Arlovski UFC Heavyweight Oct 20, 2013 #2,221 To ta. Ale z Polską ma tyle wspólnego co Fritzl z nagrodą dla rodzica miesiąca.
HubiSSJ3 UFC Heavyweight Oct 20, 2013 #2,222 Zgadza sie, tylko jej dziadek był Polakiem, czyli jest Polką w bardzo małym stopniu, ma tylko nasze nazwisko.
Zgadza sie, tylko jej dziadek był Polakiem, czyli jest Polką w bardzo małym stopniu, ma tylko nasze nazwisko.
HubiSSJ3 UFC Heavyweight Oct 20, 2013 #2,225 Ojciec ma chyba tylko pochodzenie polskie ze strony ojca, a babcia (matka ojca) to już nie Polka z tego co czytałem i pamiętam.
Ojciec ma chyba tylko pochodzenie polskie ze strony ojca, a babcia (matka ojca) to już nie Polka z tego co czytałem i pamiętam.
Arlovski UFC Heavyweight Oct 28, 2013 #2,232 Co ona ma z twarzą? Przypomina mi tą świetną gitarzystkę z tvnu.
gumoleon Bellator Lightweight Oct 28, 2013 #2,235 OK, ale nie pytam osobiście kim jest dla ciebie, tylko jakieś normalne dane jesli istnieją...
gumoleon Bellator Lightweight Oct 30, 2013 #2,239 @Arlovski BIG THX... teraz mam zajebistą tapetę...:-)
midern KSW Heavyweight Oct 31, 2013 #2,241 @Up - pierwsze skojarzenie na widok babki z prawej strony - Katy Perry? :D
Arlovski UFC Heavyweight Nov 4, 2013 #2,248 Ten obrazek przypomniał mi żarcik. Czym się różni pizza od ruskiej prostytutki? . . . . . Pizzę można zamówić bez grzybów BA DUM TSSS
Ten obrazek przypomniał mi żarcik. Czym się różni pizza od ruskiej prostytutki? . . . . . Pizzę można zamówić bez grzybów BA DUM TSSS
Anonymous Vale Tudo Championship Nov 4, 2013 #2,249 Szczerze: mało apetyczne. Wolę hamburgera bez dodatków
Seven25 Bellator Middleweight Nov 4, 2013 #2,250 Wrzuta Gambina 2 strony wcześniej z laskami z dziarkami, mega. Muszę swoją namówić, żeby sobie jakaś taką większą dziarę walnęła :D
Wrzuta Gambina 2 strony wcześniej z laskami z dziarkami, mega. Muszę swoją namówić, żeby sobie jakaś taką większą dziarę walnęła :D