Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ziomek masz 12 lat że na żadnym portalu nie możesz założyć konta?
Mam konto na YT od +10 lat... a te pajace chcą ode mnie skanu dowodu!!! bo jak była ta zmiana weryfikacja wieku od UE to nie byłem zalogowany w Google i stąd te problemy... a na apk. NewPipe oglądam +18 bez problemu... dzięki Cohones

ograniczenie wiekowe bo ktoś przeklnął, to i tak lepiej bo kiedyś to był filmik na YT z wyborów chyba latynoskie miss "pokaz w strojach kąpielowych" (bikini) +18 i musiałem się zalogować...

kolega tego posta to mógł wrzucić do... np. do tematu "Tanio skóry nie sprzedam" w ramach ciekawostki 

Ja wiem, że ksw dało dupy, ale żeby zaraz Lewula i Kawula do babek +18 wrzucać? Wolne żarty

Ale walnąłem posta o KSW z tematem o paniach...

Tak to jest jak przeskakuje się po tematach...Ja wiem, że ksw dało dupy, ale żeby zaraz Lewula i Kawula do babek +18 wrzucać? Wolne żarty![]()

a później byłem zdziwiony że go nie ma w temacie o Viaplay... to chyba jakiś znak... 
Imponujące portfolio. Jak oni chcieli to sprzedać? Nie wiem jak inni ale mogę powiedzieć na własnym przykładzie. MMA interesuje się od czasow pride i fascynacji Fedorem i Mirko. KSW zawsze traktowałem jako produkt trzeciej jakości. Oprawa nie przysłania miernego poziomu sportowego dla żadnego kibica który naprawdę się tym interesuje. Analogicznie pokazywanie ligi polskiej przez C+ z miliona kamer nie podniosło jej poziomu. Nadal po przełączeniu na dowolną ligę z zachodniej Europy było widać że z ekstraklasą jest coś nie halo.
Podobnie miałem z boksem, oglądałem kiedyś każdą polską galę i walkę jaka była w TV... a terazImponujące portfolio. Jak oni chcieli to sprzedać? Nie wiem jak inni ale mogę powiedzieć na własnym przykładzie. MMA interesuje się od czasow pride i fascynacji Fedorem i Mirko. KSW zawsze traktowałem jako produkt trzeciej jakości. Oprawa nie przysłania miernego poziomu sportowego dla żadnego kibica który naprawdę się tym interesuje. Analogicznie pokazywanie ligi polskiej przez C+ z miliona kamer nie podniosło jej poziomu. Nadal po przełączeniu na dowolną ligę z zachodniej Europy było widać że z ekstraklasą jest coś nie halo.
Wracając do KSW to nigdy nie zapłaciłbym za taki bubel a już na pewno nie wykupiłbym dla nich VIA Play. Nawet UFC nie oglądam już wszystkich walk bo zwyczajnie mam tego przesyt po tylu latach i oglądam tylko wybrane gale, walki. Mam wrażenie że MMA nie zdobywa już rynku globalnie tylko trwa rozpaczliwa walka o podział tortu który już jest i nie ma miejsca i pieniędzy wszystkich graczy a już w szczegolnosci nowych.

Imponujące portfolio. Jak oni chcieli to sprzedać? Nie wiem jak inni ale mogę powiedzieć na własnym przykładzie. MMA interesuje się od czasow pride i fascynacji Fedorem i Mirko. KSW zawsze traktowałem jako produkt trzeciej jakości. Oprawa nie przysłania miernego poziomu sportowego dla żadnego kibica który naprawdę się tym interesuje. Analogicznie pokazywanie ligi polskiej przez C+ z miliona kamer nie podniosło jej poziomu. Nadal po przełączeniu na dowolną ligę z zachodniej Europy było widać że z ekstraklasą jest coś nie halo.
Wracając do KSW to nigdy nie zapłaciłbym za taki bubel a już na pewno nie wykupiłbym dla nich VIA Play. Nawet UFC nie oglądam już wszystkich walk bo zwyczajnie mam tego przesyt po tylu latach i oglądam tylko wybrane gale, walki. Mam wrażenie że MMA nie zdobywa już rynku globalnie tylko trwa rozpaczliwa walka o podział tortu który już jest i nie ma miejsca i pieniędzy wszystkich graczy a już w szczegolnosci nowych.
Wypierdalać do tematu o wyjściu Viaplay z Polski, a nie psujecie ten zacny temat. W temacie:Podobnie miałem z boksem, oglądałem kiedyś każdą polską galę i walkę jaka była w TV... a teraz![]()
![]()
Ale ja wrzuciłem dzisiaj 10 nowych nowych fotek... w ramach przeprosin... a kolega dodał tylko 1Wypierdalać do tematu o wyjściu Viaplay z Polski, a nie psujecie ten zacny temat. W temacie:
View attachment 72670

A to ta dupka od wywiadów mma i power slap? Wyglada jak ona. Zdrowa i fajna
Nina Drama kanał na YTA to ta dupka od wywiadów mma i power slap? Wyglada jak ona. Zdrowa i fajna

Wypierdalać do tematu o wyjściu Viaplay z Polski, a nie psujecie ten zacny temat. W temacie:
View attachment 72670