Kanał Zero

Jak można takie komentarze wypisywać o 7 letnim dziecku... JA PIERDOLE
Komentarze z ust tej rzekomo lepszej części społeczeństwa z gębą pełną frazesów nt tolerancji i poszanowania drugiego człowieka. Zacznij z nimi jazdę w podobny sposób, a momentalnie zrobią z ciebie hejtera i głosiciela mowy nienawiści. Megalomania i bufonada tych ludzi jest nie do zmierzenia, bo przebija skalę każdego "bufonomierza".

Polski Kim Dzong Un w akcji. Trup ściele się gęsto. Polecam fragment o Zycie Gilowskiej.

czemu, fajna taka łysa, jak chłopak i rap lubi
chlopie-murzyn-patrzy-z-politowaniem-reakcja-mem.jpg

Przychody już na poziomie 40 mln złotych.

Tak się zastanawiam czy to prawda czy fikcja z tak wielką kasą w tym zero.

Stanowski jako szef to trochę jak połączenie typowego polskiego Janusza biznesu z Michaelem Scottem z serialu "the office" ;-)

Nie wiem gdzie poruszyć ten temat więc może tu bo byli związani z kanałem zero. Od dawna mam teze że świat przez internet w cholerę zdziecinial jak np 30 plus youtuberzy robiący jakieś dziecięce rzeczy na YT choćby te całe WK itp. Ale mocno mnie uderzyło jak Szewko u Rymanowskiego wypowiedział wojnę Zychowiczowi bo robi live o tej samej godzinie i jak to powiedział Szewko chce mu zniszczyć kanał. Facet chyba doktorant , chyba 50 plus. Gdzie my zmierzamy jako ludzkość.

Czy my dożliśmy czasów gdzie naprawdę mega wykształcone osoby 50-70 lat będą się kłócić i miniaturki na YT?

Chore czasy...

Last edited:
Nie wiem gdzie poruszyć ten temat więc może tu bo byli związani z kanałem zero. Od dawna mam teze że świat przez internet w cholerę zdziecinial jak np 30 plus youtuberzy robiący jakieś dziecięce rzeczy na YT choćby te całe WK itp. Ale mocno mnie uderzyło jak Szewko u Rymanowskiego wypowiedział wojnę Zychowiczowi bo robi live o tej samej godzinie i jak to powiedział Szewko chce mu zniszczyć kanał. Facet chyba doktorant , chyba 50 plus. Gdzie my zmierzamy jako ludzkość.

Czy my dożliśmy czasów gdzie naprawdę mega wykształcone osoby 50-70 lat będą się kłócić i miniaturki na YT?

Chore czasy...

Albo osoby, którym ktoś każe wypierdalać z jakiegoś forum, administracja je banuje, a oni i tak wracają pod innymi nickami.

Jakim to trzeba być pojebem bez życia poza internetem żeby takie akcje odstawiać, prawda?

Wracam, bo jestem gadulą zarówno w realu jak i w necie. Szczególnie moja obecność w necie już długa bo ponad 10 letnia myślę wzięła z 98 procentach, że lubię gadać o sporcie- piłka nożna tak narodził się konto na kanonierzy com, na początku zawodowe Mma tak narodziło się konto na Mmarocks oraz tam chyba nie zakładałem konta ale póki nie wiedziałem że istnieje Mma, a i boks mial się wtedy fajnie byłem wiernym czytelnikiem bokser org i boxingnews pl. Od pewnego czasu jak człowiek szuka nowych zajawek narodziłem się na ślizgawka pl i śledziłem sobie bardziej w celu marketingu polski ,,rap" kto wyjdzie z podziemia na wielkie kariery itp.

Co do kwestii wyrzucania. Moja filozofia na internet zawsze taka była że to świat wirtualny , byle jaki itp dlatego ja tu jestem bardzo luźna postacią na wszystkich serwisach, uważam że w internecie ludzie mają za dużo jadu. Szkoda, szczerze nie rozumiem tego.

