Patrosixxx
Vale Tudo Open
Jak można takie komentarze wypisywać o 7 letnim dziecku... JA PIERDOLE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech piszą. Za dwa lata jeszcze więcej wkurwionych zwykłych ludzi pójdzie głosować przeciwko platformie. Więcej pato wypowiedzi "elit" i to się odbije w połączeniu ze zmierzchem tradycyjnych mediów. Internetu nie zatrzymają.Jak można takie komentarze wypisywać o 7 letnim dziecku... JA PIERDOLE
Komentarze z ust tej rzekomo lepszej części społeczeństwa z gębą pełną frazesów nt tolerancji i poszanowania drugiego człowieka. Zacznij z nimi jazdę w podobny sposób, a momentalnie zrobią z ciebie hejtera i głosiciela mowy nienawiści. Megalomania i bufonada tych ludzi jest nie do zmierzenia, bo przebija skalę każdego "bufonomierza".Jak można takie komentarze wypisywać o 7 letnim dziecku... JA PIERDOLE
polskojęzyczny...dlaczego wszyscy od lat piszą/mówią o
Polskim rządzie, przecież takiego ani razu nie było odkąd leszke bramę przeskoczył

Nowa bogini w fap folderze.Ale cóż za avatar!![]()
Przegrany zakład na Dricusa...Ale cóż za avatar!![]()

Hamuj się do kurwy nędzy.Nowa bogini w fap folderze.

czemu, fajna taka łysa, jak chłopak i rap lubiHamuj się do kurwy nędzy.![]()
czemu, fajna taka łysa, jak chłopak i rap lubi
Nie wiem gdzie poruszyć ten temat więc może tu bo byli związani z kanałem zero. Od dawna mam teze że świat przez internet w cholerę zdziecinial jak np 30 plus youtuberzy robiący jakieś dziecięce rzeczy na YT choćby te całe WK itp. Ale mocno mnie uderzyło jak Szewko u Rymanowskiego wypowiedział wojnę Zychowiczowi bo robi live o tej samej godzinie i jak to powiedział Szewko chce mu zniszczyć kanał. Facet chyba doktorant , chyba 50 plus. Gdzie my zmierzamy jako ludzkość.
Czy my dożliśmy czasów gdzie naprawdę mega wykształcone osoby 50-70 lat będą się kłócić i miniaturki na YT?
Chore czasy...
gdzie nie wejdę do domu

Wracam, bo jestem gadulą zarówno w realu jak i w necie. Szczególnie moja obecność w necie już długa bo ponad 10 letnia myślę wzięła z 98 procentach, że lubię gadać o sporcie- piłka nożna tak narodził się konto na kanonierzy com, na początku zawodowe Mma tak narodziło się konto na Mmarocks oraz tam chyba nie zakładałem konta ale póki nie wiedziałem że istnieje Mma, a i boks mial się wtedy fajnie byłem wiernym czytelnikiem bokser org i boxingnews pl. Od pewnego czasu jak człowiek szuka nowych zajawek narodziłem się na ślizgawka pl i śledziłem sobie bardziej w celu marketingu polski ,,rap" kto wyjdzie z podziemia na wielkie kariery itp.
Co do kwestii wyrzucania. Moja filozofia na internet zawsze taka była że to świat wirtualny , byle jaki itp dlatego ja tu jestem bardzo luźna postacią na wszystkich serwisach, uważam że w internecie ludzie mają za dużo jadu. Szkoda, szczerze nie rozumiem tego.
W internecie nie uznaje prawa własności aż tak mi nie odbiło hehe to nie realny świat gdzie nie wejdę do domu Piotrkowskich tylko wirtualny więc ja sobie mogę tu wrócić i 5089 razy. I nie będą mnie męczyć jakieś wyrzuty z tego powodu caman.
I jeszcze jedno- na w necie przez całą moja karierę bardzo mało zwracam uwagę na innych, nawet ledwo pamiętam nicki.
Ja po prostu wbijam tu aby przekazać MOJE zdanie i jak się fajnie toczy dyskusja to lecimy dalej jak nie to trudno.
To tacy jak Wy z internetu robicie jakieś wielkie filozoficzne miejsce dla mnie to zwykła popierdolka .
Ale jak chcesz wyjaśnień to czytaj.