Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę, dla mnie on i Żary wyznaczają okres kiedy polska scena zaczęła być zalewana przez rapujące "gimbusy" i w ogóle... dziś tego pełno.Props dla tego kawałka - Młody M, fajny refren
Dla mnie Sobota zepsuł klasyk... :/
) i odpowiedź Edzia rozkimny niesamowite, najlepszy pojazd na Filipku i wiedział, że przejebał
Ale szrot ja pierdole masakra...
a tu jedna z moich ulubionych bitew WBW 2014 od drugiego bitu się rozkręca, panczlajn o spermie rozjebał system, Filipek Edzio też była zajebista
od 4:10 panczlaj o Bonusie (w więzieniu jest) i odpowiedź Edzia rozkimny niesamowite, najlepszy pojazd na Filipku i wiedział, że przejebał
w skrócie Edzio "ty byś został tylko prezesem banku spermy" Pejter "Będę prezesem banku spermy i zatrudne Edzia jako pojemnik"Zacytuj ten panczlajn jak mozesz, bo kiedyś green dojebal tak, ze do dzisiaj uważam to za jeden z najlepszych panczow jakie słyszałem

Dwa Sławy wyszły i nowy HADES na bitach Emade.Ostatnio tylko OSTR zrobil dobry rap. Nie wiem czy w tym roku oprocz OSTRa wyszlo cokolwiek wartosciowego, chyba nie. Ale to dopiero 2 miesiace.
Dwa Sławy wyszły i nowy HADES na bitach Emade.
Ja czekam na płytę ROVER- Muzyka. Poprzednia płyta Rovera- Odźwierny wyjebała połowę polskiej sceny. Podobnie jak mega niedoceniony debiut Rasmentalism.Hades dla mnie to nieporozumienie. Przy OSTRym brzmi jak Jedker przy Sokole albo gorzej. Hades to typ, ktory przy Dioxie brzmi slabo. Wybitnie marny raper. Nie rozumiem fenomenu, poziom Bosskiego Romana. Natomiast Dwa Slawy jakos mi nie leza, nie to flow.
Ja czekam na płytę ROVER- Muzyka. Poprzednia płyta Rovera- Odźwierny wyjebała połowę polskiej sceny. Podobnie jak mega niedoceniony debiut Rasmentalism.
Bonson co za kot.
złota płyta jest, koncerty grane, odbiór ogółu bardzo dobry - to gdzie ona jest niedoceniona?Tylko że ta płyta powinna osiągnąć status platyny. Rasmentalism to samo.przecież chujowe to jest, jego rap jest tak miałki że NARA wiadomo Soulpete robi fajne bity, ale po kilkukrotnym przesłuchaniu żaden wers nawet w głowie nie zostaje.
@Taran
jaki kurwa mega niedocenionyzłota płyta jest, koncerty grane, odbiór ogółu bardzo dobry - to gdzie ona jest niedoceniona?
20 nowy Kękę #psychofanOstatnio tylko OSTR zrobil dobry rap. Nie wiem czy w tym roku oprocz OSTRa wyszlo cokolwiek wartosciowego, chyba nie. Ale to dopiero 2 miesiace.