W internecie nie uznaje prawa własności aż tak mi nie odbiło hehe to nie realny świat gdzie nie wejdę do domu Piotrkowskich tylko wirtualny więc ja sobie mogę tu wrócić i 5089 razy. I nie będą mnie męczyć jakieś wyrzuty z tego powodu caman.
I jeszcze jedno- na w necie przez całą moja karierę bardzo mało zwracam uwagę na innych, nawet ledwo pamiętam nicki.
Ja po prostu wbijam tu aby przekazać MOJE zdanie i jak się fajnie toczy dyskusja to lecimy dalej jak nie to trudno.

To tacy jak Wy z internetu robicie jakieś wielkie filozoficzne miejsce dla mnie to zwykła popierdolka .

Ale jak chcesz wyjaśnień to czytaj.

I prawda jest taka że na Mmarocks byłem zwykłym szarakiem a ten brudny PR zaczął się wtedy gdy parę osób pisało sobie w dziale freak fight.
Choć cały czas mnie to bawi bo w peaku setki userow śledziły ten temat cały czas.

Zaczęła się mega nagonka na wiele ludzi stamtąd. Zostali najtwardsi. Heh

I jeszcze jedna kwestia słynne - Ełckie uniwersum

1. To nie ja założyłem ten temat tylko inny user. Czy tam pisałem, tak jak od groma innych osób. Ale jak zwykle poszła mega nagonka. Ale jak na rocksach lata temat Kononowicza i medyczne patologie o jakiś ranach/ WTF/ to cisza.

Po prostu niektórzy za bardzo traktują internet zbyt poważnie i wtedy ruszyła olbrzymia nagonka na wiele userów jakby niewiadomo co tam było a tak naprawdę przegięciem był tylko może 2-3 live Smerfika bo reszta to zwykła gadka w krzakach z bezdomnymi.

A sam Smerfik do dziś dnia sobie chodzi na wolności mimo nawet nagrywek Polsatu i Tvnu.

Last edited:
Wracam, bo jestem gadulą zarówno w realu jak i w necie. Szczególnie moja obecność w necie już długa bo ponad 10 letnia myślę wzięła z 98 procentach, że lubię gadać o sporcie- piłka nożna tak narodził się konto na kanonierzy com, na początku zawodowe Mma tak narodziło się konto na Mmarocks oraz tam chyba nie zakładałem konta ale póki nie wiedziałem że istnieje Mma, a i boks mial się wtedy fajnie byłem wiernym czytelnikiem bokser org i boxingnews pl. Od pewnego czasu jak człowiek szuka nowych zajawek narodziłem się na ślizgawka pl i śledziłem sobie bardziej w celu marketingu polski ,,rap" kto wyjdzie z podziemia na wielkie kariery itp.

Co do kwestii wyrzucania. Moja filozofia na internet zawsze taka była że to świat wirtualny , byle jaki itp dlatego ja tu jestem bardzo luźna postacią na wszystkich serwisach, uważam że w internecie ludzie mają za dużo jadu. Szkoda, szczerze nie rozumiem tego.

W internecie nie uznaje prawa własności aż tak mi nie odbiło hehe to nie realny świat gdzie nie wejdę do domu Piotrkowskich tylko wirtualny więc ja sobie mogę tu wrócić i 5089 razy. I nie będą mnie męczyć jakieś wyrzuty z tego powodu caman.
I jeszcze jedno- na w necie przez całą moja karierę bardzo mało zwracam uwagę na innych, nawet ledwo pamiętam nicki.
Ja po prostu wbijam tu aby przekazać MOJE zdanie i jak się fajnie toczy dyskusja to lecimy dalej jak nie to trudno.

To tacy jak Wy z internetu robicie jakieś wielkie filozoficzne miejsce dla mnie to zwykła popierdolka .

Ale jak chcesz wyjaśnień to czytaj.

Dobra, wykurwiaj

Back