Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Klasyczna i Poważna. Dzisiaj już raczej nie moje klimaty, chociaż czasem wpadnie mi coś w ucho w jego wydaniu. Jeśli miałbym słuchać na co dzień, to depresja gwarantowana. Chociaż jest "na salonach" (netfliksy, piździksy), to na pewno żaden z niego no-skill czy hiphopolo. Nie powiem, żebym nie miał kiedyś beki jak wydawał "Emocjonalną" i wydzierał pizde na "Spadam"(chyba) i jakoś wtedy mi odjechał ten pociąg. Wspominam jednak dobrze i okazjonalnie sprawdzam. Kilka numerów znam na pamięć.Tak po wydanej na gorąco płycie. Słucha ktoś tu Pezeta jest jego fanem? Sam go nie słucham, ale jestem ciekawy jak jest z Wami? Gościu już chyba z 20 lat na scenie. Dla Was raper czy hiphopolo. Jakie opinie o nim.

Trochę przerażające, że te pokolenia wychowuje teraz Mata i Oki. Zero jakiejkolwiek treści.

Aaah, wspomnień czar.
Ten kawałek pojawił się w moim życiu w idealnym momencie, kiedy wchodziłem na falę hormonów i tego "premedytowanego buntu".
Dzięki niemu, z dwóch złych dróg wybrałem tę lepszą, czyli
![]()
Dokładnie.Najlepsze jest to, że wtedy wydawało mi się to chłam a teraz jak odsłuchałem, to całkiem przyjemny ten bit a sam yaro nie duka i jak na tamte czasy to technicznie nie odstawał od tych lepszych