Kasjusz „Don Kasjo” Życiński vs Tomasz „Góral” Adamek na FAME 22

Pytanie czy będzie rewanż na Alkomaster

Taka rywalizacja byłaby bardziej wyrównana

IMG_0154.png

Obstawiam, że góralska moc rozgromiłaby patusa
Już w boksie pewnie Kasjo ma większe szanse :korwinlaugh:
Zresztą o czym my mówimy: chłop, który nie potrafił skończyć małego Parke czy Wrzoska chce kozaczyć przy Adamku :waldeklaugh:
Dobrze by było wiedzieć ile rzeczywiście wypil Tomeczek przed wejściem na samolot. Bo jeśli tylko wino i dwa piwa jak mowil to znaczy ze glowa na starość słabieje

Na razie jeszcze nie ogłosili sutenera z Normusiem. Bana podobno dostali Marcoń i Murański, a frajeri być może zawalczy rewanż z Łaszczykiem.
Ogólnie to wybieranie zawodników przez narodowy pokazuje jakie mają zdanie o tym gówno fame, mam nadzieję że będzie to kompletna klapa, ale jak już wspominałem nie będzie, bilety nawet za darmo rozdadzą jak będzie trzeba.

Ogólnie to wybieranie zawodników przez narodowy pokazuje jakie mają zdanie o tym gówno fame, mam nadzieję że będzie to kompletna klapa, ale jak już wspominałem nie będzie, bilety nawet za darmo rozdadzą jak będzie trzeba.
Widać, że się pomysły wyczerpały skoro chcieli Fabijanskiego przywrócić :pociesznymirek:

Widać, że się pomysły wyczerpały skoro chcieli Fabijanskiego przywrócić :pociesznymirek:
Niech to wszystko jebnie na mordę :burnit:

Mnie ciekawi czy Ferrari zawalczy ale to tylko z powodu tego że zastanawiam się jaki farmazon będzie chciał wcisnąć naiwnym małolatą tym razem:zakręcony: Nie zapomnijmy że powiedział iż jego mamę która zmaga się z rakiem(nawrotem) czeka kilka poważnych operacji i to podał jako powód do odwołania walki z Denisem. Co on zrobi teraz ? Bo medycyna nie poszła nagle do przodu tak aby w kilka tygodni wyleczyć kogoś z raka bo to byłby istny cud ? Jaką wersję będą chcieli przepchnąć ? Jedyna szansa na wyjście z twarzą to nie wzięcie walki na stadionie ale jak wszyscy wiemy kręgosłupa moralnego tam na próżno szukać... Może będzie próba przepchnięcia bohaterskiego pojedynku dla mamy? To może być ciekawe a zarazem żenujące :frankapprove:

Back