obchodzi
A największy powrót w historii mma to będzie jak Jones wróci.
po ze dwie wyplaty wrociPrzecież rudy pet już nie wróci. Poirier go zgasił na dobre![]()
No nie wiem mordo, sam fakt że USADA przestała go testować świadczy o tym że szybko nie wróci jeśli w ogóle.po ze dwie wyplaty wrocitakim jest malo i malo
dostanie pierwsza walke powiedzmy z takim Chandlerem, ustrzeli w pierwszej i money fight TS
![]()
A może Jones wróci żeby zmierzyć się z krulem, o tym nie pomyślałeśMnie to chuj obchodzi
A największy powrót w historii mma to będzie jak Jones wróci.
Szkoda Jonesa, lepiej dać mu na początek kogoś z kim ma szanse wygrać.A może Jones wróci żeby zmierzyć się z krulem, o tym nie pomyślałeś![]()
a już myślałem że to o Jon Jonesie powracającym na tron w tym roku
Conor juz wygasł, po co ten temat nie wiem
Bastek, ty jesteś młodym facetem, który mimo, że może to nie pracuje. Mieszkasz u rodziców. Co weekend chlejesz alko. Nie masz przyszłości i perspektyw. Twoje zdanie nikogo nie interesuje