Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
I taka będzie. Nie będzie totalnych patusow i pojebow, bo podobno były ingerencję w kartę walk.na razie ta gala jest totalnym gownem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I taka będzie. Nie będzie totalnych patusow i pojebow, bo podobno były ingerencję w kartę walk.na razie ta gala jest totalnym gownem
Ingerencja skąd? ŻONT się zainteresował? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDI taka będzie. Nie będzie totalnych patusow i pojebow, bo podobno były ingerencję w kartę walk.
Zarządca stadionu, przynajmniej takie plotki były.Ingerencja skąd? ŻONT się zainteresował? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pytanie czy będzie rewanż na AlkomasterWalka do jednej bramki, easy money dla Adamka
Pytanie czy będzie rewanż na Alkomaster
Obstawiam, że góralska moc rozgromiłaby patusa

Dobrze by było wiedzieć ile rzeczywiście wypil Tomeczek przed wejściem na samolot. Bo jeśli tylko wino i dwa piwa jak mowil to znaczy ze glowa na starość słabiejeObstawiam, że góralska moc rozgromiłaby patusa
Już w boksie pewnie Kasjo ma większe szanse
Zresztą o czym my mówimy: chłop, który nie potrafił skończyć małego Parke czy Wrzoska chce kozaczyć przy Adamku![]()
Dobrze by było wiedzieć ile rzeczywiście wypil Tomeczek przed wejściem na samolot. Bo jeśli tylko wino i dwa piwa jak mowil to znaczy ze glowa na starość słabieje
Adamek i wino: gdzie tam pewnie złotówa jak PudzianDobrze by było wiedzieć ile rzeczywiście wypil Tomeczek przed wejściem na samolot. Bo jeśli tylko wino i dwa piwa jak mowil to znaczy ze glowa na starość słabieje

Dogadali by się z BalastkiemAdamek i wino: gdzie tam pewnie złotówa jak Pudzian
Trzy sety Lubelskiej popitej Barmańską![]()
Nie mam pojęcia kto to jest i boję się sprawdzaćDogadali by się z Balastkiem

Jestes jak Holloway w takim razieNie mam pojęcia kto to jest i boję się sprawdzać![]()

Czekaj czekaj.I taka będzie. Nie będzie totalnych patusow i pojebow, bo podobno były ingerencję w kartę walk.

Na razie jeszcze nie ogłosili sutenera z Normusiem. Bana podobno dostali Marcoń i Murański, a frajeri być może zawalczy rewanż z Łaszczykiem.Czekaj czekaj.
To ma nie być farmazoniarzu pokroju frajeriego a ma być pozytywny alfons?![]()
Ogólnie to wybieranie zawodników przez narodowy pokazuje jakie mają zdanie o tym gówno fame, mam nadzieję że będzie to kompletna klapa, ale jak już wspominałem nie będzie, bilety nawet za darmo rozdadzą jak będzie trzeba.Na razie jeszcze nie ogłosili sutenera z Normusiem. Bana podobno dostali Marcoń i Murański, a frajeri być może zawalczy rewanż z Łaszczykiem.
Widać, że się pomysły wyczerpały skoro chcieli Fabijanskiego przywrócićOgólnie to wybieranie zawodników przez narodowy pokazuje jakie mają zdanie o tym gówno fame, mam nadzieję że będzie to kompletna klapa, ale jak już wspominałem nie będzie, bilety nawet za darmo rozdadzą jak będzie trzeba.
Niech to wszystko jebnie na mordęWidać, że się pomysły wyczerpały skoro chcieli Fabijanskiego przywrócić
![]()
Fabijański i Gimper mieli odrzucić walkę. Chodzi o Fame MMA na Narodowym?
Według słów Natana, zarówno Gimper, jak i Sebastian Fabijański mieli odrzucić propozycję walki. Natan na swoim Story zaprasza do walki Filipa Chajzera. Przy okazji zawodnik ujawnia, że dwie osoby miały odmówić walki z Filipem, tak samo Gimper, jak i Sebastian Fabijański. Możliwe więc, że koniec...boop.pl

Góral miał twardy łeb w ringu i do wódy też

Nie zapomnijmy że powiedział iż jego mamę która zmaga się z rakiem(nawrotem) czeka kilka poważnych operacji i to podał jako powód do odwołania walki z Denisem. Co on zrobi teraz ? Bo medycyna nie poszła nagle do przodu tak aby w kilka tygodni wyleczyć kogoś z raka bo to byłby istny cud ? Jaką wersję będą chcieli przepchnąć ? Jedyna szansa na wyjście z twarzą to nie wzięcie walki na stadionie ale jak wszyscy wiemy kręgosłupa moralnego tam na próżno szukać... Może będzie próba przepchnięcia bohaterskiego pojedynku dla mamy? To może być ciekawe a zarazem żenujące 
Stawka pojedynku: darmowa wszywkaAlkoholizm starej daty vs alkoholizm młodego pokolenia.
Kto wygra, która szkoła jest lepsza?
Only in PPV
Stawka pojedynku: dożywotnia zniżka odwykową 99,99%![]()
Boję się pytać kto jest menadżerem Kasjo bo może być też pojedynek menadżerów o tą nagrodęStawka pojedynku: darmowa wszywka
Gural prosto z samolotu mając 2.45 promila robi @Cassius42 sza do jednej bramki !!!