Kobiety walczące w MMA

najpiękniejsza jest RONDA :p Bez dwóch zdań. Kiedyś się rozpłacze jak któraś z Pań obije jej piękną buźkę.

10421214_854625454598575_3874897654162172529_n.jpg

Wdzięczna to powinna być za chirurga plastycznego, bo dał rade trzeba przyznać:)

Najładniejsza ring girl. Polecam obadać jej konto na instagramie no bo przecież nie będę każdej fotki osobno wrzucał.

Powniem tak, są Karolinki, Rondy i inne Mieszki.
Ale jest i Waterson, która przeżuwa w/w i wypluwa imo :cool:

11.jpg
1.jpg
12.jpg
17.jpg
2.jpg
20.jpg

Był temat urodzinowy dla znawcy treningu którego najskuteczniejszą metodą jest walenie gołymi pięściami w worek przez pół godziny, to może być też temat dla Felice.

Keylock, słabe :-) Raczej nie ze względu na sposoby treningowe był takowy temat, a i widzę ubarwianie moich sposobów treningu jest dalej w modzie ;-) Co Wam to daje i ile można powtarzać slogany mijające się z prawdą ;-)

No właśnie mmagu, to samo pomyślałem :) chyba, że Born uważa, że Fellice jest dobrze zbudowana (bo jest przecież) i powiedizał na nią "trans", lub ma jakiś prywatny żal do niej :D

No właśnie mmagu, to samo pomyślałem :) chyba, że Born uważa, że Fellice jest dobrze zbudowana (bo jest przecież) i powiedizał na nią "trans", lub ma jakiś prywatny żal do niej :D
Ale wy widzicie jaki ona ma ryj? Ciało jeszcze spoko ale twarz trudna do zaakceptowania. Jest tak kobieca jak Arlovski bez brody.

Arlovski wyczuł lepiej, bo mi właśnie o twarz chodzi ;-) Wiadomo, że ciało jeszcze jako tako i pręży się dobrze, ale twarz...;-) No, ale nie będę hejtował za mocno, gusta są różne.

Gabi przez te łapska nadal wygląda jak ogr. Sylwetke już ma w miare normalną, ale te łapska i kulasy jak koń.

Te jej uda to strasznie wyglądają jak na kobietę. Porównując np. do wyżej zapodanej Watersonki. Trzeba Felice oddać, że jest jedną z mocniej zbudowanych babek w tej dywizji, ale i dzięki temu postura jednak niezbyt kobieca, a o twarzy już nie chcę mówić. Zwłaszcza to fotka nr 2 to mega fotoszop ;-)

Michelle nie powinna być w temacie zbiorczym. To jakby postawić La Trappe Blond pomiędzy Okocimami... :D

Back