Kącik hip-hopowy. #rapsy

@Instinct
Nie no jak dla mnie Białas i Solar najgorzej nie pojechali. Fakt, faktem można by 16 minutowy diss skrócić do max 3/4. Ciekawe czy Deys jeszcze odpowie.

Deys mówił że odpowie 1 osobie która będzie najlepsza z zalewu gówna SB, czyli pewnie Solarowi :D
przecież ten tomb to niech spierdala razem z tym beezym co chce robić ameryke a jakieś gowno wypuszcza co chwile, Lanek robi fajne bity, a Solar jest w miare ogarniętym typem, ale reszta tego sb to jebane pajace.
do 3/4 max? chyba do 2 minut skoro jedyne argumenty jakie tu są to deys pedał
SERIO? o_O
ogólnie to szkoda na to czasu, żałuje że zmarnowałem 16 minut.

Last edited:
Usunąć zwroty wszystkich, zostawić Solara. Reszta beznadziejnie, tylko właśnie on przyzwoicie nawet.

Nie wiem kim jest Deys i nie wiem kim są ci SB mafija cała ( słyszałem ich jeden track - z Kę) i nie wiem czemu ich tak w necie nikt nie lubi. Namnożyło się tych raperów jak mrówków!

Solara znam z freestyle'owych bitew, gdzie praktycznie zawsze dostawał liryczny pogrom od Muflona. I miał fajnie brzmiący diss "LAIG TY KURWIAKU Z GRZYWO". Poza tym dla mnie straszny przeciętniak z przerośniętym ego.

: )))

Last edited:
nikt sie kurwa J. Colem nie jara nowym!? (oczywiscie poza VNM'em na jego fb #psychofan)
ja się nie jestem obeznany za bardzo w amerykańskim rapie, ale J. Cola sprawdzam, do tego Asapa, Kendrica, Hopsina, chociaż angielski nie jest na takim poziomie, żeby rozumieć co oni tam nawijają(zależy od kawałka)
co do Solara free, to kto nie dostawał batów od Muflona? Muflon robił pogromy dosłownie wszystkich
teraz też są zajebiste bitwy, dla mnie lepszy poziom bo jest dużo dobrych freestylowców Szyderca, Filipek, Pejter, Edzio, Mentor, Filozof, bekowi jak Bajorson czy Skajsdelimit
co do dissu mi się zwrota Teombe podoba, za pierwszym razem nawet się uśmiałem i dobrze na bicie popłynął
dla mnie już powoli za dużo Quebonafide wszędzie, jest bardzo dobry, ale już zaczyna trochę nudzić

przecież nowy cole jest chujowy @baju płyte roku w stanach nagrała nicki minaj, rap się kończy.
trzeba trzymać kciuki że w 2k15 się chłopaki pospinają Kendricki, ASAPy i inne

w Polsce już widać pospinanie bo najebane zostało więcej dobrych tracków przez ostatnie 2 dni niż przez cały rok :p

a juz chcialem pisac, ze zaraz wpadnie @Instinct i zjebie Cole'a od gory do dolu, haha.

'J. Cole's third album debuts at #1 and becomes the biggest first-week seller of the year from any Hip Hop artist.

J. Cole has the #1 album in the country and the biggest first-week sales numbers of any Hip Hop artist in 2014. With just over 350,000 albums sold in its first week,2014 Forest Hills Drive knocked Taylor Swift’s big seller down to #2 for only the second time since her album was released.'

COME ON.

ja nie wiem, chyba powinienem sie cieszyc, ze mam taki gust chujowy, ze tak duzo rzeczy mi sie podoba - smutno Ci musi byc wiekszosc czasu. dodatkowo jestes chyba kibicem AFC wiec juz w ogole... :D

co sądzicie o Pet Petterze? ja mam płytke, dobra, w porównaniu do reszty polskiego rapu nawet bardzo dobra
ktoś słuchał w ogóle? przyznawać się polecam sprawdzić cały materiał dość różnorodny

po prostu mi sie nie podoba ten nudny pizdowaty rap jcole poprzednie płyty też mi nie siadają, 2 Tale of Citiez jest zajebistym numerem z tej płyty jedynie :D
@baju

Kartagina była bardzo fajnym albumem, a tu słychać że skrzypek wraca do tej chujni co robił wczesniej... szkoda

Bakin sorrra bakin sorrra :D to jest na poważnie bo brzmi jak jakaś parodia? haha

Na scenie też nieźle szaleją :D

A co do świrów to Stitches też jest niczego sobie.

Back