Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I kurwa ja to szanuje
No Gesslerowej w tym temacie to się nie spodziewałem, ale widzę kolega z panien Plus Size+, przerzucił się na GILFY, a co do pięknych pań... to proponuję jednak tą...View attachment 111044
wszystkie kobiety som pienkne
No i takich fotek więcej poproszę w tym temacie... a nie jakieś stare i zrobione baby, czy grube...
Ja staram się tu rzadko wpadać, wrzucić coś dla przełamania tematu; sztuki, które wrzucacie są tak hot, że od razu się nakręcam a obecnie nie mam baby i przez jakieś parę miechów nie chcę mieć. Ile można męczyć Fryderyka?No i takich fotek więcej poproszę w tym temacie... a nie jakieś stare i zrobione baby, czy grube...
View attachment 111044
Ile? Do końca.Ja staram się tu rzadko wpadać, wrzucić coś dla przełamania tematu; sztuki, które wrzucacie są tak hot, że od razu się nakręcam a obecnie nie mam baby i przez jakieś parę miechów nie chcę mieć. Ile można męczyć Fryderyka?
Proszę administrację o zablokowanie tego nekrofilaView attachment 111044
Trochę tą ostatnią wrzutką (dupką) się zreflektował na szczęścieProszę administrację o zablokowanie tego nekrofila

Strzepiesz se najwyżej do czegoś innego Kasiu;*Takie rzeczy to dajemy do Skóry... pewnie więcej osób by to zobaczyło i miało ubaw![]()
A co do modelki...
wygląda starzej od matki... i bardziej na jej syna niż córkę... ubrać ją w męskie rzeczy i pewnie się by nikt nie zorientował, no i też dzięki tylko znanemu nazwisku może chodzić po wybiegu.
![]()
Ja tu kolego nie wchodzę naStrzepiesz se najwyżej do czegoś innego Kasiu;*
co najwyżej po odbiór lajków po swoich wrzutkach, a przy okazji kolegom coś dorzucę 

Walisz konia wypatrując lajków i jeszcze chcesz do tego zostawić coś z "tego" forumowym kolegom?Ja tu kolego nie wchodzę na
co najwyżej po odbiór lajków po swoich wrzutkach, a przy okazji kolegom coś dorzucę
30 lat temu to może jeszcze... a teraz człowiek jest mniej wrażliwy na fotki![]()

W pierwszej chwili jak spojrzałem na ryj myślałem, że to Igor Świątek.
W chujIga przy tej młodej Gesslerowej to wygląda zdecydowanie na dziewczynę!