Pseudonim : Vanderlei :-) Wzrost: 181 cm Waga: 130 kg Państwo: Polska Bilans walk: MMA 0-0-0 "Zawodnik" MMA bez walki, nadzieja polskiego boksu zawodowego, "postrach" Pudziana i bardzo groźny zawodnik wrestlingu, znany z tego, że jest znany, strongmen, człowiek o wielu pasjach: KAMIL "VANDERLEI" BAZELAK
Chciałbym by Axe Murderer dowiedział się o tym człowieku, jego ksywce i z odpowiednim rabatem przyjął tą walkę w klatce :)
Śmieszny koleś, ale jakby nie patrzeć ma kontrakt z KSW(chyba nawet na kilka walk), więc predzej czy później pewnie z kimś zawalczy.
Pewnie jednak nie zawalczy bo obawia się o swój ciężko wypracowany rekord.Wkońcu tyle krzyczeć i mimo tego wciąż unikać walki też nie jest łatwo.
@Kaczka Z jakiego to było filmu, bo dręczy mnie, a nie mogę sobie przypomnieć:-) EDIT: Chyba coś z Eddie Murphy'm.. EDIT2: Już pamiętam, jak szybko zamykał drzwi przed Lisą:-)
Książe w Nowym Jorku. Te drzwi to zamknął bodajże przed tym królem z Afryki, ojcem Eddiego w tym filmie, ktory przyjechał odwiedzić syna ;) Kiedys się ogladało.
@Born2kill Nie oglądałem tego chyba z 5 lat, wydawało mi się że przed Lisą, ale teraz chyba Tobie muszę przyznać rację.:-) Może to śmieszne, ale zacząłem właśnie ściągać:-)